Şimdi Ara

Statik ip kaç ile başlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hahaha hocam çok düşmüş. Hat alışık değil bu kadar az ms'e hata vermesin? :D
  • Zamanında CS 1.6 Dedicated Server kuruyordum. Statik IP ücreti 2 TL'idi. Almıştım, ertesi gün atandı. Sonra ki haftalarda adamın biri PC'ye saldırmıştı. Kontrolü ele geçirmişti. Tabi o durum CS 1.6 sunucusu kurmamdan dolayıydı. Malum IP her yerde görünüyordu. Şimdilerde böyle durumlar kolay kolay olmaz ama Statik IP adresinizi iyi koruyun. Dinamik IP olmadığını unutmamanız iyi olur. Etrafta lamerler, hasta insanlar çok.
  • benim statik ip 159 ile başlıyor.
  • Valla benim de 150 ile fln başlıyordu ama hiçbir işe yaramadı :) 2-3 ping gibi bir şey düştü. Benim anlamadığım bir şey daha var. Türknet online işlemler kısmında şu an ping'im yine 100 ile başlıyor ama "ip numaram ne" sitelerine baktığım zaman 212 ile başlıyor. Bu arada direkt iptal ettirdim statik ip'mi. Bu gidişle 3 senelik Türknet aboneliğimi sonlandıracağım. Çünkü son 6-7 aydır CS:GO Faceit serverlarında ping'im çok kötü. Bir çok destek kaydı açmama rağmen bu yüksek ping değerlerimi normal buluyor Türknet ekipleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 5 Eylül 2019; 17:23:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.