Şimdi Ara

State of Play | PlayStation | ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
23
Favori
40.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Last of Us Part II – Release Date Reveal Trailer | PS4

• Dedigim gibi gali hazırda bilinen oyunları saymazsak 4dklik indie shitshowu. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death Stranding - Limited Edition Bundle | PS4 Pro

• Beğenmedim ben ya, keşke dualshock el baskılı olsaydı.

Bu arada Outbreak Day'de biz Gameplay izleyebilecek miyiz acaba bilgi var mı hiç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MediEvil – Short-Lived Demo Trailer | PS4

• quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Beğenmedim ben ya, keşke dualshock el baskılı olsaydı.

Bu arada Outbreak Day'de biz Gameplay izleyebilecek miyiz acaba bilgi var mı hiç
    Aslında bizede ara ara göstereceklerdir çünkü Perşembe günü Ambargoyu kaldıracaklarmış. :)
  • Ben bişey anlamadım valla bu etkinlikten hiçte begenmedim.
    Ne adam gibi tlou2 yi gorebildim ne ghost of tshumi ya rastladım nede predetars ile ilgili video gordum.
    Tek tesellimiz tlou2 cıkış tarihi oldu.

• Şu belirli kitleye gösterme olayını kim yaydıysa allah onu bildiği gibi yapsın, oyunu alacak olan biziz onlara gösteriyorlar çok ilginç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Şu belirli kitleye gösterme olayını kim yaydıysa allah onu bildiği gibi yapsın, oyunu alacak olan biziz onlara gösteriyorlar çok ilginç
    Bazıları inceleme yapan siteler ve medya etkinliklerinde etkili olacak kişiler özel davet bile verilebiliyor.

Ama bakalım bizlerde sonradan göreceğiz büyük ihtimal. :)
  • Batman'den bir bilgide gelmeyecekmiydi

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    xbox inside var 01 de orada gösterilecek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Batman'den bir bilgide gelmeyecekmiydi
    Evet gözler onu aramadı değil ancak diğer etkinliğe "Inside Xbox"a kalmış olabilir.
  • O değil de Ghost of Sushima ya ne oldu ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

O değil de Ghost of Sushima ya ne oldu ya.
    Bir sonra ki State of Play etkinliğinde yada Media Event şeklinde görürüz galiba. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

O değil de Ghost of Sushima ya ne oldu ya.
    Sucker Punch oyunu iptal edip, üstüne firmayı da kapatıp sahil kenarında güzel bir balık restorantı açmış diyorlar.
  • State of Play | PlayStation ( Bölüm - 3 ) Ana Konuya Eklendi!!
  • Yeni State of Play 10 Aralıkta gerçekleşecek. Muhtemelen Ghost of Tsushima'dan çıkış tarihi gelecek...

https://blog.us.playstation.com/2019/12/06/state-of-play-airs-live-tuesday-december-10/

• Ghost of Tsushima'nın youtube playlisti dün güncellenmiş.Oyunun dünyasını ve hikayesini anlatacak ve çıkış tarihi olan bir video geleceği konuşuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Yeni State of Play 10 Aralıkta gerçekleşecek. Muhtemelen Ghost of Tsushima'dan çıkış tarihi gelecek...

https://blog.us.playstation.com/2019/12/06/state-of-play-airs-live-tuesday-december-10/
    Artık yavaştan çıkış tarihi verilmeli sonrasında PS5'e ve Lansmanlara odaklanacaklardır büyük ihtimal. :)
  • Sony'nin Bir Sonraki 'State of Play' Video Sunumu 10 Aralık'ta Düzenlenecek

Sony Interactive Entertainment, bir sonraki State of Play video sunumunun 10 Aralık Salı günü Türkiye saati ile 17:00'da düzenleneceğini duyurdu.

Yaklaşık 20 dakika sürecek sunumda yeni oyun tanıtımları, çıkış tarihi duyuruları, yeni oynanış görüntüleri, PlayStation Worldwide Studios'tan yeni haberler ve daha fazlası olacak.

PlayStation 5 hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmayacağı doğrulandı.

PlayStation'ın Twitch, YouTube, Twitter ve Facebook üzerinden canlı olarak izlenebilecek.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.