Şimdi Ara

station wagon tavsiye,karsilastirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle belirtmek istediklerim; onemlilik olarak 5 uzerinden degerlendirmek istiyorum ve norvecte yasiyorum, isvece yakin oldugmuzdan aklimda simdilik volvo alma istegi var!

1) Bagaj hacmi buyuk olmali (5)
    2) Kaza riskini goz onune alirsak saglam olani (5)
    3) Motor hakkinda ise dizel benzin fark etmez, kac km giderse gitsin gittigi yere kadar! (3)
    4) Ic konfor, surus keyfi bunlar onemli degil (1)
    5) Bebek arabasinin ve yaninda bir kac canta sigabilecek bir bagaj (buna da 6 dersek sanirim ne istedigim one cikacak)

Almak istedigim araclar ise sunlar; Istedigim arabayi ilk siraya koyarak degerlendirme yapmak istedim, ilk tercihim volvo

1) Volvo V50 1.6 2006

2) Toyota Avensis 1,8 2006 otamatik vites

3) Audi A4 102HK SPORT 2004

Almayi dusundugum bu 3 arabadan biri, sizin gorusleriniz de onemli benim icin, Su arabayi almalisin cunku... diye cevap verirseniz daha iyi anlarim, araba terimlerinden hic anlamam! Bunlarin disinda tavsiye edebileceginiz araclar da olabilir. Sunu tavsiye ediyorum cunku... diye aciklama belirtirseniz tekrardan soru sormama gerek kalmicak

• 34 kisi sadece ne yazmisim diye merak edip okumus, sonra da sessiz sedasiz cikmis
  • Benimki tamamen keyfi bir sıralama olacak, ama yine de paylaşmak isterim.

1- Volvo
    2- Toyota
    3- Audi

Eğer imkanınız varsa, E serisi Mercedes'ler benim keyfi sıralamamda bu araçlardan önce geliyor ve ona bakın derim.

Saygılar...

Cümleyi ortadan okursam, sonrada düzeltme yapmam gerekir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbie -- 12 Ekim 2010; 1:45:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Benimki tamamen keyfi bir sıralama olacak, ama yine de paylaşmak isterim.

1- Volvo
    2- Toyota
    3- Audi

Eğer imkanınız varsa, E serisi Mercedes'ler benim keyfi sıralamamda bu araçlardan önce geliyor ve ona bakın derim.

Saygılar...

Volvo V70 düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Alıntıları Göster
    norveç te mtv ve benzin ne kadardır bilmiyorumda 3.000cc+ v8 4*4 falan bi model bakardım audi alroad falan ii olurdu mesela 3.0 dizel quatro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 12 Ekim 2010; 2:13:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RECEP____KOVBOY

norveç te mtv ve benzin ne kadardır bilmiyorumda 3.000cc+ v8 4*4 falan bi model bakardım audi alroad falan ii olurdu mesela 3.0 dizel quatro

Alıntıları Göster
    bagaj ve iç mekan hacmi olarak avensis diğer ikisinde öndedir diye tahmin ediyorum.

volvo v50 değil de v70 bakın bence istediğiniz genişlik ve bagajı verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17

bagaj ve iç mekan hacmi olarak avensis diğer ikisinde öndedir diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    audi rs6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1297 -- 12 Ekim 2010; 9:44:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Station Wagon Araç tavsiyesi.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Benimki tamamen keyfi bir sıralama olacak, ama yine de paylaşmak isterim.

1- Volvo
    2- Toyota
    3- Audi

Saygılar...

Mercedesin tipleri hosuma gitmiyor, 2004 ve sonraki E serisi modelleri guzel ama onlarda cok el yakiyor, tavsiyen icin tesekkur

quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Bizim Memlekketi kartallara benziyor hic hoslanmadim ve v50 ile kiyaslarsak v50 almayi tercih ederim

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

Vergiler+benzin bedava olsa bile bu araba ic dizayn ve motor gucu ile benim ilgi alanimda degil, cok para diger istediklerim ile karsilastirirsak, 2001 model a6 allroad 200.000km yapmis araci bile alamiyorum almak istemiyorum! Bu da cok para hocam.

quote:

Orijinalden alıntı:can bora

Avensisin volvo v50 ile hemen hemen ayni bagaj hacmine sahip oldugunu soyleyebiliriz, v50 agir asiyor

quote:

Orijinalden alıntı: onur1297

audi rs6

Hocam naptin sen , bu rs6 saglam guzel araba ama 2000 model ve 200.000 km den fazala yapmis arac parasina 3 tane v50 2006 model alabilirim. bu da cok para. arac guzel ama butceyi cok cok asar! Tavsiyelriniz cok tesekkurler cok yardimci oldu, audi rs6 hesapli olsa idi alabilirdim cok yakisikli duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1297

audi rs6

Alıntıları Göster
    Arkadaşım, kimse tavsiye yazmıyor diye sitem etmişsiniz de, burası Türkiye ve burada bahsettiğiniz arabaları kullananlar toplasanız 100 kişi etmez. Kimden ne tavsiyesi bekliyorsunuz ki? Türkiye'de station wagon hala tutulmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

Arkadaşım, kimse tavsiye yazmıyor diye sitem etmişsiniz de, burası Türkiye ve burada bahsettiğiniz arabaları kullananlar toplasanız 100 kişi etmez. Kimden ne tavsiyesi bekliyorsunuz ki? Türkiye'de station wagon hala tutulmuyor...

ikinci mesajimda 34 kisinin bakmasi ve hic kimsenin yorum yazmamasina sitem etmissem etmisimdir, ama sitem etmeye devam etmiyorum! Station wagondan ziyade araba markalarini bilenler yaziyor zaten, yazabilir. Turkiyede belki fazla yok ama internetten video izlemek cok kolay, ben mesela volvo v50 yi youtubede bir video izlerken beyendim, adamlar 3 kisilik koltuk takimini nerde ise sigdircaklardi v50 nin icine!!! Ben genelde station wagon kullanilan ( 5 arabadan 3 u station wagon) ulkede yasamama ragmen v50nin ic ve bagaj hacminin bu kadar buyuk oldugundan haberim yoktu! simdi sizin dediginiz Turkiyede s.w kullanilmiyo kim yorum tavsite yapsin, cumlesini dusunursek bos yere yazilmiz bir mesaj gibi anlam kazanicak bu yazdiklariniz, yanlismiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: montecristo35

quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

ikinci mesajimda 34 kisinin bakmasi ve hic kimsenin yorum yazmamasina sitem etmissem etmisimdir, ama sitem etmeye devam etmiyorum! Station wagondan ziyade araba markalarini bilenler yaziyor zaten, yazabilir. Turkiyede belki fazla yok ama internetten video izlemek cok kolay, ben mesela volvo v50 yi youtubede bir video izlerken beyendim, adamlar 3 kisilik koltuk takimini nerde ise sigdircaklardi v50 nin icine!!! Ben genelde station wagon kullanilan ( 5 arabadan 3 u station wagon) ulkede yasamama ragmen v50nin ic ve bagaj hacminin bu kadar buyuk oldugundan haberim yoktu! simdi sizin dediginiz Turkiyede s.w kullanilmiyo kim yorum tavsite yapsin, cumlesini dusunursek bos yere yazilmiz bir mesaj gibi anlam kazanicak bu yazdiklariniz, yanlismiyim?

Alıntıları Göster
    KARTAL SLX
    TÜPÜ DE TAKTIN MI İSVEÇ DAĞLARI SANA DÜZ OLUR HOCAM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜRHAN72 -- 12 Ekim 2010; 21:37:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GÜRHAN72

KARTAL SLX
    TÜPÜ DE TAKTIN MI İSVEÇ DAĞLARI SANA DÜZ OLUR HOCAM...

Alıntıları Göster
    Benim Estonyalı bir arkadaşım da sw istiyordu, audi aldı. quattronun yolda bırakmaması ve audilerin genelde volvodan daha şık olması büyük etken olduğunu söyledi. 2010 Audi 3.0 TFSI Quattro almıştı o. Ama sanırım limitinizi biraz aşabilir orda. Ama Quattrodan dolayı bence Audi alın, bunun haricinde SWlerle ilgili pek bi bilgim yok. Türkiyede en çok tutulan SW Passat Variant sanırım. O da güzel bi tercih, eğer 4motion seçeneği var ise Norveçte.

• quote:

Orijinalden alıntı: strify

Benim Estonyalı bir arkadaşım da sw istiyordu, audi aldı. quattronun yolda bırakmaması ve audilerin genelde volvodan daha şık olması büyük etken olduğunu söyledi. 2010 Audi 3.0 TFSI Quattro almıştı o. Ama sanırım limitinizi biraz aşabilir orda. Ama Quattrodan dolayı bence Audi alın, bunun haricinde SWlerle ilgili pek bi bilgim yok. Türkiyede en çok tutulan SW Passat Variant sanırım. O da güzel bi tercih, eğer 4motion seçeneği var ise Norveçte.

Valla dostum, sozu acilmisken soyluyeyim, kayinpederin ortagi Q7 aldi, beraber kullandik , araba hos guzel ama benim ilgimi ceken sadece sport moduna geldigindeki cikan motor sesi! gerisi (parasina gore kiyaslarsak) trastan oteye gitmez!
  • quote:

quote:

Valla dostum, sozu acilmisken soyluyeyim, kayinpederin ortagi Q7 aldi, beraber kullandik , araba hos guzel ama benim ilgimi ceken sadece sport moduna geldigindeki cikan motor sesi! gerisi (parasina gore kiyaslarsak) trastan oteye gitmez!

Alıntıları Göster
    bu aralar bende sw ve mpv tarzı bir araç arıyorum pejo 307 sw larında iç ve bagaj hacmi son derece geniş fiyat olarakta sizin saydıklarınızın yanında bayagı bir ekonomikler. siz yakından inceledinizmi bilmiyorum ama volvo v50 nin hem arka yaşam alanı hemde bagajı bir sw için geniş denilebilinecek ölçülerden uzak, bence sadece video ile sınırlı kalmayın yakından aracı bir inceleyin.
    (yani genişiliğin en önemli kriter olduğu bir kıyaslamada volvo v50 ipi göğüsleyemez demek istiyorum)

düzeltme : arkadaşa 307 sw önermiyorum sakın yanlış anlaşılmasın ben bakıyorum dedim (gereksiz sataşmalara muhattap olmamak için neler yazar hale geldik :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 14 Ekim 2010; 13:36:48 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Türkiyede her 100 kişiden ancak biri station wagon araç kullanır.İhtiyar amcaların altında bile spor araba vardır.Sanırım birde avrupadaki gibi hobilerimiz yok hani hft.sonu balığa spora veya dağa vs.. bir aktivite yok station wagon olmamasının bir sebebi budur.+ Türkiyede renault kangoo,fiat dablo türü araçlar da station wagon bir aracın gördüğü işi görüyor ve çok daha ucuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: akın48

Türkiyede her 100 kişiden ancak biri station wagon araç kullanır.İhtiyar amcaların altında bile spor araba vardır.Sanırım birde avrupadaki gibi hobilerimiz yok hani hft.sonu balığa spora veya dağa vs.. bir aktivite yok station wagon olmamasının bir sebebi budur.+ Türkiyede renault kangoo,fiat dablo türü araçlar da station wagon bir aracın gördüğü işi görüyor ve çok daha ucuz..

Alıntıları Göster
    kısıtlı ekonomik bütçesi ve geniş ailse yapısıyla,
    mangal gibi kültürel etkinlikleri olan yurdum insanına SW daha uygunken,
    neden sedan lara rağbet ediyorlar anlamış değilim.???????
    assssla sedan bir aracım olmayacak.
    MPV yada SW tasrzıaraçlarla bende ilgileniyorum,
    ilerde alacağım inş.
    (grand picasso, grand scenic, pejo 5008, ford C max, S max....vs)

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

kısıtlı ekonomik bütçesi ve geniş ailse yapısıyla,
    mangal gibi kültürel etkinlikleri olan yurdum insanına SW daha uygunken,
    neden sedan lara rağbet ediyorlar anlamış değilim.???????
    assssla sedan bir aracım olmayacak.
    MPV yada SW tasrzıaraçlarla bende ilgileniyorum,
    ilerde alacağım inş.
    (grand picasso, grand scenic, pejo 5008, ford C max, S max....vs)

Alıntıları Göster
    montecristo35 arkadaşım Volvo V50 ile Toyota Avensis SW'nin iç hacmi aynı olamaz. Avensis cidden çok ferah bir araç. (İki aracı da İngiltere'de inceleme şansım olmuştu. Kullanmadım ama içine oturdum.)

Zaten araçların sedan versiyonlarından da belli iç hacimlerinin farklı olduğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

montecristo35 arkadaşım Volvo V50 ile Toyota Avensis SW'nin iç hacmi aynı olamaz. Avensis cidden çok ferah bir araç. (İki aracı da İngiltere'de inceleme şansım olmuştu. Kullanmadım ama içine oturdum.)

Zaten araçların sedan versiyonlarından da belli iç hacimlerinin farklı olduğu.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-toyota-verso-full-30635961/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-toyota-verso-full-30635961/detay

Alıntıları Göster
    öyle bir memlekette yaşasam ilk aklıma 4x4 bir araç almak gelir.... Hemde SW kasa....

ki zaten koyu bir SW araç manyağıyım....

Aklıma Skoda Octavia TDi 4x4 geliyor SW kasaları devasa bagaj hacmine sahip... 580Litre !!!!
    resimdeki audi nin bagajı HB araç kadar... volvo desen biraz fazla ama yetmez (bence!) Avensis biraz idare eder..

Bagaj istiyosan E serileri T-model olanlar maşallah derim bagaja... Passat larda hacim olarak fena değil....

Ama nedense aklımda bir skoda octavia kalıyor alınabilecek olarak... beni fena etkilemiş bu octavia :)

• quote:

Orijinalden alıntı: matgab

öyle bir memlekette yaşasam ilk aklıma 4x4 bir araç almak gelir.... Hemde SW kasa....

ki zaten koyu bir SW araç manyağıyım....

Aklıma Skoda Octavia TDi 4x4 geliyor SW kasaları devasa bagaj hacmine sahip... 580Litre !!!!
    resimdeki audi nin bagajı HB araç kadar... volvo desen biraz fazla ama yetmez (bence!) Avensis biraz idare eder..

Bagaj istiyosan E serileri T-model olanlar maşallah derim bagaja... Passat larda hacim olarak fena değil....

Ama nedense aklımda bir skoda octavia kalıyor alınabilecek olarak... beni fena etkilemiş bu octavia :)

Alıntıları Göster
    Ben opel signum 3.2 V6 derim. Sanırım bütün isteklerinzi karşılıyor. Nedense bugun çok fazla andım adını.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.