Şimdi Ara

Stats hakkında bi bakın arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu acarken cok cekinerek actim mutlaka aranızda kızanlar olucak ama char ın boşa gitmemesi için bunu sormak zorundayım şimdiden kusura bakmayın

meslek: warrior bow kullanıyorum statların kaç olması lazım yani bi lwl 50nın yada lwl 60 statları ne olsa daha iyi olur bazı arkaslar diyo str 100 dex 100 bırak gerisi int kas diyolar acaba sizinde deyisik görüsleriniz bana yardımcı olucaktır lutfen bisiler yazarsanız sevinirim

• bence dex 110-120 yap
    warrior olduğun için str pek gerekmiyo 85-90 fln yap max
    gerisi int

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 2 Haziran 2007; 23:17:14 >
  • yardımın için sağol arkadaşım peki 2. meslek olarak musa mı yoksa championmu göruşleriniz benim için önemli

bide son bi soru lwl 40 in skill buyusunu actım ama son bölume skill yetmedi acaba onun tahmini skili kaçtır bileninz varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesurct

yardımın için sağol arkadaşım peki 2. meslek olarak musa mı yoksa championmu göruşleriniz benim için önemli

bide son bi soru lwl 40 in skill buyusunu actım ama son bölume skill yetmedi acaba onun tahmini skili kaçtır bileninz varmı

sonuncuyu açmak için 31 sp lazım
  • cok sağol yardımların için 14 sp var şimdi 2 lvl sonra olur herhalde 31
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesurct

cok sağol yardımların için 14 sp var şimdi 2 lvl sonra olur herhalde 31

Bu arada 45 e kadar beach de kas. Başka bi yerde kasma Sp de fln kesmeye kalkışma. Hem seni biraz zorlar hemde potlarına yazık olur. Ayrıca düzgün exp alamazsın
  • bi ara sp ye gideyim dedim zorladılar biraz dedin gibi 45den sonra giderim
  • Bir taktik dex yüksekse champion, str yüksekse musa seç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.