Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E3 sunumunun ortasında Starfield ı son kez gösterip sonunda Hi-Fi Rush gibi şu an indirebilirsiniz deme olasılıklarını soruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Starfield biranda çıkarılacak bir oyun değil.

Tanıtımı Skyrim gibi güzel bir tarihe yedirilerek reklamı yapılmalı.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

03.23.23 harika bir tarih ama fazla vakit yok iste . Ancak soyle bir durumda var oyun erteleme yedi . Yani reklami yapildi , tanitildi yani oyunu biliyoruz . Subat basinda showcase yapip dedigim tarihte cikarirlarsa iyi ses getirirler . Zaten eger mart olmazsa sonbahar en iyi ihtimal .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Geçen bir habere denk geldim eski. 2021 Kasım da Todd ile konuşuyorlar çıkış tarihi kesin mi diye(11.11.2022) o da “Kurşun kalemle değil mürekkep ile yazılmış kadar kesin ve şu an oyun tamam cilalanmasını hallediyoruz” diyorlar.
    Mürekkebe su mu vurdu bilmiyorum ama 2021 Kasım da hazır olan bir oyunun 2 sene de bugfix yapılması itopik geliyor bana.

Gene bi tabi “Sweet sweet little lies” durumu olabilir Todd alışık 😅

Fiziksel de satışa sunuluyor ve bu çapta azımsanmayacak kadar satıyor gene fiziksel. Direk dijitali sunulup sonradan da gönderilebilir de zor gibi geliyor gene de shadowdrop olayı.

• highmetin kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yabancı kaynakların birisinde Şubatta Starfield ile ilgili bir sunum yapılacağını okumuştum. Yani Martta gelecekse gerçekten Şubatta da gayet sunum olması mantıklı. Ben inanmak istiyorum artık. Bir an önce gelsin istiyorum🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Starfield şuan baştan sona oynanabilir durumda ve hazırmış. Buglar temizleniyor sanırım ama ne zaman çıkacak? Duyurun şu özel şovu artık.

Kaynak hocam?

Teşekkürler

O zaman Mart da gelmeli ya. Ben yaz sonrasına da daha mantıklı bulmuyorum ayrı bir oyun çıkmalı o zamana da.
    Bunlar zaten hep geçen seneden ertelenen oyunlardı bu senenin oyunları nerede merak ediyorum.

• Mart'ta gelirse bomba olur yalnız STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 29 Ocak 2023; 0:3:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Mart'ta gelirse bomba olur yalnız  

Bu yalanlandı maalesef. Satıcı hatası sonucu girilen bir tarih.

Hadiya

Yıl sonuna kalmasa bari..

• SKILLS

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

Skill lerin gözükenlerin bir çoğunun toplandığı bir tablo paylaşılmış buraya da ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 29 Ocak 2023; 18:29:47 >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    yazılar okunmuyor mu yoksa ben mobilde baktığım için mi?

• 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt

İlk yüklediğimde düşük kalite yükledi de şuan düzgün olması lazım. Bende öyle duruyor en azından.

• Silkolet kullanıcısına yanıt

Bazı rpg oyunlarının yetenek ağacında , bilmem ne oranını %1 - %2 artırır gibi manasız yetenek yükseltmeleri olur.Bunda böyle saçmalıklar olmaması güzel.Direkt bir sonraki seviyede %30 hasar ve etki alanı artışı gibi karakteri güçlendirecek yükseltmeler var , sevdim.

• wither kullanıcısına yanıt

Evet skill sistemi challenge a dayalı direk tak tak açtım yapamıyorsun.

Elite Dangerous u yükledim 1000 gezegen olayı bir anda normal gelmeye başladı.

Şuna bakar mısınız bu nedir ya kaybolma hissi filan korkunç

Gördüğünüz her ışık ya yıldız yada gezegen.

İşin kötü yanı da en son save im 5-6 senelik olduğundan uzayın ortasında rastgele bir yere atmış

• STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYISObsidianAntyoutube
    Anticipation for new information on Starfield is at a all time high, and is driving discovery of small details, rumours and speculation. Some of these include the ability to pickpocket, the likely hood of empty barren planets, and of course the usual Starfield release date rumours. If you would like to help support my channel, please check my Patreon page: https://www.patreon.com/obsidianant PayPal Donation: https://www.paypal.com/donate/?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=H5LJ5URGUB7ZQ Any support is massively appreciated! Music Epidemic Sound #starfield
    https://www.youtube.com/watch?v=DgoC-XYEfLE&feature=youtu.be
  • Todd Howard ın interview ını izliyorum.
    Star system ları burası yüksek lvl lı oyuncular için burası yeni başlayanlar için diye ayırmışlar.
    Ayrıca el yapımı ve bilgisayar üretimi gezegenler direk ayırabilecekmişiz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.