quote:Orijinalden alıntı: Guest-9F586582Cevet evet evet bizdede start yok tek sende deil üzülme dert etmegelmiyor
quote:Orijinalden alıntı: Guest-9F586582Cevet evet evet bizdede start yok tek sende deil üzülme dert etmequote:Orjinalden alıntı: emremenek evet evet evet bizdede start yok tek sende deil üzülme dert etme adam akıllı bi soru sordum, komik bişey bulamadım ben burda
quote:Orijinalden alıntı: MetaIHeartquote:Orjinalden alıntı: emremenek evet evet evet bizdede start yok tek sende deil üzülme dert etme adam akıllı bi soru sordum, komik bişey bulamadım ben burda Alıntıları Göster bi akşamları oynayalım dedik içine etttiler
quote:Orijinalden alıntı: yetonyalibi akşamları oynayalım dedik içine etttilerAlıntıları Göster hiç bi akşam olmuyoki pffff
quote:Orijinalden alıntı: Just4spikehiç bi akşam olmuyoki pffffAlıntıları Göster 1 haftadır rahatça oynıyabildimi hatırlamıyorum. offf fukk k2 fukk ko
quote:Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII1 haftadır rahatça oynıyabildimi hatırlamıyorum. offf fukk k2 fukk koAlıntıları Göster Startın geldiğini gören varmı hiççççç püfffffff
quote:Orijinalden alıntı: smallhunterStartın geldiğini gören varmı hiççççç püfffffff Alıntıları Göster launcer login server diyo şimdi düzeltiyolarmı :-))
quote:Orijinalden alıntı: MetaIHeartlauncer login server diyo şimdi düzeltiyolarmı :-))Alıntıları Göster eğer bu akşam düzelmezse yarın yeni pach geliyor demektir arkadaşlar bu da demek oluyor ki bug ve koxp kalkıyor tabi tek tık da
quote:Orijinalden alıntı: yetonyalieğer bu akşam düzelmezse yarın yeni pach geliyor demektir arkadaşlar bu da demek oluyor ki bug ve koxp kalkıyor tabi tek tık daAlıntıları Göster Şifreyi yazdım bekliyorum serverlar gelmiyor
quote:Orijinalden alıntı: yetonyalieğer bu akşam düzelmezse yarın yeni pach geliyor demektir arkadaşlar bu da demek oluyor ki bug ve koxp kalkıyor tabi tek tık daAlıntıları Göster biraz önce oyuna girdim ama serverlar cikmadi klasik knight online hatalari...
quote:Orijinalden alıntı: ccm*Şifreyi yazdım bekliyorum serverlar gelmiyorAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ccm* Şifreyi yazdım bekliyorum serverlar gelmiyor Halen sen start mı bekliyon daha çok beklersin
quote:Orijinalden alıntı: smallhunterquote:Orjinalden alıntı: ccm* Şifreyi yazdım bekliyorum serverlar gelmiyor Halen sen start mı bekliyon daha çok beklersinAlıntıları Göster start yazınca bende start geldi sandım
quote:Orijinalden alıntı: IIIFoReWeRIIIstart yazınca bende start geldi sandım Alıntıları Göster bana start gelio patch de duruyor hataa werior uff ya hayata knighta
quote:Orijinalden alıntı: IIIFoReWeRIIIstart yazınca bende start geldi sandım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: IIIFoReWeRIII start yazınca bende start geldi sandım +1 bende start geldi sandım
quote:Orijinalden alıntı: smallhunterquote:Orjinalden alıntı: ccm* Şifreyi yazdım bekliyorum serverlar gelmiyor Halen sen start mı bekliyon daha çok beklersinAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: smallhunter quote:Orjinalden alıntı: ccm* Şifreyi yazdım bekliyorum serverlar gelmiyor Halen sen start mı bekliyon daha çok beklersin Bi kere daha oku istersen şifreyi yazmak için startı geçmek lazım.. Aydınlattğın için teşekkür ederim bende sabaha kadar beklemeyi düşünüyodum
quote:Orijinalden alıntı: ccm*quote:Orjinalden alıntı: smallhunter quote:Orjinalden alıntı: ccm* Şifreyi yazdım bekliyorum serverlar gelmiyor Halen sen start mı bekliyon daha çok beklersin Bi kere daha oku istersen şifreyi yazmak için startı geçmek lazım.. Aydınlattğın için teşekkür ederim bende sabaha kadar beklemeyi düşünüyodumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ccm* quote:Orjinalden alıntı: smallhunter quote:Orjinalden alıntı: ccm* Şifreyi yazdım bekliyorum serverlar gelmiyor Halen sen start mı bekliyon daha çok beklersin Bi kere daha oku istersen şifreyi yazmak için startı geçmek lazım.. Aydınlattğın için teşekkür ederim bende sabaha kadar beklemeyi düşünüyodum Sorry SEnde gelişme var herkes start bekliyoda sen serverları bekle ama uyuya da kalma gelir melir
quote:Orijinalden alıntı: smallhunterquote:Orjinalden alıntı: ccm* quote:Orjinalden alıntı: smallhunter quote:Orjinalden alıntı: ccm* Şifreyi yazdım bekliyorum serverlar gelmiyor Halen sen start mı bekliyon daha çok beklersin Bi kere daha oku istersen şifreyi yazmak için startı geçmek lazım.. Aydınlattğın için teşekkür ederim bende sabaha kadar beklemeyi düşünüyodum Sorry SEnde gelişme var herkes start bekliyoda sen serverları bekle ama uyuya da kalma gelir melir Alıntıları Göster start gelince buraya bildirirsiniz