Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemilerdeki özelleştirme zenginliği baya cezbedici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu starfiled 30fps olayına neden bu kadar takıldı millet ben de bunu anlamadım, oyun gerçekten DEVASA ve grafikleri çok çok iyi geçtiği alana göre.

Günümüzdeki 10 saatlik oyunları görüyoruz 60 fpsye alınca grafikler resmen cortluyor mesela son zamanlarda star wars jedi survivor olsun ff 16 demo olsun 30 fpsde oynadım ve oynayacağım.

Yorum yapmadan önce sessizce 45dklık starfield özel showcasei izleyin oyunun ne kadar derin ve güzel olduğunu göreceksiniz.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Bende 30fps seçeneği olan oyunlarda 30 oynuyorum. Online cod, bf tarzı bir oyun olmadığı sürece 30 gayet güzel. Frametime ları sabit olduğu sürece 30 da akıcı oluyor.

60 fps edip grafik kalitesinden ödün vereceğine 30 fps ray tracing ve grafik kalitesi tercih ederim. Zaten halen cross gen oyunlar geliyor doğru düzgün yeni nesil göremiyoruz her oyunda.

Büyük bir sorun vs çıkmazsa da Starfield de goty adayı olur çok rahat. Çok güzel bir oyun geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 19 Haziran 2023; 16:5:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Gayet objektif bir yorum olmuş, katılıyorum. Misal cyberpunk 60 fps desteği geldi, ancak ben 30 oynamaya devam ediyorum. 60 başta tatlı geldi yalan yok. Ama keşke çözünürlükten taviz verilmese. Grafikler leş olduktan sonra neye yarar isterse 120 fps versin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bethesda bu oyuna herşeyini vermiş belliki, büyük bir tutkuyla yapıldığı belli oluyor, göründüğü gibi çıkarsa yılın oyunu olabilir. Şunuda ekleyeyim konsol özelinde xbox tarafı sony özel oyunlarına uzaktan bakmaya alışık ama sony tarafı bu çapta bir oyunu sadece xbox tarafında görmeye alışık değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 20 Haziran 2023; 3:10:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara araçları yok, jetpack düşük yerçekimi olan gezegenler de araçların yerini alıyor.
    Balıkçılık yok.
    Gezegenlerin %10 unda yaşam var.
    4 Constellation üyesiyle romantik ilişkiye girilebiliyor.

Kinda Funny Gamesyoutube
    Todd Howard Answers YOUR Starfield Questions - Kinda Funny Xcast Ep. 143
    https://www.youtube.com/watch?v=AIbnDyv6g1c&feature=youtu.be

• Bu oyun modlandığı zaman Türkçe mod eklendi mi mesela gamepass aboneleri bu moddan faydalanabilecek mi acaba. Gamepass deki starfield modlanamaz diyor bazıları.

• h@mza H kullanıcısına yanıt

Ben Fallout 4 ve Skyrimi Gamepass uzerınden Modlayarak Türkçe oynadım Xboxta sıkıntı yok.

• Heyecanımız yüksek. Az kaldı az….

• BEKOKOBE35 kullanıcısına yanıt
    Ff16 yı 30 da oynuyorum. Başta evet garip geldi ama şu an alıştım. 60 fps modu en stabil değil hem de inanılmaz görseller düşüyor. Öyle olacaksa 30 oynayacağım dedim ve oynuyorum. Starfield iyi görünsün yeter. İnanılmaz bir deneyim bekliyor bizleri.

• Starfield yavaştan sızmaya başlamış

• Reindhart kullanıcısına yanıt
    link verir misiniz

• 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt
    Link bilmiyorum adam sızdı diyor

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

İşgüzar testerlardan biri muhtemelen

• Ah Microsoft ah bu oyun Türkçe olmalıydı.

• Başlıktaki "DAY 1" ibaresini "İLK GÜN" olarak değiştirsek daha hoş olmaz mı? STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

Zaten Bethesda oyunları ne hikmetse sürekli sızmalarıyla ünlü. hala hatırlıyorum, Skyrim çıkmadan sanırım birkaç hafta önce de oyunun neredeyse yarısının walkthrough`u sızmıştı.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.