Şimdi Ara

Starex'imiz yakıt değerleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşinin ehli bir kişiye yaptırmak gerekir. Fiyatı da ne kadar tutar, tam bilemeyeceğim. Chip tuning ve pompa ayarı da yaptırmayın. ECU programlama motorda büyük masraflara yol açabilir, pompa ayarı da çekişi düşürür. Büyük hacimli motora sahip araçlarda ilk önerilenler bu ikisidir ama en büyük yanlışlar da bunlardır. Aracın bakımlı olması ve sakin kullanmak önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 18 Nisan 2012; 23:01:58 >
  • çok teşekkürler değerli yorumlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak7777®

Yakit normal kardeşim.

Bu forumda benzinli arabalar : 5.5 lt

dizel 3.5 lt

jipler : 8 lt

tirlar : 25lt yakit tüketir.

- Bizim dizel otomobil : 7lt

npr kamyon 22 lt tüketiyor. Anlamadim gitti

+1
  • 0,60 kuruşu geçiyo yakıtı 90 km geçme
  • O aracın benzin içtiğini çok yerde duymuştum ama yinede bi baktırmaya değer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak7777®

Yakit normal kardeşim.

Bu forumda benzinli arabalar : 5.5 lt

dizel 3.5 lt

jipler : 8 lt

tirlar : 25lt yakit tüketir.

- Bizim dizel otomobil : 7lt

npr kamyon 22 lt tüketiyor. Anlamadim gitti

jipler derken honda crv 2.2 dizel manuel araça eger ist. deysen normal kullanım da 8 9 lt eğer aşarsa senin arabanın deposunu doldururum

eğer aşmazsa sen benim kinin gezmemizde cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil yol

O aracın benzin içtiğini çok yerde duymuştum ama yinede bi baktırmaya değer..

Daha Aracın yakıtını öğrende sonra salla. benzinmiş

bende crdisi var istanbulda 9 litre yakıyorum. istanbuldaysanız bir hafta bakarız araca , bir deneme yaparız. tci da olsa 11 litre yaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diagrams -- 21 Nisan 2012; 12:16:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

quote:

bende crdisi var istanbulda 9 litre yakıyorum. istanbuldaysanız bir hafta bakarız araca , bir deneme yaparız. tci da olsa 11 litre yaksın

hepsi aynı b*kun beyazı

• quote:

quote:

Malesef tekirdağda yaşıyorum yaktığımız değer şehiriçi değil düz yol şehirdışı malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt_htpgl

quote:

quote:

Malesef tekirdağda yaşıyorum yaktığımız değer şehiriçi değil düz yol şehirdışı malesef

Hocam Kesinlikle bir problem var. ben crdi ile 850 km yapabiliyorum . yani istanbuldan karadenize 1 depo ile gidebiliyorum. % 100 Bir Problem var düzgün bir usta bulup baktırmanızı tavsiye ederim. istanbulda olsaydınız bir deneme yapardık.

• biraz araştırdım, bazıları dedilerki yeni şanzuman tak 6 ileri olsun. bazılarıda vites aralarını genişlet dedi 5. viteste 2000devirdeyken araba 120 130 hızlarına ulaşsın. acaba böyle birşey mümkünmüdür. hem beni hem merak eden tüm dostlarımızı aydınlatırmısınız?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.