Arkadaşlar bazı arkadaslarımız oyuna baglanmakta sıkıntı çekiyorlar her zaman start gelmemekte biliyoruz sadece yapmanız gerek Knight Online dosyasını acıp oradaki Metin belgesi olan Server dosyasını acın ve içinde bulunanan
''IP0=loginko.knightonlineworld.com'' yazan ip ''IP0=kologin.knightonlineworld.com deiştiriniz''
sadece loginko yu kologin yapmanız gerekicek ve start anında gelecektir sonra kologinde gelmiyor ise loginko tekrar eskisine döndürmeniz gerekcek %100 denemeniz de fayda var ALINTI FALAN DEİLDİR EMEGE SAYGI ii forumlar
evet hiç bi alaka yok olmadı sana şansına start gelmiş
İkisi aynı yola çıkıyor sanırsam boş bi uğraş..
belli aralıklarla start geliyor yakalarsanız girersiniz başka türlü imkansız
start gitti
İşe yaramadı ...
o deilde bide yüzde yüz giriyo diyolar
Alıntı felan değildir diyonda 3 4 gündür başka forumlarda verildi bu ve işe yaramıyor
quote:
Orijinalden alıntı: SYuNDeR
Alıntı felan değildir diyonda 3 4 gündür başka forumlarda verildi bu ve işe yaramıyor
verilen forumları gösterirsen mutlu olurum :) ayrıca gelmeyen arkadaslar sizin pc'niz :) windows 7 yada windows wista olabiilir bunun için bişi diyemem ama bircok kiside calısıor sizdemi calısmıyor :S anlamadım
+1 Çalışmıyor.. Her Yerde %100 giriş yöntemi diyor %10 bile tutmuyor.. :X Ip değişsen bile gelmiyor Start... herkezde aynı anda gelip gidiyor diye biliyorum bence oyundan kaynaklı..
Arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor % 100 olmayabilir .
Sende başka bir çözüm bul onu yaz .
quote:
Orijinalden alıntı: Sencansın
o deilde bide yüzde yüz giriyo diyolar
quote:
Orijinalden alıntı: calısto
quote:
Orijinalden alıntı: SYuNDeR
verilen forumları gösterirsen mutlu olurum :) ayrıca gelmeyen arkadaslar sizin pc'niz :) windows 7 yada windows wista olabiilir bunun için bişi diyemem ama bircok kiside calısıor sizdemi calısmıyor :S anlamadım
evde 2 pc var biri win7 biri xp. win7 de 2. denememde geldi xp de yarım saatir uğraşıyorum gelmedi. şans yani bu işler işletim sistemiyle alakası bile yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme