Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Acıttı STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

• Bakalim game awardsta tarih verecekler mi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    2023'e ne kaldı şunun şurasında :) 5-6 ay sonra çıkar oyun en geç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Brnbry: 5-6 ay sonra çıkar en geç
    Todd Howard:
    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

Hala tarih açıklamamaları ürkütücü değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

noldu knk dlc sarmadı mı sıtarfıyld beklemeye başlamışsın bakıyorum

şaşıların gözleri düzeltiyolardır bence ondan erteleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 11 Kasım 2022; 23:19:45 >
    2023 ilk yarısı dediler sunumda. Tekrar erteleme almaz bence, almamalı da hocam.

Bence de almamalı da şu zamana kadar tarih vermemeleri ürkütüyor.

TGA da tarih verip National Space Day de çıkacak diye bir söylenti de dolaşıyor.

O değil de şuan araştırınca fark ettim, background ve traits ile ilgili güzel bir yazı var çevirip konuya ekleyeyim.

todd howard game awards'da tarih verip goty alacak oyunu gölgeler STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

• Starfield traits list

Alien DNA

You volunteered for a controversial experiment that combines alien and human DNA. As a result, you start with a higher health pool and greater endurance, but healing items aren’t as effective.

Dream Home

You own a luxurious, customizable house on a peaceful planet! Unfortunately, it comes with a 50,000 credit mortgage with GalBank that has to be paid weekly.

Empath

You are deeply connected to the feelings of others. Performing actions your companion likes will result in a temporary increase in combat effectiveness. But, performing actions they don’t like will have the precise opposite effect.

Extrovert

You’re a people person. Exerting yourself uses less oxygen when adventuring with human companions, but more when going alone. (Can’t be combined with introvert.)

Freestar Collective Settler

You gain access to special Freestar Collective dialogue options, and better rewards from some missions given by the faction. But, crime bounty towards other factions is greatly increased. (Can’t be combined with any other faction allegiance trait.)

Hero Worshipped

You’ve earned the attention of an annoying “Adoring Fan” who will show up randomly and jabber at you incessantly. On the plus side, he’ll give you gifts…

Introvert

You really need your alone time. You have more endurance when adventuring alone, but less when adventuring with other human companions. (Can’t be combined with Extrovert.)

Kid Stuff

Your parents are alive and well, and you can visit them at their home. But 10% of all the money you earn is deducted automatically and sent to them.

Neon Street Rat

You grew up on the mean streets of Neon. You gain access to special dialogue options, and better rewards from some missions on Neon. Crime bounty by other factions is greatly increased. (Can’t be combined with any other faction allegiance trait.)

Raised Enlightened

You grew up as a member of the Enlightened. You gain a significant discount at the organization store, but lose access to Sanctum Universum store. (Can’t be combined with any other religion trait.)

Raised Universal

You grew up as a member of the Sanctum Universum. You gain a significant discount at the church store, but lose access to the Enlightened store. (Can’t be combined with any other religion trait.)

Serpent’s Embrace

You grew up worshiping the Great Serpent. Grav jumping provides a temporary boost to health and endurance, but health and endurance are lowered if you don’t continue jumping regularly – like an addiction. (Can’t be combined with any other religion trait.)

Spaced

Your body has become acclimated to space. Health and endurance are increased when in space, but decreased when on the surface. (Can’t be combined with Terra Firma.)

Starter Home

You begin the game owning property on a moon. You begin the game with a 50,000 mortgage.

Taskmaster

Terra Firma

United Colonies Native

Unwanted Hero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 15 Kasım 2022; 13:23:37 >

• Starfield background list

Bouncer

Bounty Hunter

Chef

Bio entry

While the unrefined masses scarfed down Chunks by the shipload, you catered to those with a more… discerning palate. In your kitchen, countless alien species became true culinary masterpieces.

Starting skills

Gastronomy – you can craft speciality food and drinks, and research additional recipes at a Research Lab

Dueling – you do 10% more damage with melee weapons

Wellness – gain 30 points in maximum health

Combat Medic

Bio entry

Leave it to human beings to fight over something as infinite as outer space. That’s where you come in. You’ve never been afraid to take on the enemy… but you’d much rather take care of your friends.

Starting skills

Pistol Certification – you do 10% more damage with pistols

Medicine – Med Packs heal 10% more

Weight Lifting – increase your total carrying capacity by 10 kilograms

Cyber Runner

Bio entry

From Neon to New Atlantis, the megacorps stand as monuments to power, prestige and profit. You’ve worked both for and against them, on the inside and out, often sacrificing conscience for credits.

Starting skills

Pistol Certification – you do 10% more damage with pistols

Security – you can attempt to hack Advanced locks, and bank two auto attempts

Persuasion – gain an increased chance of success in speech challenges

Cyberneticist

Bio entry

Robots? Mere toys. Neuroamps? Good for parlor tricks. The Colony War may have made implants and upgrades available to veterans, but you once saw a greater future. Humans and machines, as one.

Starting skills

Medicine – Med Packs heal 10% more

Robotics – you deal 10% more damage to Robots and Turrets

Lasers – you deal 10% more damage with laser weapons

Diplomat

Bio entry

The wars are over. Peace now reigns the Settled Systems. But only because there are those quietly fighting to keep it. Because of you, agreements were signed, words were heeded… lives were spared.

Starting skills

Persuasion – gain an increased chance of success on speech challenges

Diplomacy – you can force a target NPC at or below your level to stop fighting for a while

Bargaining – buy items for 5% less and sell them for 10% more

Explorer

Gangster

Homesteader

Industrialist

Long Hauler

Pilgrim

Professor

Ronin

Genel olarak kaçıranlar için trait ve background sistemlerini birden fazla siteden bulduğum bilgilerle derlemek istedim. Hepsinin detayları mevcut değil olanları detaylarıyla ekledim.

• Rpg oyunlarini asla iki kere oynamam buyuzden su traitler beni cok geriyor . Bir kere tecrube edecegim için nasil bir karakter yaratsam diye bir saatimi harciyorum nerdeyse .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starfield genelde 2023'ün en çok beklenen oyunlarından biri, ancak yeniden ortaya çıkmaya devam eden bir soru, bu epik uzay RPG'sinin hangi platformlara geleceğiyle ilgili. Lex Fridman podcast'inde (YouTube üzerinden) yapılan yeni bir röportajda, efsanevi oyun geliştiricisi Todd Howard'a bir kez daha oyunun exlusive olması soruldu.

Yani, eğer biraz güvenceye ihtiyacınız varsa - evet, kesinlikle konsolda Xbox'a özel. İşte Todd'un tam olarak söyledikleri:

"Exclusive - Xbox, PC... PlayStation işleri yapmış olsak da exlusivein bizim için benzersiz olmadığını unutmayın... başlangıçta geleneksel olarak PC geliştiricisiydik, Xbox'a geçtik, [Xbox] ana platformumuz oldu, Morrowind'in temelde Xbox'a özel olması gibi, Oblivion uzun bir süre Xbox'a özeldi... ilk işlerimizin hepsi Xbox, bu yüzden Xbox'a odaklandığımızı söyleyerek geliştirmeye başladık, bu bizim için hiçbir şekilde anormal değil..."

Todd, yalnızca Xbox'a odaklanmanın geliştirme ekibinin çalıştığı platformdan daha fazla yararlanmasını nasıl sağladığını açıklamaya devam etti:

"Geliştirme açısından, odaklanma yeteneğini seviyorum... ve onlardan yardım almak - Xbox'taki en iyi mühendislerin 'bunun yeni sistemlerde inanılmaz görünmesini sağlayacağız' demesi, benim açımdan harika bir şey."

Özel olması ile ilgili aynı soru Bethesda'nın satın alınmasından bu yana defalarca soruldu. Bethesda'nın yöneticisi Pete Hines geçtiğimiz yıl Ağustos ayında olası bir PlayStation 5 sürümüne ilişkin hayran spekülasyonlarını kapatmış ve hatta üzgün ve kızgın hayranları kabul ederek, Starfield'ı gerçekten oynamak istiyorlarsa Xbox ya da PC almaları gerektiğini söylemişti.

Aaron Greenberg gibi Xbox temsilcileri de daha önce yaptıkları açıklamalarda uzay RPG'sinin ilk günden itibaren "sadece" Xbox Series X|S, PC ve Game Pass'te yayınlanacağını yinelemişlerdi.

pure xbox
    Todd Howard On Starfield's Xbox Exclusivity: 'It's Just Awesome'
    https://www.purexbox.com/news/2022/11/todd-howard-on-starfields-xbox-exclusivity-its-just-awesome

• New Starfield update:

- Earth is called the "Old Neighborhood" and there are quests that take you back.

- There are "areas/settlements" that can be on any planet with mini-storylines and quests.

- You can join any faction at any time and joining one doesn't lock you out of others similar to Skyrim, unlike Fallout.

- Companions can negotiate for you and it can go good or bad depending on what they say to NPCs.

- Example given was an NPC blocking the MC from passing and the companion can talk to the NPC.

Credit: Resetera user Sullivan

https://www.youtube.com/watch?v=SloHMrl9WxY&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

• Ya net bi çıkış tarihi versinler artık. 2023 ün ilk yarısı dediler ama ben hala yıl sonuna sarkacağını düşünüyorum. Umarım yanılırım.

• "- You can join any faction at any time and joining one doesn't lock you out of others similar to Skyrim, unlike Fallout."

Biliyorum Role Playi bozuyor fakat bu benim için daha iyi oldu,Skyrimde her faction ile quest yapabilmek merakımızı gidermek daha güzeldi. Fakat Falloutta Railroad ile giden Brotherhood of Steel hakkında biryere kadar bişeyler yapabilirdi, biryerde tercih yapmak gerekiyordu. Skyrim sistemi hem diğer faction merakını giderir,hemde oyun süresini uzatır.

• Açıkçası 2023'de çıkması bile mutlu eder beni. Yıl sonundan önce çıkacağını sanmıyorum. STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

• Source kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. 2023 te çıkmasına da razıyım ama artık sabır kalmadı. 🙂

• Starfield ile ilgili haberler son zamanlarda biraz azaldı, ancak Bethesda şimdi bize hem Skyrim hem de Fallout 4'te daha önce gelenleri temel alan oyunun görev sistemi hakkında yepyeni bir derin dalış yaptı. Yukarıdaki videoda, geliştirici Will Shen bizi oyunun görevle ilgili bazı büyük özelliklerinden geçirirken, ekibin Starfield hikayesiyle neyi hedeflediğini tartışıyor.

Bethesda, Starfield'ın ana görevinde, özellikle de gruplar ve onlarla olan etkileşimleriniz söz konusu olduğunda daha açık uçlu bir yaklaşım benimsiyor gibi görünüyor.

"Karar verdiğimiz ilk şeylerden biri, ana görevin size yerleşik sistemlerde ve oradaki tüm büyük oyuncularda küçük bir tur attırmasını sağlamaktı, böylece size [grupların] neler yapacağına dair bir tat verebiliriz."

"Ayrıca, 'tamam, bazı fraksiyonları birbiriyle çatışır hale getirebilir miyiz' diye çok erken tartıştık ve gerçekten de tüm fraksiyon hatlarını birbirinden bağımsız olarak oynayabileceğinizden emin olmak istediğimize karar verdik."

"Bu sefer 'hikayelerin gerçekten biraz daha kişisel olmasını istiyoruz' dedik. Bu grubun gideceği yönü siz etkiliyorsunuz."

Yeni ViDoc ne yazık ki çok fazla yeni oynanış sunmuyor, ancak Starfield'a yeni bir bakış çok uzakta olmamalı. Microsoft şimdilik Starfield'ın lansmanı için 2023'ün ilk yarısını hedefliyor.

pure xbox
    Bethesda Talks Starfield Quests In New Developer Deep Dive
    https://www.purexbox.com/news/2022/12/bethesda-talks-starfield-quests-in-new-developer-deep-dive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 15 Aralık 2022; 14:56:57 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.