Şimdi Ara

Statik ip kaç ile başlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce Türknet statik ip satın aldım. Türknet online işlemler ile google üzerinden "ip numaram ne" diye arattığım zaman farklı numaralar çıkıyor.
    Bir şey bilmek istiyorum; statik ip numarası kaç ile başlar ? Türknet online işlemler kısmında ki ip numarası 100 ile başlıyor, ama google ile aratma sonucu 212 ile başlıyor ?

• Modemi kapatıp açın da modem statik ip yi alsin. Hizmetlerim kısmında yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Modemi bir kaç defa resetledim. Sanırım statik ip direkt verildi. Ama bir yanlışlık var.
    İp adresleri şu şekilde;

Google (speedtest)
    212.125.1*.**

türknet
    100.71.135.***
  • Yok sanırım el ile tanımlanıyor. Destek kaydı vs var mı ? Hizmetlerim kısmına statik gelmiş mi ? Statik ip için destek kaydı açmış olabilir sistem yarın bir personel tanım yapar size de SMS gelecektir

Evet, statik ip hizmet başlat dediğim andan 5 saniye sonra destek kaydı oluşturuldu. Ben de merak edip modeme 3-4 defa reset attım ve Google üzerinden ip numaram sabit oldu hep. Ama takıldığım nokta Türknet online işlemler kısmında ki farklı ip numarasıda değişmiyor. Bu arada destek kaydı renk kırmızı, yani hala cevap vermediler.
  • Bana daha önce gelen SMS'ler ;

Degerli musterimiz, talebiniz uzerine hizmetinize statik IP tanimlanmistir. Statik IP'niz:

Merhaba Ramazan bey, Bize iletmis oldugunuz stati ip tanimlanmasi icin gereken kontrolleri yaptim . Statik ip tanimlamasi gerceklestirdim . Bir sorun yasamaniz durumun da statik ip ariza destek kaydi olusturmanizi rica ederim Statik ip ucreti 12 TL dir , bugun den itibari ilen tanimladigim icin kismi fatura bir sonraki ayiniza devredecektir . Iyi gunler dilerim . B001

• Bir personel tanım yapacaktır otomatik değil yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bana gelen mesaj farklı ama :) "Değerli müşterimiz, **** numaralı destek kaydınız oluşturulmuştur. Lütfen bu süre içinde modeminiz açık olsun......" diye bir SMS geldi. Tanımlanan bir mesaj gelmedi henüz
  • Tanımlandıktan sonra gelecek işte o (Şubat ayından kalan sms)

Ama benim anlamadığım şey modeme 4 defa reset attım. Hemde direkt power ile kapatıp açarak, daha sonra ip numarası yine aynı idi ? Neyse bakalım ben Türknet online ile Google üzerinde ki farklı ip numara sorununu destek kaydına yazdım. Benim öğrenmek istediğim şey hani statik ip numaraları kaç ile başlar ? Böyle bir durum var mı ? Ne bileyim hani 80 ile 100 ile ya da 200 ile kaç ile başlar, böyle bir özelliği var mı bunu merak ediyorum.
  • İşte birisi elle manuel tanımlayacak, kendi havuzlarında boşta ne varsa hani kesin bir şey demek zor. Turknet in bildiğim 95 31 188 212 ile başlayan ip leri var

Yarına kadar sabredeyim o zaman. Teşekkür ederim cevaplar için.
  • bgp.he.net
    400 Bad Request
    https://bgp.he.net/AS12735#_prefixes

turknet in bütün ip leri olması lazım
  • Turknette statik ip port yönlendirme vs dışında bir etki yaratıyor mu? Oyunlarda ping dir ya da yayın izlerken daha stabil bir çıkıştır vs.

• simos35 kullanıcısına yanıt
    Deneme yanılma

Ben statik ip aldım, port yönlendirmesi istedim yapmıyorlarmış.
    daha önce superonline ve ttnet'te aynı yönlendirmeleri yapmışlardı.
    Her zamanki gibi yine çıldırttılar, iptal ettim statik ip'yi.
    Bir fark yaratmaz.
  • Onu modemden siz yapacaktınız yapmayı bilmiyorsanız keşke internetten baksaydınız.

Ben İzmir'den bağlanıyorum. Deneme yaptılar 3.5 ms farkediyormuş :D Sağolun ya dedim. 3.5 ms düşünseniz ya neler yapılır! geriye kalan 56.5 ms hiç bişi değil tabii onların gözünde "normal bağlantı"
    Yapmayı biliyorum ama nasıl oluyorsa yönlendirdiğim portlar sürekli kapalı hatası veriyordu.
    İnternetten de baktım, port forwarder da kullandım.
  • Ping değerinde 5 ping düşme oldu haha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.