Bilmesem ara sahne sanacağım hocam cidden doğal bir yeteneğiniz var |
Starfield [Ana Konu] (186. sayfa)
-
-
O kadar değil be hocam, teşekkürler
-
Dlc deki grafiklerde gelişme var gibi sanki. Cilalama yapılmış gibi geldi bana 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni karakter modellemelerinde sanki bana da öyle geldi. Fakat çevre dizaynına daha özenip detaylandırdıkları belli. Ana oyundaki çoğu mekan gibi tek düze, aceleye gelmiş gibi değil... Çok fazla oynamadım ama beğendim yeni DLC'yi. ve DLC'de oyunun koca potansiyelinin fena harcandığını tekrar hissettim şahsen.
-
Hocam hep dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz ama adamakıllı 10 tane dolu dolu gezegen yapsa ben razıydım böyle boş boş birbirinin kopyası yüzlerce gezegen olacağına. Dlc de ise tek mekan tek gezegen var yani dolayısıyla daha özenli yapılmış. Bu arada ben oynamadım dlc yi. Gow Ragnarok oynuyorum. İlerde boş kalınca yine oynarım inşallah 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam oynanacak kıvama gelmiş gibi ama Rdr 2 başladım artık buna sıra gelmez. Daha arada Silent Hill 2 falan oynanacak. Seneye inş.
-
DLC'yi oyundan ayrı bir yere mi yüklüyor, oyunun yüklü olduğu klasörü istemiyor mu?
Çünkü oyun bende bi SSD'de yüklü, DLC'yi yükleme düğmesi aktif oldu dün ve yüklemek istediğimde nereye yükleyeyim diye soruyordu, oyunun yüklü olduğu klasörü aramadı.
-
Dlcyi 14 saatte bitirdim, tüm yan-ana görevler ve başarımları tamamlayarak. Harita güzel, atmosferi güzel olmuş, şehir güzel yapılmış, yan görevleri de beğendim.
Bethesdayı çok severim oyunlarını severek oynarım ama dlcde hikaye olarak biraz kolaya kaçmışlar bence. Oyunda toplam 200 saatim oldu, çok haksız eleştirilere uğrayan bir oyun olduğunu düşünüyorum. Çok geniş bir dünya yaratmaya çalışmışlar, bunu yaparken eksik bıraktığı yerler olmuş fakat hakettiği övgüyü gelecekte alacağına inanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 7 Ekim 2024; 12:45:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Övgü alacak yeri falan yok. Geliştiriciler desteğini kesmeliler artık bu oyundan olmadı olamamış oyun, Modcular bile ümidini kesmiş bu oyundan. Kafa yapılarını değiştirip TES 6 ya odaklanmalılar o da patlarsa ubisoft 2 geliyor demektir.
-
Sence* Biri sevmediğiniz bir şeyi övse de gelip maydanoz olsak diye kapıda mı bekliyorsunuz?
-
Burada da r/Nosodiumstarfield istiyoruz, sesimizi duyun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DLC ye yeni başlayabildim ama çok kötü bir açılış olmuş labirent gibi yer çekimsiz gemide dön dur sonra klişe konuşmalarla şehrimize hoşgeldin açın kaplıları falan filan kapılar açılıyor karşımdaki görüntü
Şöyle geniş ferah bir yer yapsaydılar keşke neyse çok yavaş yürüyen npc mizi takip etmek zorunda kaldım birkaç dakika sonra kapattım yarın kapıya varabileceğimizi umut ediyorum.
-
Fallout 3 deki Megaton bile daha güzel gözüküyordu ilk girdiğimizde.
-
What remains bence oyunun en başarılı görevlerinden biri olmuş, neden beğenmediğinizi anlamadım, sanırım karışık geldi ve daha lineer diye tabir ettiğimiz dizaynlar hoşunuza gidiyor (bethesdanın çoğu zindanları da öyledir zaten.) Daha asıl şehri bile görmemişsiniz ve gelip burada eleştiri yapıyorsunuz, yani şu oyuna gelen eleştirilerin bir kısmını anlamak çok güç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dlc çöpü gamepass e gelirse tekrar yükleyip deneriz.
-
Bugün ilk defa başladım Xbox'ta. Hoş duruyor ama o kadar yüksek değil. İlk gemime bindiğimde geminin ismimi söylemesine şaşırdım. Acaba Türkçe yapsaydım da söyler miydi? Ne düşünüyorsunuz? Buna dikkat eden olmuş muydu?
-
İsminizi gemi değil de robot söylüyor. Ve belirli isimleri söylüyor şansa o isimlerden birini almışsınız. Benim ismimi söylememişti misal cahil robot
-
Bu Shattered Space dlcsi dışında başka bir içerik gelecek mi oyuna gelecekte?
-
Resmi bir yol haritası var mı bilmiyorum anacak bence mutlaka gelecektir. Sonuçta Shattered Space'i deluxe alanlara zaten verdiler. Birde Bethesda kendi ünlü açık dünya oyunlarına en az 3 DLC getirmiştir hep.
Ha bu oyunu yan yattı diye boşlarlar mı bilemeyiz.
-
Elle tasarlanmış 2 gezegenin olduğu geniş bir dlc çıksa keşke.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X