Şimdi Ara

STARBUCKS İLE İLGİLİ BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
13
Favori
30.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç yıldır mağaza genelinde pike place görmekten bıktık ya.Neden değişmiyor ?

Ayrıca paket çekirdek kahveleriniz çok taze değil sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Kaç yıldır mağaza genelinde pike place görmekten bıktık ya.Neden değişmiyor ?

neye göre pike place belirlendiğini bilemiyorum muhtemelen stokla ilgili bir durumdur

tüm paket kahvelerde üretim ve son tüketim tarihleri mevcut

sık satılan paket kahveler doğal olarak daha yakın üretim tarihli oluyor ve taze bulunabiliyor
  • Seyi merak ediyorum hocam,mesela bir musteri sutu laktozsuz istedi veya herhangi bir icerigi farkli istediginde,hic rasgele koyalim bisey olmaz,ya da anlamaz zaten doldur! dediginiz oluyor mu ?
  • slayer_00 kullanıcısına yanıt
    Şekersiz fındık şurubu diyorsunuz ya hocam bunun şekerli olan şurubu da mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scourgeofgod28

Seyi merak ediyorum hocam,mesela bir musteri sutu laktozsuz istedi veya herhangi bir icerigi farkli istediginde,hic rasgele koyalim bisey olmaz,ya da anlamaz zaten doldur! dediginiz oluyor mu ?
    Eğitimlerde bunun üzerinde sık durulur hocam hatta laktozsuz sütün kaynatma sürahisi bile farklıdır...

Sorunuzu cevabı hayır alerjik durumlar söz konusu olduğu için kesinlikle misafir ne istiyorsa o kullanılır mevcut değilsede misafire söylenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_00 -- 4 Temmuz 2019; 11:21:52 >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    evet hocam şekerli olanıda var hatta çoğu şurubun şekersiz ve şekerlisi mevcut
  • fazla dışarıda kahve içmiyorum ancak kahveleri hep starbuckstan alıyorum çoğu yere göre daha uygun fiyatı ve gerçekten kaliteli.
  • Nane Aromalı Chai Tea Latte
    French Press'te çekilmiş Kenya Kahvesi
    Cold Brew
    Nane Özlü ve Ekstra Özlü Cool Lime
    Ahududu Şuruplu Mango Passion Fruit
    Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

Bu yapılan uygunsuz ve yasak şikayet etmeniz durumunda haklı bulunursunuz

demlenmiş kahve bayatlamasın diye yapılıyor olabilir veya espressonun çekilmesini beklemek istememiş olabilir ( 5 saniye felan )

Alıntıları Göster
    5 saniyede verilen esperesso yani shot sudan ibaret olur. İdeal esperesso süresi 18-23 saniyedir. Starbucksta supervisorım bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Nane Aromalı Chai Tea Latte
    French Press'te çekilmiş Kenya Kahvesi
    Cold Brew
    Nane Özlü ve Ekstra Özlü Cool Lime
    Ahududu Şuruplu Mango Passion Fruit
    Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
    Çilek aromalı cool lime, çilek aromalı mango passionu daha çok tavsiye ederim.

• Amerika'nın Türkiye'ye SOKTUĞU en büyük firmalardan birisidir.

AVRUPA'nın TINLAMADIĞI bu kahve firması bizim gibi ülkelerde el üstünde tutulur.

Dünyada reklamını millete yaptıran ve karşılığında 1 kuruş ödemeyen yegane firmalardan biridir.

Sizde görürsünüz sokaklarda reklam tabelası gibi dolaşan vatandaşları, elinde kahve, logosu karşı tarafa özellikle çevrilir, sabit seviyede tutulur ve sanki kahve firmasının sahibi gibi dolaşılır. Neyse daha fazla ileri gitmek istemiyorum...

Son olarak 2018 çeyreğine ait dünyadaki malum kahvenin yeri ve tabi ülkemizdeki yeri (resmi rakamlardır)

STARBUCKS İLE İLGİLİ BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ...

• Yere düşen yanlış yazılan isimleri ne yapıyorsunuz?

İlk sayfalarda kimse yere düşen sorusu sormamış DH bitmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scourgeofgod28

Seyi merak ediyorum hocam,mesela bir musteri sutu laktozsuz istedi veya herhangi bir icerigi farkli istediginde,hic rasgele koyalim bisey olmaz,ya da anlamaz zaten doldur! dediginiz oluyor mu ?
    İnanma yalan 3 yıldır bu firmadayim süte alerjin yoksa hepsini verirler sözde laktozsuz diye. Süte alerjin varsa soya yada badem verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Yere düşen yanlış yazılan isimleri ne yapıyorsunuz?

İlk sayfalarda kimse yere düşen sorusu sormamış DH bitmiş..
    Yere düşen bardak atılır yanlış yazılan isim ise düzeltilir üstünü karalayıp yeniden yazarız

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Kaç yıldır mağaza genelinde pike place görmekten bıktık ya.Neden değişmiyor ?

Starbucks açıklaması şu. Pike place filtre kahveye daha uygun olduğu için asidesi gövdesi daha uygun olduğu için tercih ediliyor diyor ama 3 yıllık tecrubemle şunu söyleyebilirim. Pike.place maliyeti en düşük kahve olduğu için demleniyor ve gerçekten en kalitesiz çekirdek birde blonde roast var en kalitesiz olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Çilek aromalı cool lime, çilek aromalı mango passionu daha çok tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Çilek aromalı Cool Lime'ı denerim ama Mango Passion'u hatun içiyor bana çok tatlı geliyor onu da ona içiririm,teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Çilek aromalı Cool Lime'ı denerim ama Mango Passion'u hatun içiyor bana çok tatlı geliyor onu da ona içiririm,teşekkürler

Alıntıları Göster
    Çikolata aromalı ve çikolata parçacıklı ve strawberry aromalı Java chipte tavsiye ederim ama süt bazlı olmalı. Java chip cream strawberry aromalı istiyorum demeniz yeterli.

• quote:

Çikolata aromalı ve çikolata parçacıklı ve strawberry aromalı Java chipte tavsiye ederim ama süt bazlı olmalı. Java chip cream strawberry aromalı istiyorum demeniz yeterli.

Alıntıları Göster
    En kısa zamanda deneyeceğim
  • Yaz ve kış için favori içecekleriniz nedir? Cold brew, chai tea latte, cool lime ve vaytçaklıtmoka dışında birşey içmedim starbucks’ta. Şöyle içimi yumuşak, tadı güzel, içerken keyif alacağım sıcak içecek tavsiyelerine açığım.

• quote:

5 saniyede verilen esperesso yani shot sudan ibaret olur. İdeal esperesso süresi 18-23 saniyedir. Starbucksta supervisorım bende.

Alıntıları Göster
    bende ssv iken ayrıldım daha iyi bir teklif geldiği için 18-23 ü görünce ah dedim nede çabuk unutmuşum standartları kesinlikle haklısınız
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.