Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.738
Cevap
106
Favori
172.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ana oyunu xbox ta bitirmiştim. Türkçe yama ile tekrar oynamak istiyorum ama karar veremedim oyuna yeniden başlayıp , başlamama konusunda. Google lens ile çevirerek elde telefon o şekilde oynamıştım. Türkçe yama ile yeniden ana oyuna başlayıp üstüne dlc oynamaya değer mi sizce ? Zaman kaybı mı olur. Bir de yeniden başlarsam new game plus yapmayı mı, yoksa sıfırdan başlamayı mı tavsiye edersiniz ?

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Ana hikayeyi anladıysan direk dlc oyna. Ben tekrar oynayacağım dersen kesin new game plus yap. Yeni uzay aracın , güzel bir zırhın olacak. Birde karakterini kaldığı yerden geliştirmeye devam edeceksin. Ayrıca ana hikayeyi istersen hızlıca bitirme seçeneğinde olacak.
    (Ben 10 kez new game+ yaptım ardından dlc girdim)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • innorvous kullanıcısına yanıt

Evet robot söylüyordu haklısınız o konuda, benim hatam  

Karaktere Dexter ismini vermiştim, normaldir söylemesi. Ama işin ilginci soy isimden ayrı söyledi. Acaba soy ismini söyleyemediğinden mi yoksa bilinçli mi yapmıştı bunu? Soy ismini Dalorian koymuştum.

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. New game plus daha mantıklı geldi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Senin oyunun o zaman Star Citizen veya Mass Effect olacaktır. Bu bahsettiğin olayı bu ikisi yapıyor ki bence daha iyi.

• arman09 kullanıcısına yanıt

Bu kesinlikle doğru. Bethesda tarzı değil bu. Ama görünen şu ki Bethesda'nın artık yeni bir şeyler çıkarabilmesi için yeni oyun motoruna ve yeni bir takıma (özellikle yazar) ihtiyacı var.

Oyun motoru Cell bazlı olduğu için (gamebryo bazlı) her girdiğin bölgede yükleme ekranı görmek zorundasın. Gamebryo, 1997'de çıkmış bir motordu, Creatine Engine' da bunun üzerine kurulmuş.

Ya sıfırdan yeni motor lazım, ya da UE5 ve Star Engine gibi bir motor bulmaları lazım.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Star citizen demişsiniz de single modundan her ne kadar umudu kessem de squadron_42 sanırım çıkacak. Geçenlerde 1 saat 16 dk lık gameplay videosu yayınladılar. Bu oyunu bir türlü çözemedim. Dolandırıcı diyeceğim ama Gary oldmandan tut Henry cavil gibi bir sürü ünlü oyuncu da var oyunda çözemedim gerçekten. 2026 demişler o oyuna da bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyuna bir alışamadım bir ısınamadım Starfield'ı beğenmediğime üzülüyorum biraz. TES Oblivion Skyrim'leri Fallout'ları neredeyse 1000 saat hatim eden oyunculardan sayılırım bu Starfield çok garip basmakalıp çok düz çok boş çok boğuk soğuk itici bir oyunmuş gibi geliyor.

(Diğer bilindik Bethesda oyunları anlayışı ile) Etrafı inceleyerek araştırma keşfetmeyle görevleri yapayım diyorum olmuyor, oyundan hemen soğuyorum çabuk bıkkınlık veriyor oyun.

Vardığım sonuç şu: Önceki Bethesda oyunlarını bilmiyorsanız oynamadıysanız sevmediyseniz eğer Starfield sizin için harika bir oyun olabilir, TES Skyrim'lerden Fallout'lardan diğer Bethesa oyunları genelinden sonra ne bileyim ya şu an için Starfield'ı sevmek kabullenmek sanki çok zorlama olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 9 Kasım 2024; 14:57:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Fallout 4 oynuyorum onda da harita üzerinde tonla görev var hangisi isterseniz bu görevi alıyorsunuz harita üzerinde denk gelirseniz yapıyorsunuz Skyrim denedim görevi alsam bile o kadar karışık ki ne yapacağım diye ortada kalıyor insan, bence oyunun hatası seçtiğiniz göreve sizi iyi yönlendirememesi fazla bir açık dünya sunuyor ne isterseniz onu yapabilirsiniz kavramı neyi istediğinizi bilmediğiniz bir hale dönüyor

• NaBuSe kullanıcısına yanıt

2014'te Star Citizen topluluğu oyunun genişletilmesine karar verince ipler koptu. Cryengine 3 bunun için uygun değildi, ondan sonra oyun motoru baştan tasarlandı. O yüzden bu dolandırıcı ismi bunlarda kaldı ve oyun çok gecikti.

İyi de oldu aslında. Starfield'ın durumuna ve Elite'in durumuna düşmediler. Şuan en iyi oyun motoru Star Engine ve gelişmeye devam ediyor.

SQ42 Single player mod, pek meraklısı değilim açıkcası. Ben Star Citizen, MMO modunu oynuyorum. Şuan Alpha'nın son aşamalarında, onu oynayabiliyorsun.

• Bu kadar kötü bir dlc olamazdı labirent gemiden sonra uzun mağaraya girdik kadının biri sürekli konuşuyor konuşma bitmeden kapılar açılmıyorki ilerleyeyim 5-6 kapı vardı neyse onu geçtim şurada yine dakikalarca konuşma oturdum dinledim.

Mesela hikaye Starborn hakkında olsa ilgi çekici olurdu ama yok great varuun, tiny serpant, kaju maju saçma sapan mevzular ana oyundada bunların elçiliğine girip üst kata ulaşmaya çalıştığımız görev çok sıkıcıydı.

Ben bu dlc ye girmeden önceki saveye dönüp bırakıcam başka dlc çıkarsa artık onu denerim 320 saat oynadım yine baştan başlasam sonuna kadar oynarım ama bu dlc olmamış.

House varuun hakkındaki tek güzel şey Andreja. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Kasım 2024; 0:34:4 >

• Starborn kullanıcısına yanıt
    Dlcye ana menuden mi başlıyoruz yoksa skyrimde olduğu gibi haberci geliyor öyle mi başlıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HYLA adındaki sisteme gitmek gerekiyor şu mesajda ss var.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159691956

• Arkadaşlar en güncel gamepass uyumlu tr yama hangisi?

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Starfield da aynı Fallout Skyrim Witcher Cyberpunk 2077 vb böylesi oyunlar Türkçe altyazılı oynayınca daha bir harika zevkli oluyor. Starfield'ın hakiki %100 el çevirisi var bayağı iyi kaliteli olduğu belli ama malum ücretli çeviri gurubundan.

Baktım en güncel Nexus'da TR modu var Gamepass/Steam uyumlu ama bazı oyun içi sorunlu eksik çalıştığı yazilmiş. Nexus'daki TR yamasına da pek güvenemedim kurmadım şimdilik mod için bir güncelleme bekliyorum. Türkçe altyazılı olmadan çekilecek oyun değil Starfield sildim ben, en azından ssd'de yer açılsın dedim şimdi Stalker 2 var 160GB iyi oldu.

• Ravenholm kullanıcısına yanıt

Ben makine çevirisi ile oynuyorum, öyle ahım şahım değil ama diyaloglar en azından iş görüyor. Starfield'de fena değilmiş, bir Fallout 4 kadar keyif aldığımı söyleyemem ama oyunsuz dönem de ilaç gibi geldi.  

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Makine çevirisi dediğin benim üste yazdığım Nexus'daki TR mod yamasıyla aynı şey sayılır A.I chatgpt google translate vs vs çevirisidir işte, sonuçta ücretli el çevirisi (Anonymous) değil ikisi de.

Makine Çeviri ismiyle bir uygulama app. client indirip oradan kurulan bir Starfield yaması var galiba onu diyorsan bilemiyorum. Nexus'daki altyazı mod yaması daha güven verdi bana, en azından yorumlarda bahsedilen sorunlar giderilirse mod güncellenirse öyle Starfield'a dönerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 28 Kasım 2024; 10:36:52 >
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.