Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
580.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yakkr

quote:

Orijinalden alıntı: citadel

20 yıla yakın Efsane Hikaye en sonunda mükemmel bir sona kavuşturuldu.

Saygıyla şapka çıkartmak lazım. Gerçekten mükemmel bir hayat tecrübesi.

Fazla söze gerek yok Tek kelime ile mükemmel...

kesinlikle haklısın... aslında hikayeye yönelik tartışmak istediğim çok şey var, belki öyle bir konu açılır ileride :)

Hocam hikayeye yönelik bir konu açılacağını hiç zannetmiyorum. Neden derseniz ne oyunlar var puanı 90 nın üzerinde fakat forum da 4-5 sayfalık yazı var.

Derin insan ve derin olay anlayışı dünya çapında biraz az.

Ama dediğiniz gibi keşke açılsa Hikaye gerçekten mükemmel ve tam doyuma ulaşmış bir Hikaye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

quote:

20 yıla yakın Efsane Hikaye en sonunda mükemmel bir sona kavuşturuldu.

Saygıyla şapka çıkartmak lazım. Gerçekten mükemmel bir hayat tecrübesi.

Fazla söze gerek yok Tek kelime ile mükemmel...

kesinlikle haklısın... aslında hikayeye yönelik tartışmak istediğim çok şey var, belki öyle bir konu açılır ileride :)

Hocam hikayeye yönelik bir konu açılacağını hiç zannetmiyorum. Neden derseniz ne oyunlar var puanı 90 nın üzerinde fakat forum da 4-5 sayfalık yazı var.

Derin insan ve derin olay anlayışı dünya çapında biraz az.

Ama dediğiniz gibi keşke açılsa Hikaye gerçekten mükemmel ve tam doyuma ulaşmış bir Hikaye.

o zaman özelden tartışalım seninle :)

• oh be çıktı nihayet 19gb
  • arkadaşlar ana hikayeyi biliyorum ama unuttuğum ve kaçırdığım bazı noktalar var bu amon ırkı nedir ?? nereden gelmiştir ?
  • oyun bitti, çok güzeldi beklediğimize değmiş, rts türünün can çekiştiği dönemde ilaç gibi geldi, campaign görevlerini yaparken oyun bitiyor diye üzülüyordum keşke bitmesin diye, özellikle epilogue görevleri harikaydı
    1 tane görev vardı 1.5 billion zerg'e kadar dayan diye, onu en fazla 1.25 yaptım, şimdi youtubedan izledim adamlar brutal'da 1.67 billion yapmış
  • Oyunu bugün bitirdim (kumpanyayı sadece); gerçekten çok iyi bir hikaye oluşturmuş Blizzard. Sizlerde de oldu mu bilmiyorum ama oyun esnasında "Keşke bitmese ama bu son bölüm olsa gerek, biticek şimdi herhalde" derken bir sürü yeni bölüm geliyor arka arkaya. Bu bölümlerin son bölümmüş hissini vermesi gerçekten oyunun zorluğundan olsa gerek. WoL ve Hots u hard zorluk seviyesinde rahat bir şekilde oynayıp bitirmiştim ama LotV un hard zorluk seviyesi bu ikisinkine göre brutal gibi olmuş sanki. Oyunu bu sefer brutal ile bitiricem diye başlayıp ilk bölümden harda geçtim. Gerçekten zor bu sefer... Hele hele savunma yapmanız gereken 3-4 bölüm var ki aman aman, geçene kadar göbeğim çatladı...
    Neyse fazla uzatmayayım, oyun gerçekten her şeyiyle süper, hele ki o sinematikleri izleyince bu oyunun neden filmini yapmıyorlar diye kendi kendime soruyorum hep.
    My life for Aiur...

• sc2nin filmi hakkıyla yapılırsa gelmiş geçmiş en iyi film olacağı şüphesiz.
  • sonunda o kadar duygulandım ki kendimi tutamadım. ilk okul yıllarımdan şuana kadar hayatımda iz bırakan nadir eserlerden.Teşekkürler Blizzard
  • Mükemmel bir senaryosu var.Çok etkileyici gerçekten.Bu senaryoya nasıl bir film çekilmez aklım almıyor.Çok daha derin ve uzun soluklu bir film yapılabilir.Her ayrıntısına kadar anlatacak bir film çok iyi gider bu senaryoya.Böyle kaba taslak bir anlatım ile bu senaryayo çarçur ediyorlar.Umarım bir gün filminide görürüz.

Çoğu senaryo odaklı oyun bu şekilde anlatım yapamıyor yada çok basit senaryolarla geliyor.Bir rts oyunu ile bunu başarmakta büyük başarı.
  • Starcraft'ın filmi çok maliyetli olur arkadaşlar. Hakkıyla bir film yapacaksanız Star Wars seviyelerinde bütçe lazım. Zerg ve Protoss için gidecek CGI parasının haddi hesabı yok.

Yapılsa gerçekten ne şahane olur ama çok zor bir yapımcının bu işe kalkışması.
  • Tabiki maliyeti olucaktır fakat getiriside aksine çok iyi olur.Kaliteli bir film yapılmak isteniyorsa maliyetine göz yummak zorundalar.Şu Senaryonun star warstan aşağıya kalır hiçbir yanı yok en az onun kadar sükse yapacaktır.Warcraft yapılıyor şuan onun yerine bir starcraft filmini tercih ederim açıkçası.Bu işe kalkışmak çok riskli bir iş olur doğru fakat çok sağlam bir senaryo var zarar edebileceğini düşünmüyorum.Güzel bir tanıtım ile çok rahat kar elde eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 10 Aralık 2015; 11:55:16 >
  • Starship Troopers var aslında, şöyle TvZ tadında.
  • Ben henuz baslamadim oynamaya, bitirenlere gore sansliyim oyleyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt

Amon Xel'naga ama saf Xel'naga değil anladığım kadarıyla o da Kerrigan gibi sonradan Xel'naga olmuş zerg ırkını yaratan da o

Bence iyi bitirdiler seriyi çok üzüldüm senaryo bitince bazı yerlerde gözümden yaş geldi bildiğin

Starcraft 3: Voice in the darkness yapımına başlasınlar bi zahmet
  • Terran ın yeni üniteleri biraz fazla güçlü değil mi sizce de? Zerglerse biraz zayıf kalmış gibi geldi bana...
  • Hocam twitchde straemlari takip edin bence oldukça uygun olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Starcraft 2 nin ilk çıkan oyunu var. Orjinal DVD halinde. Campaing bölümünü Terranlarda bitirdim. Yalnız Starcraft 1 de olduğu gibi herhangi bir harita istediğim kadar düşman seçerek oynayacağım bir Single Player Bölümü var mı? Varsa ne yapmam gerekiyor?
  • o değil de şu nova eklentisini alsam mı almasam mı karar veremedim, toplam 9 bölüm için 15 euro değer mi acaba ... alan var mı?
  • forum ölmüş :)
  • Arkadaşlar Single player için bana save dosyası gönderecek olan var mı? özelden mail adresi yazabilirim
  • 
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.