Ön yükleme xbox da henüz açılmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (21. sayfa)
-
-
Tamam o zaman. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çift konsol kullanıcısı olup pc olmayan insanlar için steam e giriş gibi bir şey. Aynı paraya 1650 li notebook bile alınmıyor sanırım.
Bende pc de varda seviyorum handheld cihazları. 3 kez Switch aldım
-
Starfield zaman çizelgesi geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu constellation tembel. Sırf hava bol keseden gelen parayı yiyip kırk yılda anca bir eser bulabilmişler . Hepsini outposta tuvalet temizlemeye gönderip, filoyu anarşist korsanlarla dolduracağım. Başlarına da adoring fanı koyacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok heyecanlıyım bu oyun için. Steamden gift olarak alacaktım, olmadı gift hatası verdi. Her işte bir hayır vardır derler, 100 liraya 3 aylık kod aldım. Pinokyo oyunu da sanırım gamepass için gelecek, oh mis. En son 2017 de live'a giriş yapmışım, anılar gözümde canlandı. KAKA, Pinky demon kankalarım vardı hey gidi.
Yarın Xbox için yüklemeye başlayabiliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
gece yarısından sonra başlar mı acaba ?
Sabır kalmadı artık. Bari önyükleme yapalım da oyunlarım kategorisinde görmek dahi yetsin bir süre. Çıkana kadar onunla avunalım 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Aceleye gerek yok. Çıkana kadar güncellemeler alacaktır. Daha vakti var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
premium upgrade kardeşlikle alınır ise 5 gün erken erişimden iki taraf da faydalanabilir mi?
Bunu ben de merak ediyorum. Bilen var mı?
faydalanır
an itibariyle premium edition'ı almış bulunmaktayım, jenerasyonların en iyi oyununa 13 gün kaldı...
-
Hocam bu tarz durumlarda yanlış bilmiyosam oturum açan yani p2 olan aktif kullanabiliyor sanki. Ondan dolayı sordum. İnşallah her ikisi de kullanılabiliyodur dediğiniz gibi.
benim hesabım arkadaşımın konsolunda giriş hesabı olarak mevcut, premium edition'ı ben aldım bana ait olan giriş hesabı onun konsolunda aktif olduğu için 5 gün önce girebilecek. giriş hesabı olarak tiklenmese bile hesapta oturum açıp kendi hesabına geçtiği zamanda faydalanabilir.
benim bilgim bu yönde farklı bir durum varsa bilemiyorum.
-
Evet faydalanabilir biz öyle aldık.
Yeni bir hesap açılıp upgrade o hesaba alınacak.
Sonra bir arkadaş o hesaba giriş yapıp giriş yaptığı hesabı giriş xbox'ı olarak seçecek ve bir daha o hesapla işi olmayacak. (Bu kişi oyunun P1 hakkına sahip olmuş olacak)
Diğer arkadaş ise her oyuna girmeden önce sadece o hesabı açıp sonra kendi hesabına geçiş yapacak (Bu kişi hesabı giriş xbox'ı olarak seçmeyecek. Bu kişi oyunun P2 hakkına sahip olmuş olacak)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 17 Ağustos 2023; 9:28:9 > -
Eyvallah hocam yıllardır xbox ım var p1-p2 nin ne olduğunu da iyi biliyorum da 😀
Bazı upgrade ler oturum açık olma şartından dolayı p1 yerine yalnızca p2 kullanabiliyordu.
Anladım hocam. Ben geniş geniş yazdım bilmeyen varsa o arada P1-P2 mevzusunu da biraz anlamış olur diye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X