Merhaba,araçta start/stop fonksiyonu kapalı olmasına rağmen trafikte dur-kalk da otomatik olarak devreye girmesi aracı titretiyor bu normalmidir??Yoksa hibrit mi devreye giriyor anlamadım!!Konu hakkında bilgi paylaşımı rica ederim. |
A3 Sline 2024 Start/stop ?
-
-
Merhaba,
Aracın hibrit sisteminin çalışması sırasında sürücü hariç genelde fark edilmesi çok zor ancak dur-kalk start-stop çalışmasında hafif bir titreşim hissediliyor.
Ancak bu titreşim arabayı sarsmaktan daha çok fren pedalını veya çok hafif direksiyonu etkilemeli. Aracınızda ciddi bir titreşim varsa bir servise göstermenizi öneririm.
Start stop kapalıyken hibrit sistem çalışmaya devam eder ve araç yolda stop eder, böyle durumlarda araç durduğunda kendiliğinden çalışacaktır.
-
Arkadaşın bahsettiği star stop kapalıyken aracın stop eder gibi bir hareket yapıp tekrar devri arttırması durmaya yakınken. Aynısı bende yaşıyorum hibritten diye düşünüyorum bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis ile detaylı görüşmemize istinaden bu şikayetin geldiğini ancak arıza olarak görülmediğini durumun normal olduğunu beyan ettiler.
Bence bu daha büyük bir problem olarak kafama takıldı🤔
-
Kesinlikle rahatsız ediyor bu şekilde. Belki bir yazılım güncellemesi olabilir ileride.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X