Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun büyük ihtimalle ertelenecek gibi duruyor. Bu oyun bu senenin sonuna doğru çıkacağını tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir şey gördüm:

Starfield'ın GOG Galaxy'de 29 Haziran çıkış tarihi olarak listelendiği görülmüş. Gerçekçi bir beklenti. İlk yarı beklentisini haziranda çıkacağı için koruyor ve haziran sonunda gelmesiyle de Bethesda'ya istediği geliştirme ve pazaralama zamanını sağlar.

• Yanlis bilgi diye damga yedi reddit/gamingleaks te hocam .

• highmetin kullanıcısına yanıt

Reddit'tekiler safe olsun diye 29 Haziran demiş. Yani saat farkından ötürü sitede 30 haziran derlerse doğudaki ülkelerde 1 Temmuz'da çıktığını söylemiş olacaklar. 29 Haziran diyerek safe placeholder yaptığı söylenmiş çünkü eldeki bilgi first half çıkacağı, o yüzden firma güvenli bir tarih girmiş, ilk yarının son gününü verdiği iddia edilmiş reddit'te. Bilgiye değil de akıl yürütmeye dayalı.

• Bilgi icin tesekkur ederim hocam . STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

• Bethesda, Xbox'ın Yaklaşan Starfield Gösterisi İçin 'Hâlâ Bir Şeyler Ayarlıyor'

"Hazır olduğunda showcase ilgili daha fazla bilgi paylaşacağız"

Bethesda Starfield için gerçekten de ağırdan alıyor, öyle değil mi? Son zamanlarda bazı Bethesda oyunlarının nasıl piyasaya sürüldüğü göz önüne alındığında, bunun uzun vadede iyi bir şey olması gerektiğini düşünüyoruz! Her neyse, Bethesda'daki bir geliştiricinin yakın tarihli bir Discord gönderisi, ekibin yaklaşan Starfield etkinliğinde ne göstereceğini hala bulmaya çalıştığını gösteriyor.

Ekibin topluluk yöneticisi 'VaultOfDaedalus' gösteri hakkında neden henüz somut bir şey duymadığımızı açıklıyor. Temel olarak, ekip şu anda herhangi bir spesifik bilgiyi "saklamak" yerine showcase için "hala bir şeyleri sıralıyor".

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

"Hazır olduğunda showcase ilgili daha fazla bilgi paylaşacağız, hala bunun için bir şeyler ayarlıyoruz. İstediğiniz cevabın bu olmadığını biliyorum, ancak belirli bir şey saklanmıyor."

Yukarıdaki Twitter hesabının biraz kötümser yaklaşımına rağmen, burada endişelenecek bir şey olduğunu düşünmüyoruz. Xbox'ın ilk Geliştirici Direkt tanıtımının üzerinden sadece birkaç hafta geçti - bir tane daha hazırlamak biraz zaman alacaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 16 Şubat 2023; 22:50:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Nordlar neyin peşinde???

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ...there was a big design kind of problem to solve in terms of what's fun about landing on a planet where there's potentially nothing...

...I do think there's a certain beauty to landing on a strange planet being somewhat the only person there...

-Planets have been built from a combination of hand-crafted tiles, computer based tools and procedural generation.

-Number of planets deliberately limited to 1000 for a better player experience.

-Planets will be clearly marked if they are barren/empty worlds.

-It's not space-sim. Space ship is not main focus. Starfield aiming for space-rpg. First and foremost it's role playing game with a heavy story focus.

-Feeling isolation in space, it's vast and filled with loneliness.

Starfield da ki gezegenler karo şeklinde yapıldı. Bu karelerin üzerindeki el yapımı öğeler ekleyip aletler kullanarak bütün bir gezegen yapmışlar.

Elite ve NMS e kıyasla Starfield tamamen procedural generation a dayalı değil. El yapımı içerikler ve bilgisayar yapımı mekanikler karıştırıldı.

Kendi fikrim Skyrim in yarısı yada 3/1 büyüklüğünde haritayı tasarlayıp bunu gezegene çevirdiler. Bilgisayar yapımı rastgele içerikler ile de çeşitlendirildiler bu yüzden gemiyle gezegen yüzeyinde veya atmosferde dolaşma olmayacak aslında düz bir haritada olacağız.

• Silkolet kullanıcısına yanıt

Igroance is bliss . Ben atmosferde gezerken duzlukte oldugumu unutmaya calisacagim STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS  .

• highmetin kullanıcısına yanıt

Tam olarak düzlük değil gezegenlerde düz haritayı yuvarlak olacak şekilde çevirmişler. Bu şekilde el işi tasarımı ciddi arttırdık diyorlar artık çıkınca göreceğiz.

Galaksinin ortasında insan nüfusunun en kalabalık olduğu gezegenler olacak ve uzaklaştıkça ıssızlaşacak, real deki gibi bir çok gezegenin yaşanılır olmayacağı söyleniyor.

• Starfield is now the #1 most popular game on Steam wishlists. And Bethesda hasn't even started the marketing push.

• şu oyunu gördükçe fallout tema müziği çalıyor kafamda. nedense çok benzeyeceğini düşünüyorum. gameplay'de gösterilen silah Fallout 4teki lazer tüfeklerinden birine aşırı benziyor şeklen. fallouta benzemesi işime gelir de modlusu gibi durmaz umarım.

• 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt
    Grafikli, ucsuz bucaksız dünyası olan. Uzaylı Skyrim oyunu.
    Tür olarak benzer o kadar.

• STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYISAndy Robinsontwitter
    “I hear the announcement for the Starfield showcase is imminent 👀”
    https://twitter.com/andyplaytonic/status/1629235956724162561?s=61&t=MyhAsnh7UxU5RqBv5vdu6g

Yavaştan açalım hype ı tarih konusunda şok edebilir. Gene de umut bağlamayıp Haziran olacak diyorum.

Martta çıkmasını pek olası bulmuyorum. Martta çıkacak olsa çoktan duyururlardı. Martta duyurulup Haziranda çıkar diyorum ben de.

• Katılıyorum ama bu Todd Howard diğer adı deli fişek STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

Alın Mart ta hafif bug lı yavaş yavaş birlikte hallederiz tarzında bir çıkışta yaparsa şaşırmam. Şu an bug la aynı ölçüde performansı törpülemeye çalışıyorlar. PC de gerçekten ağır bir yapım olacak konsolları da göreceğiz.

Hocam ben hafif bug li cikmasina da razıyım. Oyunu kiran seviyede değilse normal karşılarım. Hiçbir Bethesda oyunu zaten hatasiz cikmamistir. Kaldı ki hangi oyun day one patch i almadan cikiyor ki artık? Ya da hatasız olduğunu düşünerek çıkardıkları hogwarts ta bir dünya glitch var. Performans leş. Ama çıktı mı çıktı. O yüzden kervan yolda düzülür deyip de çıkarsınlar isterim ben 🙂

• Bitirdi todd bizi bekletmekten

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Martta sunum olur 2024'te de oynarsın artık abi STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

• First party olduğundan fazla tepki almaktan korktular o yüzden ertelendi zaten. Yoksa çıkalı 4 ayı geçmiş olacaktı 😞
    Showcase i gene de daha erken gösterebilirlerdi acaba tarih konusunda hala kesinleştiremediler mi?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.