Bethesda 2 saat önce Starfield ın support sayfasını açtı ve çıkış tarihi olarak first half of 2023 yazıyor. Ek olarak ön sipariş öncesi support sayfalarının açıldığı söylenmiş. The official Starfield support page went live today. "Starfield arrives exclusively on Xbox Series X|S and PC in the first half of 2023." < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 3 Ocak 2023; 2:40:48 > |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (10. sayfa)
-
-
En geç haziran da gelmesi gerekiyor o zaman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle gözüküyor zaten ufak bir sunum olacağı söyleniyor. Kesin bir tarih duyururlar ve Forza da belli olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Starfield ve Motorsport gelirse ilk yarıda bence seneyi kurtarırlar. 2 inci yarısı redfall ve gamepass e gelecek oyunlarla ben tamamım.
Artık senelerdir beklemekten yorulduk starfield. 2023 GOTY.
şu oyunlar türkçe gelse çok mu zor, ben anlamıyorum.
-
Starfield a Türkçe alt yazı desteği gelse harika olur 2023 te çıkacak xbox ex oyunları içerisinde. Motorsport a gelmese de olur. Arada İngilizceyi geliştirmeye çalışıyorum hikaye kitabı falan okuyarak ama belli bir yaştan sonra zorlanıyor insan. Microsoft Türkiye ye mail falan atsak işe yarar mı bilmiyorum.
-
Starfield için mod desteği olacağı söylendi. Aynı skyrim deki gibi konsolda da mod desteği geleceğinden Türkçe yama yapan biri çıkacaktır. Ancak ne kadar sürer çıkması Allah bilir. 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 3 Ocak 2023; 17:16:37 >
Şu an fark ettim tamamen Türkçe bir sayfaya sahip.
Starfield | Official Website | Bethesda.net
Makine çevirisi gibi sezdim fakat belli de olmaz.
-
Türkçe gelebiler acaba?
Translate değil hocam, sürekli translate okuyan birisi olarak insan eli değmiş buna, bu kesin
Microsoft arada Türkçe dil desteği veriyor ama bu kadar büyük çaplı hiç vermedi. Detaylıca sayfası da olmadığı için pek bilgimiz de yok.
Bazı kelimeler garip geldi belki olabildiğince benzer tutmaya çalışmıştır. Xbox Türkiye kanalı da aktif ve Starfield günlükleri gibi olan bu videolarda altyazı da Türkçe var gene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 4 Ocak 2023; 22:29:11 > -
Xbox ve Bethesda hem Redfall hem de Starfield'ı 2022'den erteleme gibi zor bir karar aldığında, her iki oyun da "2023'ün ilk yarısı" çıkış aralığı ile etiketlenmişti. Ancak, Bethesda Game Studios'un Starfield'ı bu çıkış dönemini kaçırabilir gibi görünüyor.
'Defining Duke' Xbox podcast'inden MrMattyPlays'e göre, Bethesda'nın şu anda Starfield için aklında bir tarih yok ve oyun bu yılın ilk yarısının dışına itilmiş olabilir.
"Starfield [2023'ün] ilk yarısında olası bir çıkış yaşıyor çünkü şu anda tarihi belli değil. Bir testten geçebilir ve 'biliyorsunuz, hazır' diyebilirler, bu konuda çok belirsiz bir durum var."
"Bu kaynak oldukça güvendiğim biri, [daha önce] çok doğru çıktılar. KOTOR yazılarıma güvenenler için, bu kişi geçmişte o yazıları doğrulayan kişidir."
Bu bilgilerin hiçbiri yazım sırasında Xbox veya Bethesda tarafından resmi olarak doğrulanmadı, bu nedenle bu bilgileri bir tutam tuzla yemeğe benzer. Bununla birlikte, Microsoft önümüzdeki hafta düzenleyeceği yeni Developer_Direct etkinliğini duyurdu ve şirket Starfield'ın fuarda yer almayacağını doğruladı.pure xboxStarfield 'Possibly' Delayed Out Of Xbox's First Half Of 2023 Release Windowhttps://www.purexbox.com/news/2023/01/starfield-possibly-delayed-out-of-xboxs-first-half-of-2023-release-window
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 16 Ocak 2023; 21:14:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Umarım bir erteleme yaşamaz ama uzun zamandır sessizlik hakim
Hep söylentiler var bir yandan kaynaksız olan bu söylentilere de pek itibar etmeyin deniliyor. Bir yandan da Eylül de ortalık boş olup tek başına at koşturabileceğinden fiziksel başarısı daha yüksek olur diye o zaman çıkabilir diyenler var.
Bethesda dan bir açıklama gelmedikçe ilk yarı olarak bakıyorum bu yüzden.
-
Akıl almaz sayıda keşfedilebilir gezegenle, Bethesda'nın yakında çıkacak bilimkurgu RPG'si Starfield'ın büyüklüğü ve derinliği karşısında oyuncuların şaşkına dönmesi şaşırtıcı değil. Şimdi, ekipteki en kötümser kişilerin bile olumlu ve güçlü ilk izlenimlerle ayrıldıkları haberi yayılıyor.
Oyun testçilerinin görüşlerine ilişkin söylenti, sunucu Colt Eastwood'un oyun test ekibine yakın kişilerden oyunun "daha önce beklenenden daha büyük ve iddialı" olduğunu duyduğunu iddia ettiği XNC podcast'inin son bölümünden kaynaklanıyor. Bethesda Game Studios'un Skyrim'de yaptığı her şeyden daha büyük" dedi. "Fallout ve Skyrim'de yaptıkları her şeyi alıyor ve yükseltiyor.
Xbox'ın en iyi mühendislerinden bazılarıyla birlikte çalışmak başarı için bir reçete olmalı ve eğer bu raporlar doğruysa yılın oyunu için erken bir adaya bakıyor olabiliriz.
https://www.xfire.com/playtesters-starfield-biggest-game-bethesda/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Starfield is supposedly going to finally launch this year, and there is a possibility that it may get lost among games like No Man's Sky.
game rantWhy Starfield Seems to be Shooting for the Wrong Moonhttps://gamerant.com/starfield-planets-no-mans-sky-competition/?taid=63c864dd9dbb1600019b1894Gamerant Starfield No Man's Sky ın yanında kaybolacak diye makale yazmış.
-
Bu site metacritic oyun incelemelerinde oyunlara acımasızca 100 üzerinden 20-30-40 puanı yapıştıran bir site.Scorn'a 20 puan vermişlerdi en son.Genelde Sony exc oyunlarına da 90-100 puan veriyorlar.Pek ciddiye alınacak bir site değil bence.Xbox nefreti yüzünden oyun çıkmadan gömme peşinde belli ki.Çıksın ucuz bir kopya olursa o zaman eleştiririz.
-
Başlık ile içerik tonu çok farklı zaten. Clickbait için özellikle yapılmış ama örneğin Zelda öncekine çok benzer dururken ona yapılmamasına şaşırıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X