Şimdi Ara

station wagon tavsiye,karsilastirma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Volvo V50' nin bagaj hacmi ve iç mekan genişliği yeterli geldiyse güzel araba tercih edilebilir. tasarımıyla çok hoşuma giden bir araç ama türkiye' de 2.0 motorunda fahiş fiyat olduğundan yanına pek yaklaşılmıyor.

öte yandan ben bu araca avensis ve a4' e göre bir alt segment gözüyle bakıyorum hep.

bunlardan farklı olarak eğer düşünürseniz biz Passat Variant kullanıyoruz (evet türkiye' de) çok memnunuz özellikle uzun yola çıkacağınız zaman bagajına evin yarısı sığar ayrıca iç mekanı çok geniş, birçok modelden ileridedir bu konuda. zor durumda bagajda iki kişi de rahat yatar bagajı ve iç mekanı v50' den büyüktür.

bir de orada ne durumdadır bilemem ancak Subaru Outback' lere bakın derim sorunsuz araçlardır, 4*4 ve boxer motorlarla çok güzel bir seçenek.

station wagon tavsiye,karsilastirma

• quote:

Orijinalden alıntı: matgab

öyle bir memlekette yaşasam ilk aklıma 4x4 bir araç almak gelir.... Hemde SW kasa....

ki zaten koyu bir SW araç manyağıyım....

Aklıma Skoda Octavia TDi 4x4 geliyor SW kasaları devasa bagaj hacmine sahip... 580Litre !!!!
    resimdeki audi nin bagajı HB araç kadar... volvo desen biraz fazla ama yetmez (bence!) Avensis biraz idare eder..

Bagaj istiyosan E serileri T-model olanlar maşallah derim bagaja... Passat larda hacim olarak fena değil....

Ama nedense aklımda bir skoda octavia kalıyor alınabilecek olarak... beni fena etkilemiş bu octavia :)

Kimse alinmasin gucenmesin, herkes kendi dusuncelerini yazmis saygim var, ama en doyurucu cevap matgab arkadasimizin oldu benim icin, pat diye aklima yatti! 580 lt oldugunu nereden ogrendin aracin, o kadar aramalarima ragmen bagaj hacmini belirten hic bir ibare goremedim sitelerde, varsa link verirsen cok makbule gecer

• can bora arkadasim tavsiyelerinizi icin tesekkurler fakat nedense jiplere isinamadim! Munibus suruyor gibi hissediyorum kendimi toyota Rav4 ile test surusu yaptim 30 dk olan hakkimi 5dkya indirdim hemen u donusu yapip teslim ettim araci, isinamadim. Subaru markasi aklimda saglamlik olarak yer edinmis ama bir araca o kadar cok para verecek dusunceye sahip degilim Yukarda bir arkadas yazmis, balik hafta sonu gezileri filan, bunlar icin lazim, hanim coluk cocuk filan, zaten iseme yuruyerek gidip geliyorum, uzak degil isyeri.... bilmem anlatabildim mi, swleri ailem icin uygun gordum, belki yaslanmis halimle jip alirim

quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Ben opel signum 3.2 V6 derim. Sanırım bütün isteklerinzi karşılıyor. Nedense bugun çok fazla andım adını.

O araclarin uretildigi ulkeyi sevmedigim icin bedava verseler binmem, lafzini yakistirdim bu yorumda kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montecristo35 -- 14 Ekim 2010; 1:24:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: montecristo35

quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

Arkadaşım, kimse tavsiye yazmıyor diye sitem etmişsiniz de, burası Türkiye ve burada bahsettiğiniz arabaları kullananlar toplasanız 100 kişi etmez. Kimden ne tavsiyesi bekliyorsunuz ki? Türkiye'de station wagon hala tutulmuyor...

ikinci mesajimda 34 kisinin bakmasi ve hic kimsenin yorum yazmamasina sitem etmissem etmisimdir, ama sitem etmeye devam etmiyorum! Station wagondan ziyade araba markalarini bilenler yaziyor zaten, yazabilir. Turkiyede belki fazla yok ama internetten video izlemek cok kolay, ben mesela volvo v50 yi youtubede bir video izlerken beyendim, adamlar 3 kisilik koltuk takimini nerde ise sigdircaklardi v50 nin icine!!! Ben genelde station wagon kullanilan ( 5 arabadan 3 u station wagon) ulkede yasamama ragmen v50nin ic ve bagaj hacminin bu kadar buyuk oldugundan haberim yoktu! simdi sizin dediginiz Turkiyede s.w kullanilmiyo kim yorum tavsite yapsin, cumlesini dusunursek bos yere yazilmiz bir mesaj gibi anlam kazanicak bu yazdiklariniz, yanlismiyim?

video seyredip araba alıyorsanız, ne diyebilirim ki?

• Oncelikle Norvec'te bir kez bulundum, kis sonunydu ve en cok dikkatimi ceken asfaltta giden araclarin cikkidi cikkidi yaptiklari sesti.
    Sonradan bu seslerin civili kis lastiklerinden geldigini anladim. Malum heryer buz ve standart kis lastigi bile yetmiyor.

Norvec gibi kisi sert ve buzlu gecen bir yerde Volvo'nun oturakli ve 4 ceker versiyonlari dururken 1.6 motorlu alt modellerine
    neden bakiyorsunuz pek anlamadim. Sanirim butceniz oldukca kisitli. Ancak guvenlik anlaminda ben olsam XC70 veya en kotu ihtimalle V70 alirdim sizin durumunuzda.
  • İskandinav ülkelerinde yaşasaydım , saab 9-3 sport wagon yada volvo xc70 düşünürdüm herhalde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matgab

öyle bir memlekette yaşasam ilk aklıma 4x4 bir araç almak gelir.... Hemde SW kasa....

ki zaten koyu bir SW araç manyağıyım....

Aklıma Skoda Octavia TDi 4x4 geliyor SW kasaları devasa bagaj hacmine sahip... 580Litre !!!!
    resimdeki audi nin bagajı HB araç kadar... volvo desen biraz fazla ama yetmez (bence!) Avensis biraz idare eder..

Bagaj istiyosan E serileri T-model olanlar maşallah derim bagaja... Passat larda hacim olarak fena değil....

Ama nedense aklımda bir skoda octavia kalıyor alınabilecek olarak... beni fena etkilemiş bu octavia :)

Kimse alinmasin gucenmesin, herkes kendi dusuncelerini yazmis saygim var, ama en doyurucu cevap matgab arkadasimizin oldu benim icin, pat diye aklima yatti! 580 lt oldugunu nereden ogrendin aracin, o kadar aramalarima ragmen bagaj hacmini belirten hic bir ibare goremedim sitelerde, varsa link verirsen cok makbule gecer

dediğim gibi ben bir SW manyağıyım... hemde türkiye gibi bir ülkede bu zor şartlarda SW kullanan nadir insanlardan biri ve her zaman da SW kullancak birisiyim...

http://www.automobil-magazin.de/skooc06.htm
    alman sayfasından bir test sürüşü buldum en alt kısımda teknik veriler var, orada
    Kofferraumvolumen nach VDA (l) 580 - 1620
    yazan yer bagaj hacmi en az ve en fazla şeklinde yazılı.... Resmen devasa bir bagaj hacmi!!! helede o sınıf ve o boyutlarda....

şuan kullandığım SW aracın bagaj hacmi 482Litre daha önceki SW aracım 466Litre idi.. bu açıdan bakınca bende octavia olsa uzun yolda bagajın 3 te 1 i boş kalırdı... okadar yükü almama rağmen...

çok olana çare olur ama az olana çare olmaz... yerin azsa yer bulamazsın ama çok olursa yarısı boş kalsın sorun değil!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matgab -- 14 Ekim 2010; 17:57:51 >

• quote:

can bora arkadasim tavsiyelerinizi icin tesekkurler fakat nedense jiplere isinamadim! Munibus suruyor gibi hissediyorum kendimi toyota Rav4 ile test surusu yaptim 30 dk olan hakkimi 5dkya indirdim hemen u donusu yapip teslim ettim araci, isinamadim. Subaru markasi aklimda saglamlik olarak yer edinmis ama bir araca o kadar cok para verecek dusunceye sahip degilim Yukarda bir arkadas yazmis, balik hafta sonu gezileri filan, bunlar icin lazim, hanim coluk cocuk filan, zaten iseme yuruyerek gidip geliyorum, uzak degil isyeri.... bilmem anlatabildim mi, swleri ailem icin uygun gordum, belki yaslanmis halimle jip alirim

rica ederim, aslında outback suv (jip) sayılmaz crossover tarzında bir araç, SW Legacy nin yerden biraz yüksek versiyonu ama tabi sürüşü otomobilden çok suv' lara yakındır, onların sürüşünü beğenmediyseniz bunu da beğenmezsiniz
    bir de fiyat konusunda oradaki ne ikinci el ne de sıfır araç fiyatları hakkında net bilgimiz olmadığı için belki de isabetli yorum yapamıyoruz.

benim aklıma bunlardan başka *passat variant / *legacy sw / *accord sw geliyor. bunlar bagaj ve iç mekan hacmi konusunda oldukça iyidir size aradığınızı verir hem yeni hem de eski kasaları. senelerdir her pazarda tutulan başarılı modeller, tabi fiyatları bilmiyorum.

eski kasa outback' lerin mesela çok pahalı olmasına şaşırdım. resmini verdiğiniz avensis' e yakındır diye tahmin etmiştim

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım, kimse tavsiye yazmıyor diye sitem etmişsiniz de, burası Türkiye ve burada bahsettiğiniz arabaları kullananlar toplasanız 100 kişi etmez. Kimden ne tavsiyesi bekliyorsunuz ki? Türkiye'de station wagon hala tutulmuyor...

ikinci mesajimda 34 kisinin bakmasi ve hic kimsenin yorum yazmamasina sitem etmissem etmisimdir, ama sitem etmeye devam etmiyorum! Station wagondan ziyade araba markalarini bilenler yaziyor zaten, yazabilir. Turkiyede belki fazla yok ama internetten video izlemek cok kolay, ben mesela volvo v50 yi youtubede bir video izlerken beyendim, adamlar 3 kisilik koltuk takimini nerde ise sigdircaklardi v50 nin icine!!! Ben genelde station wagon kullanilan ( 5 arabadan 3 u station wagon) ulkede yasamama ragmen v50nin ic ve bagaj hacminin bu kadar buyuk oldugundan haberim yoktu! simdi sizin dediginiz Turkiyede s.w kullanilmiyo kim yorum tavsite yapsin, cumlesini dusunursek bos yere yazilmiz bir mesaj gibi anlam kazanicak bu yazdiklariniz, yanlismiyim?

video seyredip araba alıyorsanız, ne diyebilirim ki?

Nasil araba alinir arkadasim, madem biliyorsun iki mesaj yazmana ragmen neden araba almanin puf noktalarini ogrenemedik! Paylasma zahmetinde bulunursaniz araba alma tekniklerini de ogrenmis oluruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Oncelikle Norvec'te bir kez bulundum, kis sonunydu ve en cok dikkatimi ceken asfaltta giden araclarin cikkidi cikkidi yaptiklari sesti.
    Sonradan bu seslerin civili kis lastiklerinden geldigini anladim. Malum heryer buz ve standart kis lastigi bile yetmiyor.

Norvec gibi kisi sert ve buzlu gecen bir yerde Volvo'nun oturakli ve 4 ceker versiyonlari dururken 1.6 motorlu alt modellerine
    neden bakiyorsunuz pek anlamadim. Sanirim butceniz oldukca kisitli. Ancak guvenlik anlaminda ben olsam XC70 veya en kotu ihtimalle V70 alirdim sizin durumunuzda.

Simdi soyle hocam, kisin araba surmeyi birakin disari cikasimiz gelmiyor, evimiz hapisanemiz oluyor ayni zamanda. Kislari pek araba surmem butce konusuna gelirsek, 4 senedir burdayim, ev aldik dunyanin borcu tepemize bindi, yeni bir hayat yani!, uzerine bebegimiz dunyaya geldi, birde universite hayatima 2 yil daha devam edecegim burda, %60 calisiyorum diger zamanlar okul, dil kursu derken kazancim mukemmel degil, isin asli budur. bankaya gider derim ver para araba alcam, xc70 parasini alirim, sonrasi ode ode bitmez hem ev hem araba borcu, beni sarsmayacak 3 arac ornegi vermistim ilk mesajda, o araclari alabilirim borcsuz harcsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

can bora arkadasim tavsiyelerinizi icin tesekkurler fakat nedense jiplere isinamadim! Munibus suruyor gibi hissediyorum kendimi toyota Rav4 ile test surusu yaptim 30 dk olan hakkimi 5dkya indirdim hemen u donusu yapip teslim ettim araci, isinamadim. Subaru markasi aklimda saglamlik olarak yer edinmis ama bir araca o kadar cok para verecek dusunceye sahip degilim Yukarda bir arkadas yazmis, balik hafta sonu gezileri filan, bunlar icin lazim, hanim coluk cocuk filan, zaten iseme yuruyerek gidip geliyorum, uzak degil isyeri.... bilmem anlatabildim mi, swleri ailem icin uygun gordum, belki yaslanmis halimle jip alirim

rica ederim, aslında outback suv (jip) sayılmaz crossover tarzında bir araç, SW Legacy nin yerden biraz yüksek versiyonu ama tabi sürüşü otomobilden çok suv' lara yakındır, onların sürüşünü beğenmediyseniz bunu da beğenmezsiniz
    bir de fiyat konusunda oradaki ne ikinci el ne de sıfır araç fiyatları hakkında net bilgimiz olmadığı için belki de isabetli yorum yapamıyoruz.

benim aklıma bunlardan başka *passat variant / *legacy sw / *accord sw geliyor. bunlar bagaj ve iç mekan hacmi konusunda oldukça iyidir size aradığınızı verir hem yeni hem de eski kasaları. senelerdir her pazarda tutulan başarılı modeller, tabi fiyatları bilmiyorum.

eski kasa outback' lerin mesela çok pahalı olmasına şaşırdım. resmini verdiğiniz avensis' e yakındır diye tahmin etmiştim

http://www.finn.no/finn/car/used/browse1 bu linkten direk araba markalarina ve modellerine ulasilabilir, belki fiyat konusunda aklimizdaki susunceler giderilebilir!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.