Arkadaşlar bizim ortak CS:GO bet oynadığımız bir hesap vardı, 8 gün önce sağlam bi kazanç elde ettik. Steam Guard vs. her şey vardı ben hiç bir siteye giriş yapmadım bu hesapla Steam Web e bile girmedim, ancak bu gün 1 saat önce gece 02:05 te oyundayken beni bir anda attı ve güm olayı anlayana kadar hesap boşaltmış bile Steam Guard bende değildi başka bir arkadaştaydı sizce Guardlı bir hesapta dolandırıcılık olurmu böyle? Envanter 12k değerindeydi gece gece kafayı yicem. |
STEAM 12K ENVANTER ÇALINDI
-
-
Olmaz arkadaşınız sizi dolandırmış. Hesabın şifresini bile değişseniz 7 gün takas banı geliyor. Hesabı hemen kurtarın, skinleri kim çalmış anlarız.
-
Guardlı hesapta dolandırıcılık olur , ancak anlatımınızdan arkadaşınızın bir içgüzerlığı var gibi. Ama direk onuda suçlamak doğru olmaz. Bet siteleri demişsiniz , mesela hangi bet siteleri ? Bilinmeyen veya ordan burdan duydugunuz siteler ise arkaşınızında suçu olmayabilir.
Ama bana arkadaşınızın suçlu gözükme sebebi , oyundan düşmeniz sonrasında hesaba girilmiş olması .Normalde dolandırıcı sisteminde hesaba giriş yapılmaz.Trade ve/veya api key üstünden işlem yaparlar. Steam guard şifresi dahi başkası alıp girse , 7 gün yine takas gönderemezdi.
Arkadaş diyorsunuz yüzyüze tanıdığınız biri ise kişiliği düzgün ki ortak hesap yapmışsınız. Yok tanımadığın oyundan arkadaş vs ise sonuç belli
-
Arkadaşım yapmış, BET oynadığımız siteler Hellcase ve CS.MONEY gibi sitelerdi, arkadaşımda aklınca satmaya çalışırken skinler gitmiş, sonra bana olayı çaktırmamak içinde Profil fotoyu ve İsmini vs. değiştirmiş bana biraz salağa yattı dedim neden çaldın hesabı vs. sonra anlattı.
-
Hocam benim bi arkadaşınkini taylandlı birileri çalmıştı geri aldı sonra. O iş nasıl oldu sizce?
-
Hocam bet nasıl oynanıyor? Turnuvalarda hangi takım kazanır diye mi?
-
bariz skinlerin üstüne yatmış, takas geçmişine bakın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X