Şimdi Ara

Stat Sıfırlama ve yeni statlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 70 lvl oldum ve full int basılı charımda sizce ne zaman statları sıfırlamam gerekir ve yeni statlar nası olmalı iyice kafam karıstı biraz araştırdım ksr bakmayın yüksek lvl ler detaylı bilgi verirse sevinirim

• gayet güzel hiç bozma full int en güzeli... 75 levelda bd ile def sorununda kalmaz..
  • hazır burdayken bende yaziim daha lvl 7 yim uzun kılıc kullanıyorum statlar şöyle str 27 dex 14 int 13 4 puanda vermedim.. sizce nasıl devam etmeliyim?Bide kötü mü yapmışım,?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioka -- 17 Kasım 2007; 12:54:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuRuKaFa

hazır burdayken bende yaziim daha lvl 7 yim uzun kılıc kullanıyorum statlar şöyle str 27 dex 14 int 13 4 puanda vermedim.. sizce nasıl devam etmeliyim?Bide kötü mü yapmışım,?

122 str gerisi int bas en iisi budur dex e verme o gariban kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3Z4RC1 -- 17 Kasım 2007; 16:23:04 >
  • Tamam kardeş sağolasın
  • bu arada tropy cheats (Weapon) un icinden ne tür silahlar cıkıo bilen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: insatanity

bu arada tropy cheats (Weapon) un icinden ne tür silahlar cıkıo bilen varmı ?

kimse cvp vermemis bilen yokmu :( bide artık baydı int vermek birazda str mi versem naapsam yardımcı olcak kimseler yokmu ya ? nerde bu yüksek lvl ler
  • bu arada

skill damage : 3288
    defans : kuru 302 prayer of warrior le 476 oluo
    skill defans: 1380 sc set ile

sillentte rahat kasabilmem icin yeni statları neye basiim
  • ooo benm ark lwl 63 147 10 gerisi ful int skill dmg 2600+ elinde +3 sar vio axe
  • stoneden soraki haritalar def vurmaya baslior pvp ye takilmiorsa def vermek zorundasin helede warior deilse su an 550 defim var silentta kasarken cok hp potu harciyorum oyuna girmior su an inti hatirlamiorum ama oda bayag yuksek 2150 civarida hp mevcut kasmak istiosan def sart yane silenta girdikten sora ...
  • stat sıfırla dex int yap ozmn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.