cyberpunkda bile ne güzel telefonla sms ile olayları halledebiliyoruz. |
Starfield [Ana Konu] (185. sayfa)
-
-
Ek paket olmasa da gözükür başarımlar. Yapamazsın sadece.
-
atlantisdeki kioskun yanında duran npc de göremedim hangisinden almamız lazım. boy boy gemi var ama o araç yok.
-
Paralı çeviri dışında eli yüzü düzgün ücretsiz bir türkçe yama var mı ? Böyle bir oyunu full İngilizce oynamak yorar beni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamla konuşurken bir araç almak istiyorum (I'd like to purchase a vehicle) seçeneğini seçmeniz gerekiyor.
Gaming 4 XPyoutubeSTARFIELD - HOW TO GET A VEHICLE - BEGINNERS SERIEShttps://www.youtube.com/watch?v=q7GAETgEEiQ
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dlc saat kaçta yayınlanacak?
-
Niye kimse merak etmiyor tr saati ile akşam 18.00da yayınlanacakmış
-
Oyun çıkmadan DLC'ye para verenlerdenim üstüne bethesda kaşarıyım ama unutmuşum DLC çıkmış nerdeyse haberim yok. Kalas bethesdanın kalas yeni görevlerine indirip bakmalı bir ara
-
Yarın akşam çıkıyor hocam bekliyorum bende
-
ana oyunu bitirmeden dlc'yi oynayabilecek miyiz? yeni karakterle başlamak istiyorum direk dlc'ye dalabilecek miyim? bu arada genel kanının aksine main game benim çok hoşuma gitti.
-
Vay be starfield dlc si çıkıyor ve umrumda değil tdu feci bağladı kendine.
ign türkiyeStarfield: Shattered Space Türkiye çıkış saati belli olduhttps://tr.ign.com/starfield/125623/news/starfield-shattered-space-turkiye-cikis-saati-belli-oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
DLC, Gamepass ile ücretsiz geliyordu ben mi yanlış hatırlıyorum?
Hayır ana oyun ücretsiz dlc paralı. Gamepass e dahil değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu yeni bitirdim. New game plus 3 yapıyorum. Dlc güzel çıkar inşallah ordan devam ederim. Metacritic puanı ne zaman açıklanır acaba ? (Ortalama olursa indirimlerde oynarım)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 cig.
Sonrada 5 cig indirdi sanırım önce beta sürümden çıkmak için 6 dlc de 5.
Tdu da sunucu bakımı var uzaya yol göründü sanki.
Steam betada olmayanlar tek seferde 11gb güncellememi aldı şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Eylül 2024; 18:23:31 > -
-
Görev grav jump yapınca başlıyor diye okudum rastgele bir sistem seçtim dlc nin sistemini seçmişim meğerse yanımda barrett vardı önceki saveye dönüp andrejayı aldım.
Bu haritada ALT tuşuna basarsanız gezegen isimleri çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Eylül 2024; 18:59:11 >
-
Oyunu Premium yapmışım haberim yok, daha doğrusu hatırlamıyorum, Gamepass'ten yükledim yani, ek olarak Premium almışım demek, sevindim DLC'ye bakayım dedim, Premium'a dahil diyor. Gerçi store fiyatı görüyorum ama Premium yüklü diyor.
Daha oyunun baya başlarındayım, buna da biraz ağırlık vereyim bari.
TDU'ya da girişecektim, bakımda diyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 30 Eylül 2024; 20:38:48 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X