yeni aldığım 2001 model golf aracımda stargas sıralısistem bi marka lpg var , araçta lpg de problem var lpgde çalısmıyor çalıssa bile gaz yemiyor ve tekrar stop ediyor. bulunduğum ilde stargas markasının serviside yok anlayanda yok , ben bu sistemi değistirmek istiyorum aklımda BRC veya Atiker markası var , aracı uzun yıllar kullanacağım için ve 2 yıllık stargas diye bilinmedik marka lpg nin çıkardığı sorunları tekrar yasamamak için sistemi yenilemeyi düsünüyorum veya stargasa son bir sans daha vermeyi eğer servisini bulabilirsem
bilen yokmu arkadaslar
sevgili brkpls, bende lpg kiti olarak stargas taktırmayı düşünüyordum. Keza aynı markadan bir arkadaş taktırdı ve oldukça memnun. Stargas markasın takan istanbulda bir bayii ile telefonda görüştüm fiyat sormak için. Bana stargas'ın türkiye bayiisinin battığını ve 2 senedir stargas kit ve parçalarının gelmediğini söyledi. lpg yi yenilersen daha iyi olur kanaatindeyim. Selametle kolay gelsin....
stargas vs. bilinmedik markalardan uzak durmak lazım bir sürü büyük firma varken (tartarini ,brc,landi renzo, zavoli vs.) garip garip markalarla uğraşmamak lazım gerçi bazılarının uğraşacak zamanı çoktur sanayiye gidip gelmek hobi olmuştur onlara söyleyecek lafımız olamaz elbet.
quote:
Orijinalden alıntı: brkpls
bilen yokmu arkadaslar
arkadaşım biliyorum ama hiç iyi bilmiyorum. bence bir an evvel en yakın lpg'ciye git ve bilindik mümkün mertebe kaliteli yaygın bir markaya yazıl. sorunsuz ve ekonomik yolculuğun yolunu tut. saygılar...
aracımda bulunan stargas lpg kitini soktürüp atiker taktırdım en sonunda bu illetten kurtuldum , kit ne kadar kaliteli olursa olsun servis ağı ölüyse hiç bir ise yaramıyor !
güle güle kullanın
BI tanıdık arkadastada bedını marka lpg vardı servıs bulamadı.. bılındık markaları tercıh etmek lazım..
hayırlı olsun güle güle kullanırsınız inşallah :)
quote:
Orijinalden alıntı: tufancan82
stargas vs. bilinmedik markalardan uzak durmak lazım bir sürü büyük firma varken (tartarini ,brc,landi renzo, zavoli vs.) garip garip markalarla uğraşmamak lazım gerçi bazılarının uğraşacak zamanı çoktur sanayiye gidip gelmek hobi olmuştur onlara söyleyecek lafımız olamaz elbet.
Avrupada Stargas bir tartarini lendi renzo zavoli kadar taninmis, iyi ve büyük firma
Stargas 30.000km kullandim ve cok memnundum
He türkiyede bayileri servisi yoktur o baska birsey, ama KITleri bence cok iyi.
böyle bir siralama yapabilirim avrupa icin;
Prins VSI BRC Landi Renzo ICOM JTG Vialle LPI Tartarini Stargas Polaris Zavoli ALISEI Frontgas Teleflex GFI / AG) BiGas KME Diego Autronic Mistral Stag 300
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme