Arkadaşlar bugün 15.50TL'ye oyun almak istedim fakat ödeme esnasında gerçekleştiremediği söyledi Steam. Sonra hesabıma girdiğimde ise 2 kere 15,50TL çekildiği gördüm. 1 kere çekse yine iyi aynı oyun için 2 kere nasıl çekebiliyor ve aldığım oyun ise bende görünmüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? Oyun halen sepette görünüyor ve 2 kere para çekmiş.
Ödeme başarısızsa bir süre sonra iade edilir.
The Time Lord
kullanıcısına yanıt
Ödeme başarısız dedi fakat parayı çekmişti sıkıntısız geri alabilirim değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Lucadris07
Ödeme başarısız dedi fakat parayı çekmişti sıkıntısız geri alabilirim değil mi ?
kendisi iade eder, etmezse 3 ay boyunca destekle uğraşarak alabilirsin paranı. zira çok uzun sürüyor cevaplamaları.
Az önce bakiye yüklemeye çalıştım verdiği hata bu ve 10tl daha düşmüş hesabımdan.
Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize 'bloke' koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyiniz.
yani diyor ki sanırım garanti kesik gösteriyor bloke olduğu için.
bilmiyorum para şuanda patates
Şimdiye kadar iki durumda "Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi." mesajıyla karşılaştım.
Birincisi adresi, ismi, telefonu yanlış girmek; bunu nasıl karşılaştırıyorlar KK bilgileriyle gerçekten bilmiyorum, ama başıma birkaç defa geldi. Birkaç farklı adres varyasyonu denemek zorunda kaldım, sonunda doğru olanı bulduğumda bilgileri kayıt ettim. Örneğin Mh. veya Mah. yerine Mahallesi, Sk. veya Sok. yerine Sokak yazmak, adreste ve isimde Türkçe karakter kullanmak veya kullanmamak işlem uyarısı almanıza sebep olabiliyor. Malesef Türkçe karakter kullanıp kullanmadığımı şu an hatırlamıyorum, ama bu sorunu yaşamıştım.
İkincisi hesapta yeteri miktarda para bulundurmamak (Banka kartı, sanal kart vs için). Her ne kadar alacağınız oyun 10 lira da olsa hesapta 13-15 lira bulundurmak gerekiyor. 20TL yükleyecekseniz 24-25 TL tanımlamak gerekiyor, 100 liralık alışveriş yapacaksanız 110 lira bulundurmak gerekiyor. Çünkü işlem sonucunda birkaç lira fazladan alınıyor; bunun sebebi kur farkı mı yoksa işlem ücreti gibi bir şey mi var bilmiyorum ama bu böyle. Hesabınızda fazladan birkaç lira yoksa, aynı uyarı mesajıyla karşılaşıyorsunuz.
Bu ikisi dışında bana sorun yaratan bir şey olmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme