3. alışverişim 1 dk bile sürmüyor işlem, hızlı ve güvenilir. üstelik şans getirdi bana, 100 dolarlık paketi 20 euroya cıkardım. |
Steam Cüzdan Kodları.20 Euro Adet 650 TL.Steam hesabınıza dolar olarak yüklenir. (5. sayfa)
-
-
100$ dolar kod stok kaç adet var -
Sorunsuz alışveriş, teşekkürler -
4x20 kod satin aldim. Hizli ve guvenilir sekilde alisverisi gerceklestirdik. Kendisine tesekkur ediyor, alisveris yapmak isteyen bir sonraki arkadaslara da gonul rahatigiyla oneriyorum.
-
3 kod satın aldım, kodlar hemen iletildi, gayet hızlı ve başarılı bir alış veriş oldu
-
Tekrar bi' alışverişim oldu 3 adet satın aldım. Forumdaki en hızlı alışverişlerim oldu, teşekkürler.
-
Tekrar bir alışverişim oldu bu 4. yada 5. alışım sanırım sorunsuz gerçekleştirdik gene, teşekkürler.
-
Merhaba Dayz Frosline için 25 dolar lazım 20 euro yükleyince kaç dolar veriyor steamde ? alabilirim eğer varsa bakiye
-
tam olarak alım-satım nasıl yaptınız acaba özel değilse ? kendisi size bakiye kuponumu veriyor yoksa oyunu-dlc yi alıp gönderiyor mu ?
-
Merhaba, 25 eu verebilirim yaklaşık 27 dolar hesaba yüklenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0ZMİK -- 22 Ekim 2024; 12:18:48 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Merhaba, steam cüzdan bakiye kodu veriyorum.Steamden isteğiniz oyunu alabilirsiniz.
-
20 + 20 2 adet kod satın aldım hemen hızlıca iletti arkadaş. teşekkür ediyorum.
-
Şuan güncel fiyat Adet 650 TL.
-
Merhaba hocam kusura bakmayın müsait değildim geç geri dönüş için kusura bakmayın.Yarın tekrar yazın geri dönüş yaparım.Stok hala mevcut.
merhaba sadece 20 euro olarak mı satış yapıyorsunuz?
-
Kendisinden biraz önce 5 adet kod aldım acil almam lazımdı sağolsun hemen yardımcı oldu. Önce ücret gönderdim sonra kodları gönderdi güvenilir ve hızlı bir satıcı şüpheniz olmasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X