Şimdi Ara

Starbucks karta bugüne özel online yüklemeye 15 yıldız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unfortunately

quote:

Orijinalden alıntı: ejoker

Malesef sadece 1 tall boy içecek alabiliyorsunuz.

Tall mı short mu daha o belli değil

15 yıldız = bir küçük boy kahvedir starbucks kart ile. Burada da durum değişmiyor.
    İster javachip cream alın ister latte alın ister filtre kahve alın. Küçük boy olduğu sürece 15 yıldız karşılığı alabilirsiniz.

Pumpkin spice latte her yıl bu zamanlar çıkıyor. Cadılar bayramı ile alakalı. SBX'in dönemsel değişen kahveleri oluyor her zaman.
    Yarın bakacağız bakalım yıldızlar gelmiş mi?

• Yükledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun gece saat 23.45 sularinda iPhone IOS da farkli tarayici ve kredi kartlariyla 4-5 kez denememe ve 3D sifrelerde gelmesine ragmen hep yukleme hatasi verdi ve islem basarisiz oldu.

• 1 2liralik kahve Starbucks ta 10 liradan aşağı değil.yazık yani. Çok zengin bir ulkemiyiz. 2 liralık kahve daha mı kötü? Burada yok yıldız yok tall short? Bunların türkçesi yok mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın. Ne zaman arkadaşlarla Starbucks'a otursak aynı şeyleri düşünürüm. Daha doğrusu önünden geçmem bile yetiyor. Avrupa'da diğer ülkeleri gezerken öyle her yerde Starbucks ve McDonald's gibi dükkanları görmüyorsunuz. Var ama bizdeki kadar mantar gibi yayılmış değiller. Ancak Türkiye'de en güzel dükkanları bu adamlara kiralıyorlar. Adamlar sizden kazandıkları paraları yurtdışına taşıyor. Sonra kimse dolar şu kadar oldu bilmem ne demesin. Türk Lirasının değersiz olması basit ama bu sebeplerdendir.
  • yıl olmuş 2015 hala star bucksta takılanlar var
  • Gelin size çay demliyeyim

• starbucks gibi yerlere laf atanları bir türlü anlayamıyorum. Burada/yaşadığınız yerde herkese hitap eden yerler var, kahveyi kahvehanede 1 TL'ye de içebilirsiniz. Starbucks'a giden adam ise ortamı için gidiyordur, kafasını dinlemeye gidiyordur, bir sürü sebebi vardır. Bırakın karışmayın kimsenin keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Gelin size çay demliyeyim

Adresi alalım

Sıcak fırsatlara bu yazılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: proferbil

starbucks gibi yerlere laf atanları bir türlü anlayamıyorum. Burada/yaşadığınız yerde herkese hitap eden yerler var, kahveyi kahvehanede 1 TL'ye de içebilirsiniz. Starbucks'a giden adam ise ortamı için gidiyordur, kafasını dinlemeye gidiyordur, bir sürü sebebi vardır. Bırakın karışmayın kimsenin keyfine

Ne ortami ya icerisi ergen kayniyo hepsi de ozentilikten gidiyor bide eline bardagi alan modeller var disari cikiyo onunla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 23 Ekim 2015; 9:10:57 >
  • mahapurusha kullanıcısına yanıt
    pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yada 2 tl lik yere gittiginizde olacakları soyleyim..
    ya sağdan ya soldan selamun aleykum deyip biyi sohbete ortak olacak ...
    ordan işiniz nedir arabaniz var midir deyip başlayan sonunda
    sonunda biraz paraya yada başka bir şeye ihtiyacım var deyip bitecek bir sohbete başlayacaktır...:))))

• Bayrak olayı geldi aklıma..Sonra dedim bizim millet neleri unutmadıki..Bizim ergenlerin sırf hava olsun diye takıldıkları,kazıklandıkları sıradan bir mekan..
  • starbucks kadar rahat mekan yok turkiyede, gittin oturdun bi mekana aninda siparis vermek zorundasin garson baskisi bahsis beklentisi bilmemne wifi sorarsn bilmez vb vb sbucksda gezi plani yaparken calisma masasinda 8 kisi ders calisiyoz sanip ikram icecek getirdiler. ayrica filtre kahve kucuk 5 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 23 Ekim 2015; 9:34:11 >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum, ben y.lisans öğrencisiyim, sbucks Gloria jeans gibi yerlere gidiyorum. hem kahvemi alıyorum hem çalışmamı yapıyorum. Kimse size burada 5 saat oturdunuz 1 kahve içtiniz demiyor.

Herkesin kendi düşüncesi İstanbul'da ünilere yakın yerlere bakın herkes bu şekilde, bu insanlarda mı veya ben de mi ergenim ? Adamlar bir konsept oturtmuşlar gidiyorlar. Herhangi bir Türk mekanına gittiğiniz de bırakın oturmayı PC açıp çalışmaya başladığınızda tip tip bakan garsonlar çalışanlar görüyorsunuz.

Grup olarak çalışmak zorundayız çalışıyorsanız kütüphaneye gidin demeyin, sessiz ortamda olmuyor malesef. Her neyse bence de diğer arkadaşın dediği gibi herkesin kendi keyfi karışmayın.
  • Yıldızlar yüklenmiş
  • Bana da yıldızlar yüklenmiş:)

• quote:

15 yıldız nedir neye tekabül ediyor 15 lira mı?

5 Türk Lirası

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

starbucks kadar rahat mekan yok turkiyede, gittin oturdun bi mekana aninda siparis vermek zorundasin garson baskisi bahsis beklentisi bilmemne wifi sorarsn bilmez vb vb sbucksda gezi plani yaparken calisma masasinda 8 kisi ders calisiyoz sanip ikram icecek getirdiler. ayrica filtre kahve kucuk 5 tl

Aynen katılıyorum.
    Gerek toplantı yapacakken gerek sohbet edecekken, gerek bir şeyler üzerine çalışacakken SBX tarzı mekanların üstüne yok.
    Bir kahve ile 2-3 saat kimse size karışmadan oturabiliyorsunuz.
    4-5 liraya filtre kahve yada toplu giderseniz frenchpess'e kahve alma şansınız var. O şekilde 2-3 liraya kadar düşüyormuş kişi başı.
    Bir de yıldız olayı var tabi 15 kahveye 1 ücretsiz oluyor.

Kahvenin kalitesi konusunda eleştiri getireceklere daha iyisi aynı paraya var diyenlere hak veriyorum. Sirkeci ve Cihangir'de daha iyi kahvecilerim var ancak hem uzaklar hem de masaya sipariş aldıkları için SBX kadar rahat olmuyor yine de.

Pelit'te bir çay 4 lira Mado da 3-4 değişiyor. Saray da aynı... Çok fark yok yani öyle. 2 çay içince fark etmiyor.
    Kahvehane de bize olmuyor artık. Oradaki ortam bize uymuyor. Dayılarla frekans tutmuyor. Lise son zamanları paramız da pek yokken giderdik o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kekomania

quote:

15 yıldız nedir neye tekabül ediyor 15 lira mı?

5 Türk Lirası

frappucino mocha icerseniz 11 tlye tekabul eder

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.