Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
105
Favori
174.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzledim tek sıkıntı kolla oyun oynamanın ne kadar kötü olduğu crimson fleet gemisi iniş yapıyor ama göremiyoruz robot gibi sağ sol yukarı aşağı mouse olsa 1sn içinde inen gemiye bakarsın masadaki silahı alırsın ve gemiye doğrultursun çünkü oyunun içindesin.

• Yalnız silah mekanikleri yapay zekanın kurşun yedikçe verdiği tepkiler vuruş hissi müthiş duruyor atlayarak sadece o kısma baktım Türkçe olaydı keşke

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Sonradan 2 dil eklemişler oyuna. Uzun soluklu bir oynanışı olacağı için eklerler belki. Umarım eklerler de doya doya oynarız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhtiyarKurt

Sonradan 2 dil eklemişler oyuna. Uzun soluklu bir oynanışı olacağı için eklerler belki. Umarım eklerler de doya doya oynarız
    Sorma hocam ufaktan da olsa umudum vardı gelir belki diye ama hadi şu saatten sonra geldi diyelim yine 6 ay sürecek e o süreye kadar da çeviri grupları çıkartir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Olsun en azından Steam deck için uğraşmamış oluruz. Çeviri gruplarının yaması çok uğraştırıyor deckte. Gerçi siz seviyorsunuz uğraşmayı baya ben çabuk sıkılıyorum.

• CoreGame kullanıcısına yanıt

Zaten sabırsızlıktan ölürken bu mesajınız hiç iyi gelmedi ya  

• PhilipTandy kullanıcısına yanıt

Tüh be kaçırdım ben, kaldırılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt

Bende merak etmiştim ekşide link paylaşmışlar, çok merak etmişsen buyur link hocam. Ben şimdi çektim meraktan combat vs bakmak için, virüs yok temiz  

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    https://pixeldrain.com/u/VEX3Dh7w?fbclid=IwAR2ioqhabYvarAszeiF1MaO-2DzMxDNLT8SsIbEej-GH6cv_dSbOtk7oj7w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 22 Ağustos 2023; 17:15:48 >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

3080 2k da 55 FPS alabiliyorsan 4080 de 2k da 80 FPS falan alırsın. Üstelik 4080'in DLSS 3.0 desteği de olduğundan 3080'den çok daha iyi FPS'ler görürsün.

Bende 3060 130 W versiyonu var. Merak ediyorum kaç alacak. Orta-Yüksek ayarlarda 1080p'de 60'ı geçer gibi duruyor 3080 testlerine bakılınca.

• AnondraX kullanıcısına yanıt

Starfield'da DLSS desteği yok. Bende 3060 12GB ım ile 2k da oynamayı bekliyorum hafif bir tırsarak.

• Hocam indirip saırdıra sardıra baktım... Diyeyim oyunu bekleyenler varsa izlemesin çok sabırsızlandırıyor insanı :D Grafikler, animasyonlar ve ateş tepkileri çok güzel duruyor be.

Tek eksi yanı şu gezegenden kalkarken araya sahne girip loading yapması. Çok isterdim kendim yörüngeden çıkayım. Bu şekilde yine bir kapalı yerden çıkıyorsun hissini veriyor oyun. Bu kötü yanı düşünüp düşünüp heyecanımı bastırıyorum ben, olmamış oyun   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 22 Ağustos 2023; 17:39:7 >
  • pixeldrain
    st4rf13ld.mp4
    https://pixeldrain.com/u/VEX3Dh7w

İndirin izleyin çok merak ediyorsanız ama ne delirecek ne de yerilecek bir içeriği var. Üç aşağı beş yukarı beklediğim oyun. Zaten videonun yarısı karakter tasarlamaya geçiyor fazla bir şey de göstermiyor. Ben boşuna indirdiğimle kaldım.

İndirmeden de izleniyormuş lan. amele gibi indirdim bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 22 Ağustos 2023; 18:51:46 >
  • kocankoi kullanıcısına yanıt

Benimde şaşırdığım, oyunun konsolda 30FPS olmasına rağmen çok akıcı görünmesi. Günümüz insanı sakin kalıp görmeyi bekleyemiyor hiç bir şeyi. O kadar caz yaptılar şu oyunun 30 FPS'ine. Oysaki GoW bile koridorlu bi oyun olmasına rağmen hala 30 FPS ile geldiğinde kimse bunun kadar bir şey demiyordu.

Bence 3060 12gb'da native 1440p pek stabil götürmez ama FSR güzel iş görür. Her türlü oynatır hocam.

Gezegenden kalkarken loading giriyorsa bence oyununun eksi yönlerinden birtanesi olur. Kaç sene önceki No mans skyda bile loading yok. star citizen de loading yoktu. Keyif açısından eksi bir şey. Ssd olmayanlar için daha kötü tabi

• merto98 M kullanıcısına yanıt

20 sene önceki freelancer a bir benzerlik daha :)

herkesin aksine ben seviyordum (belki freelancerda: inişde güzel bir müzik ve anons vardı ondandır)

,aslında tam bir loading değil gezegenin ortamına göre kalkış ekranı değişiyor

starcitizeni satıp bu oyunu aldım,çünkü çok ayrıntı var bir göreve çıkmak için 1 saat uğraşıyordu arkadaşlar kasktan elbiseye gemiden silahlara kalkana kadar herşeyi ayarlamak gerekiyordu,iniş kalkış sırasında dikkat etmezsen gemi patlıyordu

• Gezegenden ayrılırken loading girmiyor motorlar ateşlenip kalkış yapılma videosundan sonra direk uzaydayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet biliyorum destek olmadığını ama eninde sonunda geleceğini düşünüyorum. DLSS gibi bir teknolojiyi es geçemezler.

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Oyun gerçekten güzel duruyor fakat IGN'i asla dikkate almam, en kötü oyun inceleme kanallarından.

• Yok zaten direkt loading screen'den bahsemedim, o kalkış sahnesi arasında oyun yükleme yapmıyor mu işte? God of war misali. Günümüz oyunlarında dar yerlerden, asansörden geçerken loading yapması gibi.

• şuan gamescom'da gösterdikleri oyun içi videolarda FPS çok kötü gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 22 Ağustos 2023; 21:10:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.