Şimdi Ara

***********START************* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar gecen gun moda baslıyacagımı soylemıstım..işte o gün geldi çattı..

***********START*************

• boya badana işleri

• birkaç parça boyandı....

• yan kapaklar parlak siyah kaplama ile kaplandı ve üst taraf kesildi

• HOcam tebrıkler boya cıdden cok guzel olmus kolay gelsın spreyıne kuvvet
  • siyah daha güzel dururdu bence
  • Yeşil çok güzel duruyor devam

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmozturk -- 17 Nisan 2008; 17:45:32 >
  • ve plexi kesimi için çizim yapıldı......ve devam

• yavaş yavaş parçaları takalım ve modun sonlarına dogru yaklasalım

• geriye kaldı ön kapagın kaplanması, bazı parçaların boyanması ve kabloların toplanması
  • ............

• evet arkadaslar %90 bitti sayılır boyanacak parça kalmadı yakında gece çekimlerinide koycam....herkese tesekkurler .....yarumlarınızı bekliyorum

• kasanın ilk hali ve son halinide koyalım ki çalışma belli olsun

• Dostum kasayı gördüm gözlerim yaşardı harbi güzel oluyor yalnız arka tarafı siyaha boyasaydın daha iyi duruyor ama yinede başlangıç için süper bence o plexinin mavi olan modelide blunuyormu ?
  • sagolasın emmo ..zaten sana projemden biraz bahsetmiştim.begenmene sevindim.yalnız plexiyi kasanın ust tarafa yerlestırdıkten sonra bir kararsızlıga düştüm.fan koysammı koymasammı diye ..çünkü cok şık durdu böyle.fanları koyunca da güzel olur mu karar veremiyorum.ha plexi ben eskısehıre gıttıgımde reklamcının birinde rastladı.floresan yeşil.gece nasıl yanıyor anlatamam..neondan fazla yanıyor ..çok ciddiyim.reklamcılarda her rengi mevcut ama boyle var mı bilmiyorum şeffaf mavi?...bulursan kacırma derim.....fan konsunda fikrini beklıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n

sagolasın emmo ..zaten sana projemden biraz bahsetmiştim.begenmene sevindim.yalnız plexiyi kasanın ust tarafa yerlestırdıkten sonra bir kararsızlıga düştüm.fan koysammı koymasammı diye ..çünkü cok şık durdu böyle.fanları koyunca da güzel olur mu karar veremiyorum.ha plexi ben eskısehıre gıttıgımde reklamcının birinde rastladı.floresan yeşil.gece nasıl yanıyor anlatamam..neondan fazla yanıyor ..çok ciddiyim.reklamcılarda her rengi mevcut ama boyle var mı bilmiyorum şeffaf mavi?...bulursan kacırma derim.....fan konsunda fikrini beklıyorum

Bence tam ortasına bir tane 12 cm yeşil ledli uv fan koy fireball da var bir taneden fazla koyma derim görüntüyü bozabilirsin aslında hiçte koymayabilirsin karar vermek zor 12 cm ortaya iyi gder bence güzel durur Ayrıca senin boyadığın yeşil uv boya değilmi değilse bence hemen uv boya ile boyamalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 18 Nisan 2008; 0:55:31 >

• malesef emmoo uv değil aslında uv ama alakası yok.parlamıyo ve de biraz koyu oldu.kabloları toplamıstım onlarıda turuncu yaptım .cümbür cemaat turuncu ... hadi bakalım .başka öneriler varmı daha ne yapılabilir.????

• Bence acilen arka 12 egzos fan ön ışıklanrıma sistemini xclio yazıssı fan ışığı vs. yeşil yap ve mutlaka duck yeşil uv boyası ile tekrardan boya mutlaka uv olması lazım içii
  • quote:

Orjinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n

ARKADASLAR BUGUN PC YI MODLAMAYA BASLIYORUM .RESIMLERI SIZINLE PAYLASICAM...ONERI VE DESTEKLERINIZI BEKLIYORUM .....AKLIMDA BIRKAC BISEY VAR AMA SIZCE NELER YAPABILIRIM.

fazla kurcalama elinde kalır
  • bencede yapılacak birşey kalmadı ilerde bakalım yeni fikirlr bulursam uygularım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.