Şimdi Ara

Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.455
Cevap
36
Favori
104.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Requizm

NpcDispositions gibi 4-5 dosyayı çevirmemişiz. Onları başka yerlere mi attık gerek yok muydu? Diğer dillerin çevirisine baktım da çevrilmiş hepsi.

Ayrıca konu da ölümcül bir sessizlik hakim oldu.

Edit:anladım

tam olarak neyi anladınız
  • Albinoluzenci A kullanıcısına yanıt
    Çevrilmeyen dosyaların neden çevrilmediğini anladım. Finallerim bitince uğraşacağım biraz. Bugün kurcaladım dosyaları da, diğer çevirilere oranla göze çarpan bir şey bulamadım. Balık tutunca oyundan atıyormuş. fish'e baktım ancak bulamadım bir şey.

Object/(sayılar,yazılar filan)/obje

Sorun fishte mi değil mi ona bakacağım, orjinal fish ile balık tutar denerim bakalım nasıl olucak.

Festivallerden yumurta festivaline baktım da aynı şekil hata bulamadım. Sadece bazı dosyaların çevirisinde şu şekilde:

obje/sayılar vs vs

Üstteki örneğin diğer dillerdeki çevirisi şu:

Object/sayılar vs vs/obje

Tabi bizdeki çevirinin hatası gözükmüyor da acaba dosyalar mı çakışıyor ki, hata reporları da hep xnb filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan çeviri oyun içi eylemleri neden etkiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 29 Mayıs 2017; 22:3:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Yapılan çeviri oyun içi eylemleri neden etkiliyor?

İçinde kodlar vardı. Bazıları çevrilmemesi lazımmış demek ki
  • Arkadaşlar ben balık tutuyorum bir sıkıntı yok. Festivallar gerçekleşmiyor. Balık skillini 7 yaptım öyle diyim.

• Bende de festivaller gerçekleşmiyor.Balık tutuluyor.Fırın çalışıyor bir sıkıntı yok bakır eritebiliyorum.
  • Spring13 te \n ile başlanmış bir kısım, tamam biliyorum \n'nin yeni satır olduğunu ama orjinalde ve diğer çevirilerde öyle bir şey yoktu. Yumurta festivalinden başka festival deneyen var mı?
    Setup kısmındaydı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 29 Mayıs 2017; 23:20:41 >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    3 festival gördüm hiç biri gerçekleşmedi. 4. Festivale gelmeden save aldım çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePurge

3 festival gördüm hiç biri gerçekleşmedi. 4. Festivale gelmeden save aldım çıktım.

Sen yetkili bi abiydin galiba, bazı çeviriler diğer dillerdeki çevirilere nazaran farklı olmuş, neden öyle yaptınız? Meraktan soruyorum

Edit: Listede adını göremedim ama seni yetkili sanıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 29 Mayıs 2017; 23:47:2 >
  • yetkisiz biriyim ben.

• Sanırım oyuna başlamak anlamsız olur değil mi ? Oldukça sorun var oyunda.

• Festival hatasını için:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzn31 -- 29 Mayıs 2017; 23:56:54 >

• ThePurge T kullanıcısına yanıt
    "İlk olarak concent klasörünü silin.Steam dan dosyaları doğrula.Yeniden indirsin"

İlk paylaşılan link+edncmk12 nin paylaştığı +benim paylaştığım en düzgün bu şuan.
    Bu şekilde çeviri eksikleri dışında hata olmaması lazım.Fırın çalışıyor,10.günde kapanmıyor,balık tutuluyor,festivaller gerçekleşiyor.Aletler çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzn31 -- 30 Mayıs 2017; 0:8:22 >

• rmzn31 R kullanıcısına yanıt
    İnanmıyorum sadece town'u değişti(ve forest filan)

Almanca'da town kasaba diye ordan değildir demiştim

Eline sağlık bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 30 Mayıs 2017; 0:35:40 >
  • Geri bildirim için söylüyorum paylaşılan güncellemeleri indirdim ancak Tırpan sorunu hala devam ediyor.
  • İlk sayfadaki güncelleme 1 deki dosyayı indirip denedinmi sadece weapon isimliyi atıcan

Denedim de olmadı.
  • Evet denedim ne yazıkki aynı şekilde sorun devam ediyor.
    Hangi dosyayı tam olarak nereye atılacak söyler misin?

• Bazı arkadaşlar oyun kodlarını türkçeye çevirmiş, onları düzelttim, Objectinformation dosyasında. Üstteki arkadaş tırpanı çözmüş. O da oyun dosyalarını çevirdiği için daha da sorun çıkartmış objectinformation. Neyse şimdilik indirilecekler şunlar:
    (ana türkçe yama)
    (tırpan sorununu üstteki arkadaş çözdü ve object information'u düzelttim)
    (10. günde atma sorunu çözüldü)
    (festival sorunu çözüldü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 30 Mayıs 2017; 12:30:31 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.