Şimdi Ara

STARBUCKS İLE İLGİLİ BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
13
Favori
30.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben starbucks da derdimi anlatamiyorum nedense.
    Ne zaman bir sey anlatmaya calissam eleman hayatinda ilk kez duymus gibi davraniyor.

En son iced mocha almak istedim; sekerini bir tik az alabilir miyim cok tatli geliyor bana dedim. Eleman “seker atmiyoruz” biz dedi. Neyle tatlandiriyorsunuz peki, tatli bir icecek bu dedim. “Aroma kullaniyoruz” dedi. Bilemedim bu cevap ukalalik midir yorgunluk mudur.

Yahu her neyle tatlandiriyorsaniz bir tik az olsun iste olmuyor mu dedim. İnsan tamam peki falan der, yok yuzume anlamsiz anlamsiz bakiyor. Hic sekeri bir tik az olsun diye soran olmuyor mu, bu soru ilk kez benden gelmis olamaz degil mi?

Artik hanima diyorum beni muhattap etme lutfen sen alir misin diye, iyice tribe soktular beni.

Bu arada ben normal kahve icmiyorum sadece yaz aylarinda buzlu tercihim ama cok secenek yok galiba.

Mocha
    White mocha
    Latte
    Americano
    Caramel maccihato

Bunlar disinda buzlu oneriniz olabilir mi? En begendigim white mocha aralarinda. Americano acı diye denemedim hic.

Buzlu cay denedim gecen 1-2 yudum alip cope attim rezalet bir tad. Yani bana buzlu oneri lazim hazir duzgun cevap veren biri varken sorayim.

Bu arada dubble shut espresso sordum gecen tadi acı dediler. Ama marketten sturbucks marka aliyorum bazen onun tadi aci degil markettekiyle tadi farkli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Starbucks'a yeni yeni gitmeye başladım. Bana şöyle güzelinden soğuk veya sıcak fark etmez tatlı güzel bir kahve önerir misin?

Acı kahveleri hiç içemiyorum. Türk kahvesi 1 kere içtim o da son içişim idi. Bir de sabahları gidersem diye kahvaltılık bir sandviç güzelinden ama çokta tuzlu fiyatı olmasın
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle çikolata dışında mochada hiç bir tatlandırıcı yok ama öyle uzaydan gelmiş gibi bakması saçma

tall boy mochaya 3 pump çikolata basılır altı üstü size 2 pump basıp şeker yoğunluğunu çikolatayı azaltarak sağlayacak...

Siz 2 pump istiyorum mochasını diye özetleyin uğraşmamış olursunuz

Buzlu içecek tavsiyem yazdıklarınızdan dolayı mango passion dan hoşlanabileceğinizi düşündüm

Iced mocha yı + şekersiz fındık şurubuyla tatlandırırsanız gerçekten yenilikci bir içecek oluyor...

Double espresso gerçekten acı ve serttir ben çok acı ve sert içmeme rağmen bana bile dayanılmaz geliyor tamamen marketteklilerden farklı bir tat sıkı bir dark kahveci değilseniz tavsiye etmem

Bu arada Coldbrew latte yi de denemenizi tavsiye ederim (hem tam bir kahve tadı var hemde sütle yumuşatılabiliyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jowiyaga

Hocam Starbucks'a yeni yeni gitmeye başladım. Bana şöyle güzelinden soğuk veya sıcak fark etmez tatlı güzel bir kahve önerir misin?

Acı kahveleri hiç içemiyorum. Türk kahvesi 1 kere içtim o da son içişim idi. Bir de sabahları gidersem diye kahvaltılık bir sandviç güzelinden ama çokta tuzlu fiyatı olmasın
    selamlar kahveye yakın olmayanları genelde az filtre kahve çok süt ikilisi tavsiye ediyorum hem ucuz hemde kahve kültürü tam oturmamış misafirlerde güzel etki bırakıyor fiyatıda çok uygun cebinizide zorlamaz (7.5 tl /bardak)

Soğuk olarak ise ıced whıte mocha deneyebilirsiniz genelde beğenilen içecektir

Sandviç olarak Haşhaşlı 3 peynirli veya mistik filtre kahvenin yanında çok güzel gidiyor...

• neden bi yediğimi bi daha bulamıyorum, içeceklerde daimi bir menu var lakin yiyecekler için aynı şey söz konusu değil sebebi nedir?

• Merhaba, kahvede şeker ve süt sevmiyorum filtre kahve dışında ne tavsiye edersin?

• slayer_00 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, sandviçlerin fiyatları nasıl acaba yeni gidiyorum ya tam bilmiyorum hazırlıklı gideyim.
  • cevap verdin mi tam kontrol edemedim ama filtre kahve önerin varmı acaba sütlü birde ortalama fiyatı nedir önerdiğinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbels

Merhaba, kahvede şeker ve süt sevmiyorum filtre kahve dışında ne tavsiye edersin?
    ıced americano veya coldbrew deneyin hocam kesinlikle coldbrew kendi bardağında olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

neden bi yediğimi bi daha bulamıyorum, içeceklerde daimi bir menu var lakin yiyecekler için aynı şey söz konusu değil sebebi nedir?
    genelde kahvaltılık türü olduğu için çabuk tükeniyor ürünler ve dönemsel değişkenlikleri çok fazla bu yüzden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jowiyaga

Teşekkürler hocam, sandviçlerin fiyatları nasıl acaba yeni gidiyorum ya tam bilmiyorum hazırlıklı gideyim.
    10-12 tl arası değişiyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratfan

cevap verdin mi tam kontrol edemedim ama filtre kahve önerin varmı acaba sütlü birde ortalama fiyatı nedir önerdiğinin
    selamlar fitre kahve standart olduğu için öneri yapmam mantıksız sanırım :)

fiyatıda 7.5 ila 11 lira arasında ebat olarak değişiyor
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    niye rezil olasın? o kısmı anlayamadım.
  • slayer_00 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • kahvelere fil bokundan başka bok katıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

kahvelere fil bokundan başka bok katıyor musunuz?
    espri yapmaya çalıştığınızı düşünüyorum ancak yinede cevaplayayım

bir çeşit kedinin de dışkısının yurtdışında kullanıldığını duymuştum enzim yönünden zengin çekirdek elde etmek için yapılıyormuş

sanki Shaya grubun sahibi benmişim gibi sormanıza gerek yok hali hazırda çalışanları bile değilim

belirtmekde fayda var bu şekilde hazırlanan kahvelerin bardağı 100-200 dolara satılıyor diye bir efsane dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_00 -- 4 Temmuz 2019; 10:50:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

selamlar fitre kahve standart olduğu için öneri yapmam mantıksız sanırım :)

fiyatıda 7.5 ila 11 lira arasında ebat olarak değişiyor

Alıntıları Göster
    Çekirdek kahve olarak sordu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

espri yapmaya çalıştığınızı düşünüyorum ancak yinede cevaplayayım

bir çeşit kedinin de dışkısının yurtdışında kullanıldığını duymuştum enzim yönünden zengin çekirdek elde etmek için yapılıyormuş

sanki Shaya grubun sahibi benmişim gibi sormanıza gerek yok hali hazırda çalışanları bile değilim

belirtmekde fayda var bu şekilde hazırlanan kahvelerin bardağı 100-200 dolara satılıyor diye bir efsane dönüyor

Alıntıları Göster
    yok espri yapmıyorum. starb de kabul etmişti fil boku katıyoruz, değişik bir aroma elde etmek için denmişti.

starb müdavimi bir salak arkadaşımızda yıkamadan koymuyorlardır herhalde demişti.

başka bok katıyorsanız bilmek hakkımız.

cevap için tşk..

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Sanırım sizin sorunuzun cevabı hoawrd schult de olmalı :)
  • Siparişimizi ingilizce değilde türkçe söylesek olmuyor mu :D

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.