Ben çok beğendim ya üzerine 2 güncelleme geldi.Türkçe yamada güncellense olmazmı şimdiden teşekkürler |
State of Decay 2 Juggernaut Edition Türkçe (Translate) (5. sayfa)

-
-
Arkadaşlar yama sizde normal mi çünkü bende train kelimesini falan antrenman olarak çevirmesi gerekirken tren diye çevirmiş vb gibi bir sürü sanki google translate çevirisiymiş gibi yerler var
-
Merhaba "pakchunk000025-WindowsNoEditor.pak" bu dosyayı başka bir yamada silmiştim sende varsa atabilir misin ?
-
ben yapamadım özelden yardım edebilirmisiniz lütfen
-
Elinize sağlık. çok büyük emek gerekiyor.
-
Merhaba Yamayı indirdim fakat içinden pakchunk000025-WindowsNoEditor.pak adlı dosya yerine Game.locres adlı bir dosya çıkıyor ve bu dosyayı atıp denedim çeviri olmadı sonra Game.locres isimli dosya adını pakchunk000025-WindowsNoEditor.pak olarak değiştirdim bu seferde oyun hiç açılmıyor çeviriyi yapan arkadaştan ricam bir bakabilirse sevinirim :) iyi forumlar dilerim
Not: Kendi hatamdan dolayı yapamamışım sorunum çözüldü :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sliend_Death -- 22 Eylül 2021; 23:55:58 > -
Ben yapamadım yardım lütfen. pakchunk000025-WindowsNoEditor.bak yazdım olmadı. Başka ne yapmam gerekiyor. Sonuna bak yazsam yetiyormu yoksa dosya türümü bak olacak...
Tamam çözdüm bende dosya uzantıları gizliymiş. pakchunk000025-WindowsNoEditor olarak görünüyordu. Dosya uzantılarını açınca pakchunk000025-WindowsNoEditor.pak olarak göründü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramses45 -- 23 Kasım 2021; 15:53:33 > -
Translate baya kötü çevirmiş oynanılacak derecede değil, normal yaması çıksa ne iyi olur.
-
Bu yamanın güncellenmesi lazım. Hem çalışmıyor hem oyunu bozuyor.
-
ss
-
Tool paylaşır mısın?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X