< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Starlink uydu internetin herkese açık beta testleri başlıyor: Aylık abonelik 99 dolar (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
gelsin alacam artık Türkiye deki vampir internet sağlayıcılardan gına geldi 200 tl superbox a para veriyorum önceden 20download/10 upload du 20/5 çektiler üstüne de zam yapıp 200 tl yaptılar şuan itibari ile 6 mb i görmüyor. Taşra da değil Üsküdar ın göbeğinde fiber yok adsl alayım desen 5 mb i görmüyor 10 yıl önce daha iyi hız alıyorduk.
-
Bu gerekli olan cihaz eğer portatif ise farklı adres ve şehirlerde rahat bir sekilde kullanılabilip stabil ve 100-200 up/down verebilecek ise eğer kur farkı ne olursa olsun buna değer ben köyde keyif yaparken aynı anda şirkette veri işlemi yapabileceksem buna değer boş yere yerli firmalarda rezil olacağıma hizmet diye yalvaracağıma aylık 800 de olur 1000 de sorundeğil sonuç olarak büyük bir nimet
Bu arada apartmanlarda oturanlar ortak danaya girer gibi starlik e girip hat çekebilirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu kime koymaz ki bizi gondikleyenlere koymaz bir tek çanta çanta alıyorlar ne de olsa :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok para vesselam
-
Proje daha başlangıcında ve trial sürecinde. Local pricing politikası ile desteklenirse, ülkemizde iş yapar. Çanak vs. ekipman ücretlerini ne şekilde çözeriz? Orası şimdilik meçhul.
-
her apartmana bitane merkezi uydu kurup iceriye dairelere dagitilabilir telekomdan ucuza gelir
webtekno
"Elon Musk’ın Starlink Projesini Yakından Takip Ediyoruz"https://www.webtekno.com/elon-musk-starlink-projesini-yakindan-takip-ediyoruz-h101329.html
Yabancı iss lazım. Yoksa bu yerli isslerden bir halt olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
99 dolara kesinlikle değecek. Telefon hattını binaya bağlamadıkları için internet kullanamıyorum kablolu. Binadakilerle anlaşıp alacağım. Yerli internet sağlayıcılarına yağmurlu havada bir bardak su yok şu saatten sonra. Cehennemin dibine kadar yolları var.
Anneme ve babama alırım büyük ihtimal. Türkiye'de yaşıyorlar. Benim işimi görmez. Ben Comcast 1000/1000 fiber kullanıyorum aşağı yukarı aynı fiyata.
-
üç kuruş az veririz diye seviniyorsunuz ama bu işin bir sonraki noktası tüm dünyada interneti tekelleştirmek. İnternet tekelleşirse neler olur bir düşünün bakalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Red_devil33
Ekipman dediği çanak anten ve uyumlu modem . Çanak anten modem ve kurulum işçilik dahil 400 ₺ + kablo ( kablonun metresi 2₺) türkiyede kullanılmaya başlayınca kurulumunu yaparım belki bi şeyler kazandırır.Starlink phased array antenna ile çalışıyor. Görüntüsü çanak antene benziyor ama bilinen çanak antenlerden değil.
-
spacex starlink...bana skyneti cagrıstırıyor...Terminatörler dünyayı yıkacak...bknz boston dynamics
-
turkıyede son kullanıcının rahat bır sekılde kullanması acaba 2 3 yılı alırmı
-
Sorduk mu sana ne kullanıyorsun diye. Artiste bak.
geçen sene yaz ayında arkadaşlarım work and travela gittiler, gündüz lunaparkta gondol operatörü arkadaşım akşamda pizza yapıyordu papa johnsta 120 140 dolar kazanıyordu.
1 günlük maaş kısaca orada, hemde asgari ücretle. burda ohoo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 29 Ekim 2020; 16:2:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: .BUTTERS STOTCH.Sorduk mu sana ne kullanıyorsun diye. Artiste bak.
Burası bir forum. İstediğim bilgiyi paylaşırım, senin gibi önemsiz insanın bana bir şey sormasına gerek yok. Kimsenin artistlik yaptığı da yok. Belli ki çekemiyorsun senden daha iyi hayat yaşayanları. Üslubundan da belli olduğu üzere bu kısım çoğunluğu oluşturuyor. Kısacası çekemiyorsan bloklayıp geçersin.
-
adamlar 20-40 ms gecikme değerini fazla görüp düşürmeye çalışıyor. Bizi bu ttnet denen garabetten kim kurtaracak? Gençler 80-90 ms ile dünyaya meydan okumaya çalışıyor. Hayır utanmadan reklam yapıp büyük büyük laflar kullanabiliyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mazotçi
99 dolara kesinlikle değecek. Telefon hattını binaya bağlamadıkları için internet kullanamıyorum kablolu. Binadakilerle anlaşıp alacağım. Yerli internet sağlayıcılarına yağmurlu havada bir bardak su yok şu saatten sonra. Cehennemin dibine kadar yolları var.Yerel sağlayıcıdan mı kullanıyorsun?
Ne aboneliği ne 99 doları Elon Musk? Hani beleş olacaktı kafan mı güzel? Lan yemişim Starlink'ini uydusunu. 99 dolar ona vereceğime krallar gibi fiber döşetir, üzerine 1 Gbps kotasız internete geçerim. Bu ne lan, şaka gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X