Şu oyuna temizinden onlarca saat ayırasım var ama dlcyi bekliyorum. Dlc ile birlikte update de gelir muhtemelen pürüzleri gidermek adına. Şuan bile oynasam oynarım biliyorum ama Bethesda oyunu işte, bunca zaman beklemişken biraz daha bekle diyor insan. Dlc bu yıl içinde geliyor değil mi? |
Starfield [Ana Konu] (184. sayfa)
-
-
Şu dlc gelsin de devam edeyim. Ana hikayeyi bile bitirmedim daha
-
30 eylülde geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O konum yeni değil hocam önceden de vardı @Starborn 'unda dediği gibi. Bende hatırladım Türkçede batık ova diye geçiyordu.
Fallout ve Skyrim'den sonra konum olarak çok çok kısır Starfield. Dediğiniz gibi çeşitli konumları umarım çoğaltırlar bende öyle bir şey bekliyorum da, bu gidişle onu sadece modder'lar yapacak hocam :D Onu da yapacak modder kalmışsa tabi. Starfield i bir çok ünlü modder beğenmedi ve bunun için mod yapmayacaklarını söylediler.
-
Gece oynarken fark etmiştim bende eski konumlardan biri olduğunu. Starfield'a küsen modderları duymuştum fakat o kadar da umursamıyorum. Zaten modderların yaptığı ''quest'' ve ''yeni konumlar'' gibi modlar çok amatör işi geliyor bana. Orijinal durmuyor, oyunun kendisinde yoksa o içerikleri modderlar yapsın diye beklemem. Misal TES, Fallout vs. o kadar mod kurarım ama hiç yeni konum ekleyen modları falan kurmam. Daha çok texture - grafiksel iyileştirmeler, animasyon vs. kuruyorum. Bethesda şu oyunu renklendirirse moddler falan bir çok oyuncu geri döner zaten. Yoksa DLC çıkarttıkça arada bakar geçerim bende. Keşif olayı sıfır bile değil, eksilerde çünkü Starfield'da.
-
Bu çöpe 1 sene sonra araç getirerek muazzam iş başardılar : ) Bethesda konusunda şişirilmiş koskoca balon olduğu zaten yakın geçmişte iyice belli olmuştu ama hala firma fanları kabul etmemek için kasıyorlardı kendilerini.Neyse olurda ölmeden sonraki oyununu görürsek artık sanırım kesinleşmiş olacak bu durum fanların bile gözünde.Firma bıraktım kendilerini geliştirmek bir yana iyice dibe doğru çökmekte.
-
Bu araç sanki bir mod gibi hissettiriyor ama herşeyi düşünülmüş burun üstü dar bir alana sıkışınca iticiler açı değiştirip oradan çıkarıyor her zaminde farklı ses çıkıyor hatta amfibikmiş onu yeni öğrendim ışığı kar tanelerine çarpıp parlatıyor yağışlı gezegenlerde ayrı güzel yolculuk hiçbir eksiği yok. Kimbilir ne modlar yapılır buna ayda porsche ile gezeriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kryx deki Ice gezegeni gibi yer çekiminin çok düşük olduğu olduğu gezegenlerde tekerlerle ilerlemek mümkün değil boost daha fazla olmalı.
-
Oyunu ilk çıktığında almıştım. Envaner sistemi ve silah değiştirme çok kötüydü. Bir saat oynayıp kapatmıştım. Artık oyun biraz geliştiyse oynamaya başlamayı düşünüyorum.
-
Şu an iyi durumda, oynanır.
-
nexus mods :: starfieldNo Vehicle Mouse Steering - SFSEhttps://www.nexusmods.com/starfield/mods/11135
Normalde ''modculara işi bırakıyorlar onlar oyunu adam ediyor'' diyen sonradan mod görme cahil tayfaya ayar olurum. Fakat geri kafalı Bethesda'nın yapamadığı, yapmaya bile uğraşmadıkları şeylerden birini daha modcular düzeltmiş.
Fallout'un hangi oyunundaydı bilmiyorum, oradaki metro aslında bir NPC'ymiş, NPC'nin kafasını metroya çevirip geri kalan kısmını yerin içine gömmüşlerdi. Serbest kamera ile yerin altına girince bu görünüyordu. Çünkü hızlı giden bir metro tasarlamak için oyun motorları yetmiyormuş. Zaten bütün Bethesda oyunlarına bakarsanız hızlı bir araç göremezsiniz.
Aynı şeyi bu oyunda bu araba için yapmadılarsa bir şey bilmiyorum. Tabii artık teknoloji geliştiğinden o NPC'yi görünmez yapmış olabilirler Çünkü aynı olay karakterin third person kamerasında da var. Misal ilerlerken kamerayı arkaya çevirip arabanın önünden bakamıyorsunuz tıpkı karakter kontrolünde olduğu gibi.
İşin boktan yanı bu olayı 2014 civarında Skyrim modcuları çözerek ''360 camera'' diye bir mod çıkarttılar, hareket ederken kamerayı istediğimiz yöne çevirebiliyoruz o mod sayesinde.
Veya iki yıl önce falan modcular yine etkileşimli çim modunu geliştirdiler. Çimlere basınca günümüz oyunları gibi hareket ediyor, hatta hareket miktarını, ezilme şeklini falanda ayarlayabiliyoruz. Starfield'da ise yıl 2024 fakat biz mi çime giriyoruz çim mi bize giriyor belli değil.
Saymadığım daha nice modların hiç birisindeki gelişmeyi bu oyunda görememek üzmüştü, son çıkan araba güncellemesinde de aynı yobazlığı devam ettirdiklerini görünce bu hıyarlardan adam olmayacağını anladım... Şu önümüzdeki DLC'de çıksın da söverek oynayıp modlu Skyrim'e modlu Falllout'a devam edeyim ben.
Steam'de bir yorum görmüştüm ''Starfield'ın en iyi yanı artık TES6'yı beklemiyorum'' diye, tamamen aynı hisleri yaşıyorum.
İşin tuhafı, Fallout 4 de ve Elder Scrolls Online'da bu bahsettiğim kamera olayı 360 derece şeklinde çalışıyor. Adamlar ilerlemek yerine geriye gidiyorlar anasını satayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 28 Ağustos 2024; 3:15:17 >
-
-
arkadaşlar, bu oyunu indiriyorum şu an ama bilmiyorum i5-12400f işlemci ve rtx3050 8gb ekran kartıyla nasıl performans verir! sizce nasıl verim verir bu donanımla?
-
Benchmark TVyoutubeStarfield - i5 12400F + RTX 3050 | 1080phttps://www.youtube.com/watch?si=OBUKsgrcRqBPhi8a&v=bBp2REFV9AU&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şu ana kadar 15 saat oynamışım. çok merakla yükledim. sonuçta alpha centauriye oyunda da olsa gitmek eğlenceliydi ama ;
skil sistemi kötü. işe yarar,insanı heyecanlandıran bir yetenek yok . cyberpunkda lvl alsam da şu özelliği açsam derdim.
yan görevleri de arada yapa yapa gidiyorum. bir süre sonra tekdüze olmaya başladı sıktı . bu haliyle çok devam edeceğimi sanmam
gezegen keşfedelim diyoruz araba yok bişey yok koşa koşa gezegen mi keşfedilir demedi mi kimse ? hiç yoksa bi jetpack ayarlayın laan.
çatışmada bazen düşman birşeylerin arasına sıkışıyor aptal aptal dönüyor , sene 2024
çatışmada temizlediğin alanda kççının dibinden düşman doğuyor, sene 2024
gezegende bitki keşfedecekksin, aynısından 6 bitki tarıyorsun. sırf insanlar oyunda fazla zaman geçirsin diye saçmalamışlar.
nexusmod türkçe mod güzel olmuş. sonuçta hikayeyi anlıyorsun.
-
1080p de sorun çıkarmaz yüksek veya ultrada oynarsınız . ben 9900k işlemci ,5600xt ile yüksekte oynuyorum ki ulrada da oynatır bence.
-
Tek maddeye cevap vereceğim, oyunda jetpack de var (ilk günden), arazi aracı da var (son güncelleme). Az daha oynayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şu sırtımıza taktığımız zamasingoysa keşif için yetersiz hocam be . başka birşeyse anlatırsanız almaya çalışalım yoksa sıktı oyun biraz .
-
Şehirlerde iniş yaptığınız pistlerdeki gemi satıcılarından araba alabiliyorsunuz. Aldığınızda geminin kapısının yanında oluyor araba.
-
Steamde sanki yeni başarımlar eklenmiş ama bende ek paket yok bunlar nasıl gözüküyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X