REİS konsolda daha mod aktif etme çıkmadı bile. yanlış konuya atmışsınız. PC konusu farklı |
Bildirim
REİS konsolda daha mod aktif etme çıkmadı bile. yanlış konuya atmışsınız. PC konusu farklı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GENERAL
GRAPHİCS
PERFORMANCE AND STABİLİTY
SHİPS
|
Oyunu series s oynuyorum 30 fps olması çok rahatsız ediyor hiç alışamadım silip 60 fps sürümün çıkmasını bekliyeceğim o zamana kadar hem güncellemelerle daha iyi olur |
Bende indirdim ama 30 fps diye başlamak istemedim. X de bile 30 fps iken S e ilerde 60 fps gelmesi çok düşük bir ihtimal. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1080p 60 fps çok rahat gelir bu oyuna grafik olarak ne varki bu oyunda fallout 4 ile aynı grafik kalitesi var cyberpunk 60 fps aldı grafik olarak bundan daha iyi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
30 fps nasıl olur bilemedim. Beklemekte fayda var 😄 Normalde Bethesda'nın diğer oyunları optimizasyon olarak nasıl acaba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 8 Ekim 2023; 20:22:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Genelde kötü oluyor hocam. Nedeni de inatla eski oyun motorunu kullanmaya devam etmeleri. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |