becede UV süper olur,asma modda yeter olmaz,ya ara werdim dicen,ya bırakdım burda dicen,çünkü bi kasaya yapılacak şeylerin haddi hesabı yok
hee kasaya yorm,gayet güzel,dediğim gibi UV daha iyi olur,ama gene de iyi,zewk meselesi tabi
şimdi bir daha boyaydı falan ugrasmak zor gelıyor onun yerine yeşil neon ile yeşil yerleri parlatmak daha ii olur düşüncesindeyim ...nasıl olur?
quote:
Orjinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n
şimdi bir daha boyaydı falan ugrasmak zor gelıyor onun yerine yeşil neon ile yeşil yerleri parlatmak daha ii olur düşüncesindeyim ...nasıl olur?
Bence oralar parlamaz adamım sadece kasanın içini aydınlatmış olursun uv ye boya mutlaka ne olur yalvarırırm
ya emmoo şu an o kadar zor gerlıyorkı boya yapmak yeniden.ilerde olabilir ama su an inan ölum gibi ...tekrar sök tak ..
tebrikler gerçteken hoş olmuş özellikle gece çekilmiş fotolar gusel güle güle kullan:)
guzel olmus elıne saglık bende kasanın ıcını boyıcam uv renklerden kasa ıcınde en guzel duran renk hangısı sızce? kasa armor+
quote:
Orjinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n
ya emmoo şu an o kadar zor gerlıyorkı boya yapmak yeniden.ilerde olabilir ama su an inan ölum gibi ...tekrar sök tak ..
arkadaşım kasayı sökmek zor bişi değil ki,bu kadar büyütmene gerek yok,boyaması dahil 1 saatini almaz
Horttt
@c_a_p_t_a_i_n
Dostum bır boya ya şu uv ıle merak ettık cıdden emmo bu kadar ısrar ettıgıne gore vardır bı guzellıgı
güzel olmuş
Ya gene benım asık oldugum renkler war ortalıktaa ve kasada sahane olmuss elıne saglık dostum zevklısın gercekten
Abi resimleri imageshack dan upload yapsana 10 saat beklıoz bakmak ıcın
sayfayı acık bıraktım gıttım oyun oynadım bı baktım X clio yakmıs sayfayı guzel olmus elıne saglık ama ımageshacktan upload edın ya
Güzel
güzel olmuş ellerine sağlık..
güzel olmuş eline sağlık o borular su soğutma dimi?
eline sağlık süper olmuşş..
kasanın iç rengine bayıldım ilk defa bir yeşilin bir kasaya bu kadar yakıştığını görüyorum heralde güsel boyamadan kaynaklanıyorr gerçekten çok güsel iş çıkarmışsın kardeş kıskandım açıkcası ben bi mod yapıyım dedim off yapmaz olaydım hiç bişeye benzemedii nese benimde elime para geçerse bende bisiler yapıcam bakalım
tek kelimeyle süper olmuş arkadaşım............
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme