Şimdi Ara

Starcraft The Ghost...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bomba gibi geliyor efsane oyun..Şubatta çıkıyor
    Xbox ve PS2 ye geliyor, malesef o süper düper PC lerde oynama imkanı olmayacak...

Bu görüntüler xbox versiyonundan..Xbox versiyonu için ayrı emek harcanıyor, port edilmiyor..
    O nedenle PS2 görüntülerini koymadım, göz zevki bozulmasın

Trailer ve kalan resimler için http://www.xboxyde.com/news_2362_en.html

Starcraft The Ghost...

Starcraft The Ghost...

Starcraft The Ghost...

• Blizzard iyi işler yapan, garip düşünen bir firma zaten... sc gibi sadece pc ye özel bir efsanenin ismini taşıyan bir oyunun, ana sistemine yapılmaması...
    neyse bi çıksında, nasılsa bir müddet sonra portlanır.

Bu arada oyunun grafikleri wow a benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fistan -- 6 Aralık 2005, 1:20:42 >
  • harika görüntüler ya

abi tam xbox'ımı satmışken gösterilecek görüntüler mi bunlar ya......
  • bende demosunu izlemiştim oyun bayagı güzel
  • Blizzard'ın biz PC oyuncularına ihanet edeceğini sanmıyorum.Blizzard PC ile özdeşleşmiş, oyun piyasasında "oyun" yapmak için var olan sayılı firmalardandır.Ama paraya falan kandılarsa bilmiyorum.Ayrıca grafikler hiç de öyle uçuk kaçık değil.Resimlerde AA ve AF kasılmış biraz o kadar.PC'de çok daha iyi grafiklere sahip oyunlar var.
  • heralde var..Bu konsol 4 senelik konsol..Senin 4 sene önceki PC böyle gösterirmi onu sorgulaman lazım

Ayrıca işin önemli noktası şu...Oyun PC ye çıkmıyor, yani hiç gösteremiycek
  • Oyun maalesef PC'ye çıkmayacakmış arkadaşlar. Blizzard gerçekten çok üzdü beni. Sitelerindeki açıklamada "biz ilk oynlarımızı konsol için yaptık, konsola dönmeyi hep planlıyorduk bla bla..." gibilerinden bir açıklama yapmışlar. E be eşşeolu eşşekler iki tane kıytırık oyunla girdiniz bu piyasaya kazandığınız bütün parayı PC'den kazandınız şimdi kalkıp böyle diyorsunuz. Besle kargayı oysun gözünü.
  • Konsollardan daha çok kazanırlar.Mantıklı hareket.Firmalar esas kaymağı konsollardan yiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterchief

heralde var..Bu konsol 4 senelik konsol..Senin 4 sene önceki PC böyle gösterirmi onu sorgulaman lazım

Ayrıca işin önemli noktası şu...Oyun PC ye çıkmıyor, yani hiç gösteremiycek

Haklısın dostum.
    Vallahi ben bugune kadar PC'yi bırakmadıysam C&C serileri için, Blizzard için bırakmadım. Ama artık bunları da kaybediyoruz sanırım. SC Ghost olayı beni çok üzdü,sanırım ben de konsola döneceğim.
  • Ben çok beğendim grafikleri. Umarım bunlar X360 screenleri değildir..
  • ben universite ye başladığım zaman ghost ın oyun içi videoları yayınlanmıştı universiteyi bitireceğim hala bitmedi bu oyun.. blizzard efsane oyunlar yapıyorda 5 , 6 senede bir oyun beklenmez.. Duke Nukem e benzemesinde bunun sonu.. yada Driver 3

ayrıca blizzard PC yi satmaz diyenler için benim aldığım bilgiler , blizzard Xbox 360 la anlaştı ve Diablo 3 , Starcraft 2 ve Warcraft 4 ü sadece xbox360 çıkartacaklarmış.. aslında microsoft , xbox360 ın PS 3 karşısında bukadar yankı yapabileceğini düşünmedikleri için 360 ın piyasaya sürülmesinden yaklaşık 6 ay önce bu anlaşmayı yapmış yani "bakın oyun listemizde çok sağlam" demek istemişlerdi
  • bunlar xbox 360 screnshoot larımı
  • sc2 xbox ta çıkarsa ben bilgisayarla ilgili her şeyi satarım zaten çıksa bile 35-40 yaşlarıma gelmiş olurum herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.