Şimdi Ara

Statik bombardıman hayalet arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar. Adc oynarken mesela tristana edebi ve runaan ı kesin çıkıyorum bir de ayakkabı çıkıyorum ama statik mi hayalet mi bombardıman mı çıksam karar veremiyorum. Zaten pasif olarak tristana menzil yükselttiği için bombardımanı pek tercih etmemeye başladım ancak statik mi hayalet mi hangisini almalıyım ?

• Bunu her el karşı takıma göre düşünüp öyle karar vermen gerekmez mi? Bir el statik çıkmak gerekliyken diğer el bombardıman daha iyi bir tercih olabilir.
  • Ben low olduğum içindir belki ama kalista ve vayne dışında hayalet dansçı çıkıldığını görmedim bir adc ye.
    Ben caitlyn oynarken mesela ilk base de am.k kılıcını almaya çalışırım, sonrasında bombardıman bitiririm direk. Çünkü caitlynin menzili zaten yüksek, onu da alınca adama illallah ettiriyosun. Ek büyü hasarı ve tuzak-headshottaki kritik oranının sinerjisi cok iyi oluyor.
    Statiğiyse geri düştüğümde hızlı minyon ittirmek için alırım genelde. Gerçi pek almıyorum bu aralar.
    Runaan bazı karakterlerde olmazsa olmazdır mesela(kalista-cait-jinx-twitch vb)
    Yani tercihi kullandığın şampiyona-karşı takıma-ve oynun gidişatına göre yapman lazım.
  • deniz1076 kullanıcısına yanıt
    kalistaya gönül vermiş birisiyim toplasam 3-5 kere pd çıkmışımdır zaten core diyecegimiz buildi oturdu rünler botrk,runaan ve çizmenin verdiği as yeterli seviyede oluyor zaten yenılenen pasifide işaretli kankin yanındaysa as ını yüzdeli şekilde arttırıyor karakter ilk çıktığında bt rushlanıyordu pd çekiliyordu felan şuan verdiği efektife uygun olarak 1v1 yapabilitesi yüksek karakterlerle uyumlu oluyor pd bunlar en basıtınden vayne draven lucian.

kalista şuan ölü (kelime esprisi) yapılan nerfler sağlam vurdu w daki gözcülere kadar nerflediler karakteri

ha kalistaya pd,statik,bombardıman cıkılmaz mı ? çıkılır ama çook gereksiz bence , rünler botrk runaan çizme ve pasif ile başka bir as itemına gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsignAce -- 8 Ağustos 2016; 10:36:58 >
  • Bombardıman(30AS):Daha fazla anlık büyü hasarı,güvenli mesafeden hasar imkanı
    Statik(35AS):Wave clear olmayan takımlarda yararlı.Alan büyü hasarı
    Runaan(40AS):Oto ataklara bonus 15ad,şampiyonların skillsetleri ile uyumluysa alınmalı.Cait pasif reset,twitch zehir sektirme,jinx roket vb
    Hayalet(45AS):Çok fazla focus yeniliyorsa,duellocu çarsa alınmakta fayda var.1v1 gucunu arttirmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 8 Ağustos 2016; 15:30:46 >
  • tamamdır hocam teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevto

tamamdır hocam teşekkür ederim
    Eşyaların açıklamaları yazıyor üstünde ama arkadaşın teki kibarlık edip tekrar özetlemiş. Saygı duydum artısını da verdim. Yürekten kutlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Eşyaların açıklamaları yazıyor üstünde ama arkadaşın teki kibarlık edip tekrar özetlemiş. Saygı duydum artısını da verdim. Yürekten kutlarım.

Alıntıları Göster
    okumayın edebi kılıç
  • Takımınız çok ad ise statiği tercih edebilirsin

Karşısı sana nefes aldırmıyorsa pd tercih edebilirsin

Takımın çok front side sa bombardıman tercih edebilirsin
  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    Statiğin hasarı daha fazla değil mi ? (Çoğu adc de 2 zeal eşyası + ebedi olduğundan yüksek ihtimalle kritik attığından)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderTheRock

Statiğin hasarı daha fazla değil mi ? (Çoğu adc de 2 zeal eşyası + ebedi olduğundan yüksek ihtimalle kritik attığından)

Crit atarsa haklısın ama 2. As itemini kasana kadar vuracagı base hasarı daha yüksek.Ve oyunun uzaması lazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

kalistaya gönül vermiş birisiyim toplasam 3-5 kere pd çıkmışımdır zaten core diyecegimiz buildi oturdu rünler botrk,runaan ve çizmenin verdiği as yeterli seviyede oluyor zaten yenılenen pasifide işaretli kankin yanındaysa as ını yüzdeli şekilde arttırıyor karakter ilk çıktığında bt rushlanıyordu pd çekiliyordu felan şuan verdiği efektife uygun olarak 1v1 yapabilitesi yüksek karakterlerle uyumlu oluyor pd bunlar en basıtınden vayne draven lucian.

kalista şuan ölü (kelime esprisi) yapılan nerfler sağlam vurdu w daki gözcülere kadar nerflediler karakteri

ha kalistaya pd,statik,bombardıman cıkılmaz mı ? çıkılır ama çook gereksiz bence , rünler botrk runaan çizme ve pasif ile başka bir as itemına gerek kalmıyor.

hala kalista oynuyor musun? kafana vurmuyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grell.

quote:

hala kalista oynuyor musun? kafana vurmuyorlar mı?

Alıntıları Göster
    Statik genelde minyon dalgası temizleme özelliği olmayan takımlarda kullanılır. (Profesyonel oyuncular bu şekilde kullanıyor.) Onun dışında bombardıman kullanmak en mantıklısı. Vayne veya Sivir oynarken hayalet çıkılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

Ben low olduğum içindir belki ama kalista ve vayne dışında hayalet dansçı çıkıldığını görmedim bir adc ye.
    Ben caitlyn oynarken mesela ilk base de am.k kılıcını almaya çalışırım, sonrasında bombardıman bitiririm direk. Çünkü caitlynin menzili zaten yüksek, onu da alınca adama illallah ettiriyosun. Ek büyü hasarı ve tuzak-headshottaki kritik oranının sinerjisi cok iyi oluyor.
    Statiğiyse geri düştüğümde hızlı minyon ittirmek için alırım genelde. Gerçi pek almıyorum bu aralar.
    Runaan bazı karakterlerde olmazsa olmazdır mesela(kalista-cait-jinx-twitch vb)
    Yani tercihi kullandığın şampiyona-karşı takıma-ve oynun gidişatına göre yapman lazım.

Dostum caite ilk coşku itemi olarak runaan çık bombardımanı sonradan al

• Kalista oynamıyorum 3 yamadır Jhin oynuyorum şu sıra
  • quote:

Kalista oynamıyorum 3 yamadır Jhin oynuyorum şu sıra
    Wave clear için statik almalısın. Minyonlara daha fazla vuruyor pasifi. Güvenli mesafe den ani hasan çıkarmak istiyorsan, Daha hızlı kule inhi almak istiyorsan( bombardıman topuzunun pasifi yapılara da hasar veriyor). Çok fazla mobil rakip varsa kaçma ve kovalama konusunda daha da başarı elde etmek istiyorsan hayalet dansçı çıkmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 10 Ağustos 2016; 8:42:24 >
  • Gosuya gore fark etmiyor runaan almayin yeter dedi yayinda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

Gosuya gore fark etmiyor runaan almayin yeter dedi yayinda

yalnız onu Vayne için söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

Gosuya gore fark etmiyor runaan almayin yeter dedi yayinda

yalnız onu Vayne için söyledi.

He ya doğru fark ettim tekrar izleyince. Runaan güzel ama belli şampiyonlara gidiyor Ashe kog cait gibi onun dışında biraz useless bence.
  • Hero ile alakalı vayne runaan alırsan pek bi etki göremezsin ama degiğin gibi ashe jinx cait kog alırsan efsane oluyor. Vayne hayalet dansçı almak en mantiklisi hero 1v1 güçlü itemde 1v1 icin biçilmiş en iyi as keit itemi. Jimx cait tris bombardıman efsane. Statikte şuan minyon ittirmekten başka bir amaç için alınmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.