< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Starlink uydu internetin herkese açık beta testleri başlıyor: Aylık abonelik 99 dolar (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben ayda 95 tl ye turk telekomdan 8 mbps zor alıyorum adamlar uydudan ayda sadece 99 dolara internet alabilecek bazılarımız halkın üstüne çay atmaya devam etsin böyle söyleyince de siyaset yapmış oluyorsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
99x8.15=806 güzel para kanka
Yurt dışındakiler içinde pahali 30 dolarlık paketler varken.
500 dolarlik donanimlarda sikinti yok ama aylik 100 dolar abonelik ucreti gercekten fazla bence.
hani donanimi zaten 1 kere aliyorsun, aldiktan sonra 10 - 15 yil kullanirsin zaten ama aylik 100 dolar fazla yahu. 800 lira cok fazla sehir icinde yasayan insanlar icin. internet olmayan bir bolgede alirsin uygun ama kablolu internet daha ucuza geliyor bu fiyata gore..
-
quote:
Orijinalden alıntı: h2oxygen1
Kdv, trt payı, kültür bakanlığı payı ekledin mi kardeşimHocam bu saydıklarınızın alınması mümkün değil. Bu kadar mı yani? Bir Türk olarak bu kadar az mı vergi ödemem gerekiyor, kesinlikle reddediyorum başka kalemler de çıkarın lütfen. Uiv (Uydudan internet vergisi), Eiav (Ecnebiden internet alma vergisi), Euiv (Ecnebiden uydudan internet alma vergisi) vesaire vesaire...
Yakışmamış.
-
Yav arkadaş şu 20 dolar olsa ne olacak ya da 30 dolar olsa ne olacak ülkemizde yine pahalı diyeceğiz.
Ekonomi bu haldeyken 10 dolar bile olsa ciddi ciddi PAHALI gözüyle bakacağız.
Ekonomi düzelmedikçe de böyle şeyler erişim imkanı olana güzel olur sadece.
-
Henüz daha yeni bişey olduğu için şoku yaşamamız lazim,diğer saydiklarin sonradan gelecek vergilerdir. Tıpkı diğer iş kollarında olduğu gibi. TT altyapisi kullanilmadığı ve ülkeye fiber altyapida destek olmadığı (bknz. superonline) için bir ek vergi daha gelir.
Uydudan internete iyi bir rakip olacak gibi duruyor. Özellikle şantiyeler, gemiler, uçaklar, kırsal ve dağlık bölgeler için kaliteli internet avantajı sağlayabilir.
Fransa'da internet, televizyon, fransa tum ev ve cep telefonlari ile turkiye de dahil tum avrupa sabit hat aramalari da dahil ve cep telefonuma verilen internet 60 gb standart ayda 23 euro. Turk firmalari ... cosmus .
-
Mükemmeliyetçi humanistler nerede acaba hiç yazmamışlar.
-
Benim merak ettiğim konu; Türkiye'deki kullanıcılar Avrupa'ya kaç ms gecikme ile bağlanabilecek? Fiberden daha düşük değerler görmemiz hayaldir büyük ihtimal diye düşünüyorum.
-
Hayallerim vardı 100 dolar = 800 TL + KDV + ÖTV + TRT + kültür = 2000kusur TL düz hesap yapayım dedim. Birde not 500 dolarda donanımları onlarıda aynı şekil çarpın biz bu işe girmeden 10 binlik oluruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imarex -- 27 Ekim 2020; 17:24:56 >
enayi olan varsa bunu alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedava İnternet diye başlanan yolun sonu 99 dolar. Hadi hayırlı işler ??????
-
fiyat düşük olsa herkes kullanır hız düşer ben dağ evimde yağmur, kar ve sis olunca 10-20 ms alabilecek miyim?
-
ya burada starlink kullanabilecegini sanan insanlari gordukce guluyorum hala.... yahu burasi dingonun ahirimi oyle adam senin hukumetinden izin almadan bu hizmeti sana satabilir mi.... birseyin fahisce bedelini odemeyi goze almadikca unutun hizmet almayi.... millet hala pahali diyor bide... yahu adam bu hizmeti zaten kaliteli bir internet hizmetine ulasan insanlara satma kafasinda degil ki ? bide daha hizmetin ilk asamalari availability performance kisimlari muamma ilk mesajda adamlar yazmis zaten, bu parayi odeseniz bile olasi problemleri goze alin diye ? anca hizmet belli bir doygunluga gelirse fiyatlarda iyilestirme olur oda tr icin onumuzdeki 5 sene de hayal. Turkiyenin fiber dosemekten baska pratik ve ekonomik bir yolu yok, elin adaminin gelip sizi kurtarmasini bekliyorsaniz daha cok beklersiniz.... bu halk tek bir butun olarak hareket etmedikce kimse hicbirseyin iyiye gitmesini beklemesin. bu halkinda kollektif bir bilinc ve eylem ortaya koymasini beklemekde hani bilmiyorum.......
-
Ben anlamadım. Hem beta teter olacaksın hem 100 dolar vereceksin. O zaman tam sürüm 200 dolar mı olacak? çünkü uydu sayısı arttıkça hız da artacak.
-
Kuru 3 TL ‘den olsa bile yüksek fiyatı ile çoğu insan ülkemizde alamayacaktı bu kurla zaten hayal.
-
Türkiye'de kullanabileceksek ben alırım.Arabın telekomuna her ay haraç vereceğime bunlara veririm daha iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X