|
Starfield’dan tarihi başarı: 6 milyon oyuncuya ulaşıldı!
-
-
Sevenleride olduğa kadar sevmeyenleride olan bir oyun sonuçta bir oyun sevenide olacak sevmeyeninde olacaktı ve nitekim öyle oldu.Ben sevmeyen tarafındayım up uzun ve yüzlerce saat oynama süresi olan bir oyun için vaktimi ayıramam pek olası değil görsel kalite beklediğimin altında olmuş.
-
Dikkat edin satın alındı demiyor, oynanıyor diyor.
Gamepass'in aylık aktif abone sayısı 120 milyon kişi.
Yani başarı mı ona siz karar verin :)
-
Game Pass'in başarısı olduğu kesin, insanlar GP'ye para vermesine rağmen henüz 50'de 1'i oynamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hater ve trollerin histerik saldırıları insanlar da merak uyandırdı galiba, oyuncu sayısı rekora koşmuş.
-
sony fancıkları ağlıyor gözleri yaşlı.
-
3 günde 6 milyon oyuncu baya iyi. Bu arada erken erişimden aldım 90 saat oynadım. Oyunun ilk 1 2 saati çok yavaş sonrası kayboluyorsun zaten. Yan görevlere elini veren komple vücudunu kaptırıyor.
-
sonyciler ağlıyorsa, ms doğru yolda demektir. metacriticte bizim sony'e beleş konsol, oyun için yalvaran iki siteye de inceleme talebi gönderilmiş. tabi 70 vermişler.
-
Optimizasyonu sağolsun oynayamadık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
No Man's Sky da büyük çıkış yapmıştı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony'cilerin bu kadar ağladığını görmemiştim. Nihayet MS sonunda bir baltaya sap olabildi. Haydi gelsin şimdi rekabet. MS'in bu kadar oyun kıtlığı sayesinde Sony senede 1-2 exclusive çıkarıp for the players ayağına milleti söğüşlüyordu. Hadi bakalım arttırsın herkes şu oyunları.
-
Bu oyunu daha çok Star Citizen ile karşılaştırıyorlardı, nedense.
No Man's Sky ağır abartılmıştı ama sonradan ekibi çok sağlam bir dönüş yaptı.
-
-
oynama kardeşim o zaman
-
ruh hastası çok. sınır, millet, mekan tanımıyorlar. altı üstü oyun.
-
İş hukuku ile ilgili konu dostum. İş akdine aykırı bir durum varsa işinden olabilir arkadaş.
-
Bunun 2 sebebi var; 1. sebebi yapımcının geçmiş oyunlarındaki başarısı. 2.si ise reklam işini çok iyi yaptılar.
sony fancıkları ağlıyor gözleri yaşlı. |
Dikkat edin satın alındı demiyor, oynanıyor diyor.
Gamepass'in aylık aktif abone sayısı 120 milyon kişi. Yani başarı mı ona siz karar verin :) |
sonyciler ağlıyorsa, ms doğru yolda demektir. metacriticte bizim sony'e beleş konsol, oyun için yalvaran iki siteye de inceleme talebi gönderilmiş. tabi 70 vermişler. |
Sony'cilerin bu kadar ağladığını görmemiştim. Nihayet MS sonunda bir baltaya sap olabildi. Haydi gelsin şimdi rekabet. MS'in bu kadar oyun kıtlığı sayesinde Sony senede 1-2 exclusive çıkarıp for the players ayağına milleti söğüşlüyordu. Hadi bakalım arttırsın herkes şu oyunları. |
Game Pass'in başarısı olduğu kesin, insanlar GP'ye para vermesine rağmen henüz 50'de 1'i oynamış. |
Sevenleride olduğa kadar sevmeyenleride olan bir oyun sonuçta bir oyun sevenide olacak sevmeyeninde olacaktı ve nitekim öyle oldu.Ben sevmeyen tarafındayım up uzun ve yüzlerce saat oynama süresi olan bir oyun için vaktimi ayıramam pek olası değil görsel kalite beklediğimin altında olmuş.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X