Şimdi Ara

Steam Cüzdan Kodları.20 Euro Adet 650 TL.Steam hesabınıza dolar olarak yüklenir. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
29
Favori
8.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. alışverişim 1 dk bile sürmüyor işlem, hızlı ve güvenilir. üstelik şans getirdi bana, 100 dolarlık paketi 20 euroya cıkardım.

• 100$ dolar kod stok kaç adet var
  • Sorunsuz alışveriş, teşekkürler
  • 4x20 kod satin aldim. Hizli ve guvenilir sekilde alisverisi gerceklestirdik. Kendisine tesekkur ediyor, alisveris yapmak isteyen bir sonraki arkadaslara da gonul rahatigiyla oneriyorum.

• 3 kod satın aldım, kodlar hemen iletildi, gayet hızlı ve başarılı bir alış veriş oldu 

• Tekrar bi' alışverişim oldu 3 adet satın aldım. Forumdaki en hızlı alışverişlerim oldu, teşekkürler.

• Tekrar bir alışverişim oldu bu 4. yada 5. alışım sanırım sorunsuz gerçekleştirdik gene, teşekkürler.

• Merhaba Dayz Frosline için 25 dolar lazım 20 euro yükleyince kaç dolar veriyor steamde ? alabilirim eğer varsa bakiye

• Silkolet kullanıcısına yanıt

tam olarak alım-satım nasıl yaptınız acaba özel değilse ? kendisi size bakiye kuponumu veriyor yoksa oyunu-dlc yi alıp gönderiyor mu ?

• KonsolBüfesi kullanıcısına yanıt

Merhaba, 25 eu verebilirim yaklaşık 27 dolar hesaba yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0ZMİK -- 22 Ekim 2024; 12:18:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Merhaba, steam cüzdan bakiye kodu veriyorum.Steamden isteğiniz oyunu alabilirsiniz.

• K0ZMİK kullanıcısına yanıt

fiyat nedir acaba

• 20 + 20 2 adet kod satın aldım hemen hızlıca iletti arkadaş. teşekkür ediyorum.

Şuan güncel fiyat Adet 650 TL.

• K0ZMİK kullanıcısına yanıt

Hocam whatsappa bakabilir misin? Sabah yazmıştım dönüş alamadım

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam kusura bakmayın müsait değildim geç geri dönüş için kusura bakmayın.Yarın tekrar yazın geri dönüş yaparım.Stok hala mevcut.

• Az önce arkadaştan bir kod aldım işlemi 3 dakika içerisinde tamamladık sorunsuzca
  • merhaba sadece 20 euro olarak mı satış yapıyorsunuz?

• Kendisinden biraz önce 5 adet kod aldım acil almam lazımdı sağolsun hemen yardımcı oldu. Önce ücret gönderdim sonra kodları gönderdi güvenilir ve hızlı bir satıcı şüpheniz olmasın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.