Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
579.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaza demosu falan çıksa çok iyi olurdu.
    quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Kim ne derse desin starcraft, warcraft'dan daha çekici.Umarım bu yaza çıkar.

Bu yaza betasının çıkması planlanıyor, oyun en erken Aralık 2009 bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xelnaga

şu battle reportlarda zergin kazandığını ne zaman göreceğiz acaba.
    ayrıca şu protossun birimleri transfer etme olayı çok abartı olmuş yahu
    hiç expansion korumaya felan gerek yok, sıkışınca çağır baseden birimleri oh ne ala

transfer sadece zealotda var o da sinirli bi mesafede, sebebi ise vurmak icin rakibin dibine girmen gereken bi unite, micro yapmak icin dusunmusler...anlamli olmus yani :d
    patlayan zergling disinde, zerg irki her zamanki gibi ezik kalmis :D...zerg oynamak her babayigidin harci deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau

orjinal diablom var ama sistem gereksinimlerinden dolayı kayıt yaptırmadım

Belli bir sınır yok bildiğim kadarıyla, aksine düşük sistem özellikli kullanıcıları da isteyeceklerdir, çünkü oyunlarının nasıl çalışacağını mümkün oldukça iyi anlamak için uğraşıyorlar.

bi şansımızı deneyelim o zaman

• quote:

Orjinalden alıntı: caneker

quote:

hiç expansion korumaya felan gerek yok, sıkışınca çağır baseden birimleri oh ne ala

transfer sadece zealotda var o da sinirli bi mesafede, sebebi ise vurmak icin rakibin dibine girmen gereken bi unite, micro yapmak icin dusunmusler...anlamli olmus yani :d
    patlayan zergling disinde, zerg irki her zamanki gibi ezik kalmis :D...zerg oynamak her babayigidin harci deil

Arkadaş pylonların sağladığı transferden bahsediyor.

• us.battle.net ve kr.battle.net sayfalarında beta profile settings kısmında artık yeşil renkte bir SCII Beta logosu bulunmakta, şahsen beta oldukça yakın arkadaşlar. Bence eu.battle.net te de gözükmeye başlayınca beta da çok kısa bir zaman sonra resmen başlayacak.

StarCraft II [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 25 Haziran 2009; 2:42:45 >
  • Ya beta, demo neyse artık bir an önce bir sürüm gelse de oyansak, elin battle report kasanları uzmanlaştı bile
  • quote:

quote:

zergmü ezik hocam? Dünyanın en iyi oyuncusu şu an zerg. Jaedong isimli, G.Koreli bir arkadaş. 2. Dediğin doğru. Zerg oynamak her babayiğidin harcı değildir. Mükemmel ünite kontrolü (micro) ve parayı doğru kullanma + map kontrol gerektirir (macro).

• quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

quote:

quote:

Arkadaş pylonların sağladığı transferden bahsediyor.

Evet pylonlarla birimleri çağırmaktan bahsediyorum
    abartı bir güç olmuş bence
    zerg böyle daha güzel herkes oynamasın herkes öğrenmesin bilenlere kalsın

• quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

quote:

quote:

zergmü ezik hocam? Dünyanın en iyi oyuncusu şu an zerg. Jaedong isimli, G.Koreli bir arkadaş. 2. Dediğin doğru. Zerg oynamak her babayiğidin harcı değildir. Mükemmel ünite kontrolü (micro) ve parayı doğru kullanma + map kontrol gerektirir (macro).

bende bundan bahsediyorum, en zor macro zergde, oynanisi zor oldugu icin, uzun sureli oyunlarda normal duzey bi oyuncu ezik kaliyo...

• eskiden türk serverlarında önceden sandwaves sonraları uzun bir süre medic, ardından sylveria serverlarında
    [turk]harley nikiyle oynamıştım. Türk serverların yanı sıra wgtour, gamei vs vs yabancı serverlarda oynadım. En son milli takımda oynadım bıraktım. Bu serverlarda oynayan arkadaşlar tanırlar. Bende fena oynamazdım yani zergü. Bizden de çok iyi oyuncular vardı ama Türkiye şartlarından dolayı oyun diger Avrupa ülkelerindeki gibi gelişemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 25 Haziran 2009; 14:56:52 >
  • besiktasta zamaninda 10 yil falan önce alesta diye bir internet cafe vardi.Bu oyunu en iyi oynayanlar ordan cikmistir.
  • işte o arkadaşlarla netten atardık. hepsi "Medic game server" a takılırdı...
  • @crazygamer_wb, [Turk]Spirar'dan benim Uluıdag'dan ev arkadaşımdır,

kendisi şu an baba olma yolunda, Starcraft2'nin görünütlerini zorla izlettiremiyorum bile artık
  • quote:

eskiden türk serverlarında önceden sandwaves sonraları uzun bir süre medic, ardından sylveria serverlarında
    [turk]harley nikiyle oynamıştım. Türk serverların yanı sıra wgtour, gamei vs vs yabancı serverlarda oynadım. En son milli takımda oynadım bıraktım. Bu serverlarda oynayan arkadaşlar tanırlar. Bende fena oynamazdım yani zergü. Bizden de çok iyi oyuncular vardı ama Türkiye şartlarından dolayı oyun diger Avrupa ülkelerindeki gibi gelişemedi.

medicde çok oynamışlığım var [AOD]Blood nickiyle
    klan furyasında baya kalabalık bir klan kurmuştuk zamanında :)
    ama profesyonelliğe gidemedik sonradan malesef
  • quote:

quote:

eskiden türk serverlarında önceden sandwaves sonraları uzun bir süre medic, ardından sylveria serverlarında

medicde çok oynamışlığım var [AOD]Blood nickiyle
    klan furyasında baya kalabalık bir klan kurmuştuk zamanında :)
    ama profesyonelliğe gidemedik sonradan malesef

Hatırladım ya. Turk Clanından önce AOD idim bende [AOD]Crazygamer olarak. Hatırladınmı?
    Çoğu AOD erken bıraktı. Oyunun tadı sonradan çıkmaya başladı zaten. Bu arada Eomer tekrar başlamış. Iccup ta oynuyor hala :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 25 Haziran 2009; 23:52:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

@crazygamer_wb, [Turk]Spirar'dan benim Uluıdag'dan ev arkadaşımdır,

kendisi şu an baba olma yolunda, Starcraft2'nin görünütlerini zorla izlettiremiyorum bile artık

aaa Spirar kankamdır nerelerde o? Msn varsa PS den atabilirmisin?
  • Dehşetül Vahşet 1oyundu 1.Serısı , Merakla Beklıyorum 2 ..
  • Az kaldı. Hepiminiz akraba çıkacaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Az kaldı. Hepiminiz akraba çıkacaksınız.

aa QuanoM ben seni hatırlıyor gibiyim
  • Bu linki şimdiden kaydedin bir yere. Blizzcon 2009 canlı olarak yayınlanacak. 21-22 Ağustos'ta

http://blizzcon.rayv.com/
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.