Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ön yükleme xbox da henüz açılmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Tamam o zaman. Teşekkür ederim.

• aschil kullanıcısına yanıt

Çift konsol kullanıcısı olup pc olmayan insanlar için steam e giriş gibi bir şey. Aynı paraya 1650 li notebook bile alınmıyor sanırım.

Bende pc de varda seviyorum handheld cihazları. 3 kez Switch aldım STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

• Starfield zaman çizelgesi geldi

bethesda.net
    Starfield | Official Website
    https://bethesda.net/tr/game/starfield

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu constellation tembel. Sırf hava bol keseden gelen parayı yiyip kırk yılda anca bir eser bulabilmişler . Hepsini outposta tuvalet temizlemeye gönderip, filoyu anarşist korsanlarla dolduracağım. Başlarına da adoring fanı koyacağım.

• Çok heyecanlıyım bu oyun için. Steamden gift olarak alacaktım, olmadı gift hatası verdi. Her işte bir hayır vardır derler, 100 liraya 3 aylık kod aldım. Pinokyo oyunu da sanırım gamepass için gelecek, oh mis. En son 2017 de live'a giriş yapmışım, anılar gözümde canlandı. KAKA, Pinky demon kankalarım vardı hey gidi.

• Yarın Xbox için yüklemeye başlayabiliyoruz

• gece yarısından sonra başlar mı acaba ?

• Reindhart kullanıcısına yanıt
    Sabır kalmadı artık. Bari önyükleme yapalım da oyunlarım kategorisinde görmek dahi yetsin bir süre. Çıkana kadar onunla avunalım 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hype artıyor.

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

• Önyükleme PC 140 gb Xbox 126 gb

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reindhart -- 16 Ağustos 2023; 23:10:16 >
  • Aceleye gerek yok. Çıkana kadar güncellemeler alacaktır. Daha vakti var.

• premium upgrade kardeşlikle alınır ise 5 gün erken erişimden iki taraf da faydalanabilir mi?

• 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum. Bilen var mı?

• faydalanır

an itibariyle premium edition'ı almış bulunmaktayım, jenerasyonların en iyi oyununa 13 gün kaldı...

• Hocam bu tarz durumlarda yanlış bilmiyosam oturum açan yani p2 olan aktif kullanabiliyor sanki. Ondan dolayı sordum. İnşallah her ikisi de kullanılabiliyodur dediğiniz gibi.

• benim hesabım arkadaşımın konsolunda giriş hesabı olarak mevcut, premium edition'ı ben aldım bana ait olan giriş hesabı onun konsolunda aktif olduğu için 5 gün önce girebilecek. giriş hesabı olarak tiklenmese bile hesapta oturum açıp kendi hesabına geçtiği zamanda faydalanabilir.

benim bilgim bu yönde farklı bir durum varsa bilemiyorum.

• Evet faydalanabilir biz öyle aldık.

Yeni bir hesap açılıp upgrade o hesaba alınacak.

Sonra bir arkadaş o hesaba giriş yapıp giriş yaptığı hesabı giriş xbox'ı olarak seçecek ve bir daha o hesapla işi olmayacak. (Bu kişi oyunun P1 hakkına sahip olmuş olacak)

Diğer arkadaş ise her oyuna girmeden önce sadece o hesabı açıp sonra kendi hesabına geçiş yapacak (Bu kişi hesabı giriş xbox'ı olarak seçmeyecek. Bu kişi oyunun P2 hakkına sahip olmuş olacak)

@bro89 @2ceyrekkokorec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 17 Ağustos 2023; 9:28:9 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam yıllardır xbox ım var p1-p2 nin ne olduğunu da iyi biliyorum da 😀

Bazı upgrade ler oturum açık olma şartından dolayı p1 yerine yalnızca p2 kullanabiliyordu.

• Anladım hocam. Ben geniş geniş yazdım bilmeyen varsa o arada P1-P2 mevzusunu da biraz anlamış olur diye STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.