Şimdi Ara

### START GELMİYOR İSE %100 %100 giriş ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı arkadaslarımız oyuna baglanmakta sıkıntı çekiyorlar her zaman start gelmemekte biliyoruz sadece yapmanız gerek Knight Online dosyasını acıp oradaki Metin belgesi olan Server dosyasını acın ve içinde bulunanan

''IP0=loginko.knightonlineworld.com'' yazan ip ''IP0=kologin.knightonlineworld.com deiştiriniz''

sadece loginko yu kologin yapmanız gerekicek ve start anında gelecektir sonra kologinde gelmiyor ise loginko tekrar eskisine döndürmeniz gerekcek %100 denemeniz de fayda var ALINTI FALAN DEİLDİR EMEGE SAYGI ii forumlar

Xigenon // ThisisOnLyaGamE // FlatLinerS // ICalist0I

• bi degişme olmadı :(
  • Dün denedim olmuyor. Start şansınıza geliyordur.

Tekrar eski haline çevirince start gelmişti.
  • evet hiç bi alaka yok olmadı sana şansına start gelmiş
  • İkisi aynı yola çıkıyor sanırsam boş bi uğraş..
  • belli aralıklarla start geliyor yakalarsanız girersiniz başka türlü imkansız
  • start gitti
  • İşe yaramadı ...
  • o deilde bide yüzde yüz giriyo diyolar
  • Alıntı felan değildir diyonda 3 4 gündür başka forumlarda verildi bu ve işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYuNDeR

Alıntı felan değildir diyonda 3 4 gündür başka forumlarda verildi bu ve işe yaramıyor

verilen forumları gösterirsen mutlu olurum :) ayrıca gelmeyen arkadaslar sizin pc'niz :) windows 7 yada windows wista olabiilir bunun için bişi diyemem ama bircok kiside calısıor sizdemi calısmıyor :S anlamadım
  • +1 Çalışmıyor..
    Her Yerde %100 giriş yöntemi diyor %10 bile tutmuyor.. :X
    Ip değişsen bile gelmiyor Start... herkezde aynı anda gelip gidiyor diye biliyorum bence oyundan kaynaklı..
  • Arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor % 100 olmayabilir .

Sende başka bir çözüm bul onu yaz .

quote:

Orijinalden alıntı: Sencansın

o deilde bide yüzde yüz giriyo diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: calısto

quote:

Orijinalden alıntı: SYuNDeR

Alıntı felan değildir diyonda 3 4 gündür başka forumlarda verildi bu ve işe yaramıyor

verilen forumları gösterirsen mutlu olurum :) ayrıca gelmeyen arkadaslar sizin pc'niz :) windows 7 yada windows wista olabiilir bunun için bişi diyemem ama bircok kiside calısıor sizdemi calısmıyor :S anlamadım

evde 2 pc var biri win7 biri xp. win7 de 2. denememde geldi xp de yarım saatir uğraşıyorum gelmedi. şans yani bu işler işletim sistemiyle alakası bile yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.