Şimdi Ara

Stargate: Universe (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
862
Cevap
3
Favori
24.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stargate.Universe.S02E12.HDTV.XviD-ASAP

Yeni bölüm düştü arkadaşlar
    Bakalım nolacak
  • yeni bölümü izledim de.
    uzun süredir ilk defa bir bölümü begendim. sgu için bunu diyebildiğime inanmıyorum ama bu da oldu .begendim. time travel olayı guzel olmus bu bölüm. gönül isterdiki diğer destiny yi de kurtarabilselerdi ama malesef. bi de 2 rush la bomba olurdu dizi :) mckay samantha carter daniel jackson ın adı gecmesi güzeldi. mckay den biraz garip bahsetselerde.birdahaki bölüm ne olacak bekleyip görelim.
  • çok birşey kalmadı 15. bölümde geliyor mckay
    stargate serilerinde unutulmaması gereken birşey var, bu tarz gelecekten veya paralel evrenden gelen adamlardan biri her zaman bölüm sonunda ölür mutlaka o evrende kendisinden 1 tane var olur. (veya kendi evrenine geri döner)

son 3 bölüm çıtayı yükselten bölümler oldu, böyle devam.
  • İngilizce Altyazılı izledim de pek birşey anlamadım ben. Yarın tekrar izlerim.

Koltuk olayı kafamı iyi karıştırdı benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

çok birşey kalmadı 15. bölümde geliyor mckay
    stargate serilerinde unutulmaması gereken birşey var, bu tarz gelecekten veya paralel evrenden gelen adamlardan biri her zaman bölüm sonunda ölür mutlaka o evrende kendisinden 1 tane var olur. (veya kendi evrenine geri döner)

son 3 bölüm çıtayı yükselten bölümler oldu, böyle devam.

evet biliyorum bu muhabbeti ama bi umut bekledim işte :):)

• 3x13 Promo

3x13 Sneak Peek

• Artık şu karanlık temadan kurtulsak çok iyi olacak. SGC'ye gittik bu bölüm gene aynı gene aynı arkadaş. Elektrikten mi tasarruf ediyorlar bilmiyorum ki
  • bu bölümü hic sevmedim.
    Artik gına geldi Luccian Alliances dan yani. yeter yav.tam bi bölüm güzel gidiyor diyorum hemen ardından tırı vırı bi bölüm. müstehak iptal olması ...
  • Bu bölüm bir garipti. Haftaya eğlencenin alası geliyor. Rodney McKay
  • Bazı konularda ciddi bıktırdılar hatta fenalık getirecekler.Hoş bir bölüm varsa arkasından garanti 2-3 boş bölüm geliyor.Dizinin neden iptal edildiğini anlamak zor olmasa gerek.(Keşke 'kurtarılsaydı' zira potansiyel vardı diye düşünüyorum)
  • daha sg-1 6.sezondayım baya yolum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

Bu bölüm bir garipti. Haftaya eğlencenin alası geliyor. Rodney McKay

evet ya bu bölüm gecsin diye izledim gelecek bölümde adamım rodney mckay geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

daha sg-1 6.sezondayım baya yolum var

Yavaş yavaş izle hocam Ben bi LCD TV ediniyim hepsinin hdsini izliyeceğim tekrar
  • Ve merakla beklenen 15.bölümün promo ve Sneak Peek videoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GercekUykucu -- 25 Nisan 2011; 19:49:36 >

• mckay i gormek ne guzeldi . ya
    ... tesekkurler sneekpeek icin :)
  • Bir bölüm bu kadar boş sıkıcı ve saçma olabilirdi.Helal olsun diyorum.En sonunda metafizik konulara da girdiler.
    Öbür taraftan ruh gelmesi eksikti zaten tam oldu. Bi de uyduruktan bir çok gerekli böbrek nakli vardı ki evlere şenlik. Geminin üstün ve bilinmeyen özellikleri arasında ruh deposu olarak ta kullanılması varmış. Bilmiyorum dikkat eden var mı , geçen bölüm bizim zenci elemanla eküri olan çinli kadın bu bölümde hiç yok. Halbu ki burnunu herşeye sokan bu kadının etrafta cirit atması lazımdı. Hem de daha geçen bölüm sıkı fıkı olan zenci elamana görünmesi lazımdı.
    Bu bölüm çok önceden çekilmiş olması muhtemel boş ve manasız bir bölümdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 31 Mart 2011; 3:25:50 >

• Bu bölümler "Eh işte"yi geçemezse dizi gerçekten biter. Yeni kan lazım anladık artık. Bu böyle olmayacak. Işıklandırmaya deli oluyorum zaten ama hadi bakalım...
  • zaten dizinin bitmeme ihtimali yok . Bitecekte. Sonrası Allah kerim. Bakarsınız Daha güzel bir stargate görürüz.
  • İyi dizi aslında seviyorum ben de ama Atlantis'i bunun yüzünden bitirmiş olmaları koyuyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

İyi dizi aslında seviyorum ben de ama Atlantis'i bunun yüzünden bitirmiş olmaları koyuyor arkadaş.

Mckayi özledik. Atlantis nere bu dizi nere
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.