|
Starfield’a beklenen DLSS 3 modu geldi

-
-
Bu mod baya olay oldu eğer doğru modsa, çünkü millet Denuvo'dan kurtulmaya çalışırken bu herif moda bile Denuvo koydu sadece para verenler bu modu kullanabiliyor. Sonra tabi ilahi adalet bu mod da kırıldı
Ben indirmedim ama modun kıırldığını gördüm para vermenize gerek yok iyi olmuş umarım saçma sapan işlere kalkışmaz bir daha moda drm koruması koymak gibi para kazanmak için
-
Paralı bir şekilde kendisine ait olmayan teknolojiyi oyuna ekleyip satmasında yasal bir sorun yok mu gerçekten. Nvidia'nın yerinde olsam kâr amacı güderek benim teknolojimi kullandığı için süründürürdüm mahkemede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cracklisini indirdim oynuyorum Mod iş görüyor. FG Sayesinde Şehir içinde 50-70 Fps gezerken bir anda 100-130 Fpslere çıktım. Şehir dışında işlemcinin yettiği yere kadar 150 Fpsye kadar çıkabiliyor. Çinli arkadaşımız DLSS üzerinden köşeyi dönüyor en az ayda 10K$ kazanıyor.
-
Oyunlarda şu sağa sola pat pat pat ayak sesiyle koşmalar bıkkınlık verdi. Scooter gibi bir şey kullansınlar mesela air sneakers gibi. Daha hızı bir şekilde kayarak gitsinler. Sonuçta oyun bu. Sırtındaki jet pack normal geliyorsa, uçan ayakkabılar da normal gelmeli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yakında nvidia " lan bu bizim aklımıza niye gelmedi " diyerek dlss'i ekstra parayla satmaya kalkarsa şaşırmam.
-
RTX4000 serisiyle yaptığı tam olarak bu zaten.
-
ulan ekran kartı çıkarmıyorlar. dlss fsr vs çıkarmaya başladılar. hayır oyun da yok zaten. days gone denilen oyunu 2. sefere bitiricem. oyun yapın, ekran kartı yapın da millet oynasın. yaşlanıyoruz, çabuk sıkılmaya başladık.
Bu mod baya olay oldu eğer doğru modsa, çünkü millet Denuvo'dan kurtulmaya çalışırken bu herif moda bile Denuvo koydu sadece para verenler bu modu kullanabiliyor. Sonra tabi ilahi adalet bu mod da kırıldı |
Oyunlarda şu sağa sola pat pat pat ayak sesiyle koşmalar bıkkınlık verdi. Scooter gibi bir şey kullansınlar mesela air sneakers gibi. Daha hızı bir şekilde kayarak gitsinler. Sonuçta oyun bu. Sırtındaki jet pack normal geliyorsa, uçan ayakkabılar da normal gelmeli.
|
RTX4000 serisiyle yaptığı tam olarak bu zaten.
|
Paralı bir şekilde kendisine ait olmayan teknolojiyi oyuna ekleyip satmasında yasal bir sorun yok mu gerçekten. Nvidia'nın yerinde olsam kâr amacı güderek benim teknolojimi kullandığı için süründürürdüm mahkemede.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X