Şimdi Ara

Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.455
Cevap
36
Favori
104.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yeni tırpan veriyor hergün bendede var aynı sorun.
  • Arkadaşlar böyle sorunlar olması doğal sonuçta beta. Siz sorunları yazdıkça bizde çözüm yollarını araştırıyoruz.
  • tabiki öyle yapanlara çok teşekkür ediyorum harika olmuş yama.
  • aha çıkmış yama indirdim kuruyorum. oyuna gireyim şimdi de hoşçakalın
  • Başlangıçta dede yatarken ki sadece bende mi ingilizce?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    ben baya gezdim dolaştım ingilizce bir yer çıkmadı karşıma. Şu tırpan sorunu var bir tek.
  • Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!)

harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Busenur41

Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!)

harika

Bunu yapanları tespit etmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePurge

ben baya gezdim dolaştım ingilizce bir yer çıkmadı karşıma. Şu tırpan sorunu var bir tek.

Ben denemek için oyunu satın almadan oynuyordum, belki o yüzden bazı yerler ingilizce görünüyor, daha önce satın alıp beğenmeyip iade etmiştim.
    Türkçe olunca bambaşka olmuş, yapanların eline sağlık, gerçek bir çiftlik hayatı gibi sanki.

Artık gönül rahatlığıyla satın alabilirim, oyun hala geliştiriliyor mu, dlc gibi genişleme paketleri varmı?
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    ben tebrik ediyorum bunu yapanları :D neyse karşıma bu şekilde bir kaç tane daha çıktı da bundan sonra hepsini ss alıp paylaşıcam. kontrolleri kolaylaştırır

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Busenur41 -- 28 Mayıs 2017; 14:6:3 >

• quote:

harika

Sanırım cümleyi dosyaların içinde buldum. Eğer doğruysa bir bilgi verebilirseniz sevinirim.

Tue6: "Eğer George ve I. # ziyaret için zaman ayırmak ait bu güzel $ e etrafında gençler #Without, biz çok daha hızlı yaş ediyorum. $ H" #!String

• hayır bu cümle değildi fakat evelyn ile konuşurken 2. tıklayışta hep e diye yazı çıkıyor
  • quote:

hayır bu cümle değildi fakat evelyn ile konuşurken 2. tıklayışta hep e diye yazı çıkıyor

Evelyn tamamen translate'ten yapılmış sanırım. Sorun buradan kaynaklanıyor. Baştan çeviririz çok bir şey yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DAD5424B4 -- 28 Mayıs 2017; 14:8:55 >
  • büyük ihtimal. çoğu cümleleri devrik ve eksik zaten
  • Böyle böyle hatalar düzeltilip sonunda daha düzgün bir yama olacak. Tırpan sorunu hakkında bir şeyler bulabildiniz mi arkadaşlar ?
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    ben olayı anlayamadım, çeviriyi mi yapmamış.
  • bu arada obje bilgileri dosyasında en baştaki yazılar çevrilmemiş diye ben de çevirdiklerimin en başındaki kısımları çevirmemiştim. sanırım bu kısım orası oluyor.

bahsettiğim kısım:

• Busenur41 B kullanıcısına yanıt
    SS' leri bir klasörde toplayıp ilgili kişi ile paylaşırsanız daha iyi olur sanki, bu şekilde geçmiş sayfalarda kalmış bir geri bildirim olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 28 Mayıs 2017; 14:16:52 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Ya ceviriyi yapmamış ya da oyun kodları ile çakıştırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Busenur41 B kullanıcısına yanıt
    Diğer dillere yapılmış olan official çeviriler de bu şekilde yapılmış sorun bundan kaynaklı olamaz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.