Şimdi Ara

StartUp - 2016 | Adam Brody - Martin Freeman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzleyicilere teknolojinin yanlış ellere geçtiğinde nelere sebep olabileceğini göstermeyi hedefleyen bir diziymiş. Bu yıl içerisinde Crackle üzerinden yayınlanması bekleniyor. 10 bölümden oluşacak ilk sezonu.

Kaynak:http://playtusu.com/haber/2016/04/adam-brody-ve-martin-freemanli-dizi-startuptan-fragman/
    Imdb:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasiliKalanCtrl -- 28 Temmuz 2016; 21:19:54 >

• Yerimizi alalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konusunu Black Mirror'a benzettim. M. Freeman'ı bu tarz bir role yakıştıramadım nedense
  • bakılır! TEŞEKKÜRLER
  • hiç görmemiştim ben bu diziyi ilginç edi gathegi'yi blacklist'te çok sevmiştim onun için başlarım, martin freeman'da bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 28 Temmuz 2016; 15:37:54 >

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bu fragmanı çok daha güzel hatta şimdi düşündümde bu dizinin çevirisini bile yapabilirim.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Trailer bana Person of Interest'i andırdı nedense
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Freeman var, konu güzel. İzlerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freeman baba varsa izlenir.
  • Freeman için yerimizi alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  StartUp - 2016 | Adam Brody - Martin Freeman
  • sony de netflix tarzı yayın işine girdi anlaşılan , yerimizi alalım
  • İlk bölüm yayınlandı bugün. İlgi çekici kadro ve konu. Umarım çevirisi çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

konusunu Black Mirror'a benzettim. M. Freeman'ı bu tarz bir role yakıştıramadım nedense

aynen katılıyorum m.freeman bir garip durdu .
  • Martin Freeman varmış kaçmaz bu dizi takipteyim.
  • Diziyi beğendiğimi belirtebilirim arkadaşlar, ahım şahım bir bölüm değildi ama berbat denecek kadar kötü de değildi. En azından sıkmadı.

Diziyi çevirmeye çalıştım ancak boyumu aştı . Amerikalılar gerçekten bambaşka bir İngilizce kullanıyorlar.
  • Basligi adrian brody ve morgan freeman diye okudum. Bi heyecanla tikladim, simdi cikiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk bölümü beğendim, billions'a benzettim biraz. beklemediğim sahneler vardı, aksiyon da yerinde bakalım neler olacak
  • Sony'nin televizyon kanalı olduğunu yeni öğrendim, Netflix gibi umarım Sony de yolunu bulur. :) İlk bölümü izleyip editliyicem.
  • Artizt kullanıcısına yanıt

Sony, müzikte, teknolojide, sinema ekipmanlarında tekel haline geliyor. Buda sanatı yok ediyor. Bunu istediğine emin misin?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.