Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
580.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hak_an

oyun ne zaman çıkacak konu taaa 2006 da açılmış 2007 de çıkacak yazıyor
    yıl 2010 oyun yok

2010'un birinci veya ikinci çeyreği boyunca beta, üçüncü çeyreğinde de kendisinin çıkması bekleniyor.
  • Ne oyunmuş be...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemomando

Ne oyunmuş be...

• bekle bekle taş olduk
  • Sabreden derviş beklemekden gebermiş misali...

adamlar aman aman bi grafik yapmıyorlar, oyunun fanlarına 1. oyunu biraz geliştirip, güncelleseler yetecekde artacak ne yapyorlar bu kadar zamandır, GT 5 ile rekabet ediyor ikside 4 senedeir çıkamadılar gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

Sabreden derviş beklemekden gebermiş misali...

adamlar aman aman bi grafik yapmıyorlar, oyunun fanlarına 1. oyunu biraz geliştirip, güncelleseler yetecekde artacak ne yapyorlar bu kadar zamandır, GT 5 ile rekabet ediyor ikside 4 senedeir çıkamadılar gitti...

Blizzard işini en düzgün yapan oyun firmasıdır benim gözümde. Şu an betasını verseler millete senelerce yeter ama belli ki sorunsuz ve mükemmele yakın birşey ortaya çıksın istiyorlar, iyi de yapıyorlar. Çıkana kadar SC 1'e devam.
  • Oyun 3 parçaya bölündüde ancak Terran senaryosunu 2010 sonunda çıkartabilecekler. Sen adamların nasıl ince eleyip sık dokuduğunu düşün artık. Bu oyuncuya saygıdır, başka birşey değil. Blizzard bekletir evet, beklerken canın çıkar, içini çeke çeke ekran görüntülerine bakarsın, oyunun web sitesini kısa yol yapar hergün kontrol edersin ama çıkarttığında 10 yıl oynarsın. Ben hala tüm oyunlarını oynuyorum Diablo I dahil tüm oyunları arşivimde orjinal kopyalarıyla. Ben 5 yıl WoW beklemişim çokmu? Bunuda bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankoc_brood

Oyun 3 parçaya bölündüde ancak Terran senaryosunu 2010 sonunda çıkartabilecekler. Sen adamların nasıl ince eleyip sık dokuduğunu düşün artık. Bu oyuncuya saygıdır, başka birşey değil. Blizzard bekletir evet, beklerken canın çıkar, içini çeke çeke ekran görüntülerine bakarsın, oyunun web sitesini kısa yol yapar hergün kontrol edersin ama çıkarttığında 10 yıl oynarsın. Ben hala tüm oyunlarını oynuyorum Diablo I dahil tüm oyunları arşivimde orjinal kopyalarıyla. Ben 5 yıl WoW beklemişim çokmu? Bunuda bekleriz.

+1500 diyorum
    gene en az 10 sene oynanacak bir oyun yapacaklarını bildiğim için beklemekte problem yok
  • Ben onların yalancısıyım

Kaynak : shiftdelete.net

http://shiftdelete.net/starcraft-2nin-piyasaya-cikis-zamani-belli-oldu-17999.html

quote:

Blizzard'ın ağzındaki baklayı çıkartmasıyla birlikte, fenomen strateji yapımının piyasaya çıkış zamanı belli oldu. Eğer herhangi bir terslik gerçekleşmezse Starcraft 2, Mayıs ayında oyunseverlerle buluşacak.

Tartışmasız biçimde, dünyanın en iyi strateji yapımları arasında yer alan ve fenomen haline gelen Starcraft'ın ikincisi Wing Of Liberty, 2010 yılı Mayıs ayında aramızda olacak.

Starcraft 2, birinci yapımın kazandığı başarıları öteye götürmek isterken, çevrim içi oyun tecrübesini birkaç seviye ileriye taşıyacak. Blizzard'ın, çoklu oyuncu motoru üzerinde özellikle durduğu ve gelişmesi için çaba harcadığı sızan bilgiler arasında.

• Buraya bile yazmışlar :D "Starcraft Wing Of Liberty adlı oyun 2010 yılı Mayıs ayında raflardaki yerini alacak.
    " Alsn bakalım alsın :D yeter artık..

Milliyet'ten aldık haberi :D
  • Böyle bir tarih doğrulaması yok. Neden haber yaptıklarında kaynağıda yazmıyorlar. Yemiyor sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpawnslayeR

Buraya bile yazmışlar :D "Starcraft Wing Of Liberty adlı oyun 2010 yılı Mayıs ayında raflardaki yerini alacak.
    " Alsn bakalım alsın :D yeter artık..

Milliyet'ten aldık haberi :D

milliyette buldum ben işte

• belli bir tarih yokmu
  • Blizzard henüz oyunun betasının çıkış tarihini bile açıklamazken ve battle.net forumlarında böyle bir haber yokken verilen Mayıs 2010 tarihi pek inandırıcı değil. Umarım ben yanılırım ve Mayıs 2010'da oyun raflarında olur. Fakat boşuna hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
  • Arkadaşlar kaç kere dedim artık ben bile unuttum, Blizzard resmi olarak oyun çıkış tarihini GÜN olarak vermediği sürece umutlan-ma-yın.

Daha beta başlamamış durumda, ki beta en az 3 ay sürer. Benim tahminim oyun Ağustos'ta çıkar, ki büyük ihtimalle Blizzcon 2010 da o zaman yapılır her yıl olduğu gibi.
  • starcraft bir efsane hiç oynamadım ,ama adı bile kalitesini hissettiriyor çıktığı zaman denemek isterim ve öneririm
  • Battle Reportları izlemekten David Kim'in oynayışını ezberledim, bir tane de yenildiği SC2 Battle Report çıksa karşısındaki oyuncuyu örnek alsak,taktir etsek,helal desek...
  • Blizzard an itibari ile battle.net 2.0 için bir ön inceleme yayınlamış durumda. Yapımı uzun süredir süren bu yeni platform StarCraft II beta için en büyük engel olarak görülüyordu. Sitede de yazdığı gibi battle.net tüm zamanların en büyük güncellemesini geçirmek üzere.

http://www.starcraft2.com/features/misc/battlenet.xml

Evet arkadaşlar beta bu kez gerçekten geliyor gibi.

Bu arada çok yeni bir haber olmasa da, SCII Twitter'den gelen yenilenmiş iki model

1. Eski adlarıyla Nullifier/Disruptor olan, yeni adıyla Sentry model güncellemesi. Yeni model solda, eski model ise sağda.

2. StarCraft'tan bildiğimiz Infested Terran model güncellemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 10 Şubat 2010; 2:04:12 >

• Beta bu ay içerisinde başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Beta bu ay içerisinde başlıyor

İnşallah...Beta testine kimleri seçiyorlar acaba...
    İlk oyun bende var, sistemimde idare eder, belki seçilirim...
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.