güvenilir. |
Steam Cüzdan Kodları.20 Euro Adet 650 TL.Steam hesabınıza dolar olarak yüklenir. (3. sayfa)
-
-
Selamlar,
Sadece 100$ kod mu var ? 40-50 $ gibi kodlar da var mı ?
-
hocam kodlar hepsi 100$ dolarlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Merhaba, 2 adet alırsak, indirim yaparmısnız?
-
2 adet 100 usd lik kod aldım, 1 dk içinde teslim edildi. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.
-
Bu tip alışveriş daha önce hiç yapmadığım için çekiniyordum. Referanslara güvenerek geç saat olmasına rağmen 100$ aldım anında kod geldi tavsiye ederim.
-
1 adet kod alındı bu 3. alışverişim sorunsuz alışveriş için teşekkürler
-
Kendisi güvenilir arkadaşımız , rahatlıkla alişveriş yapabilirsiniz. Teşekkür ederim )
-
100$ kod aldım daha önceden de almıştım problemsiz hesabıma eklendi.
Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendisiyle 3 sefer alışveriş yaptık,her seferinde çok hızlı bir şekilde dönüş yaptı. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 dolar aldım kendisinden güzel alışveriş oldu teşekkür ediyorum.
-
merhaba kodları nasıl temin ettiniz? benzer şekilde oldukça uygun fiyatlara oyun satan birisi vardı sonra bir gün herkesin hesabından oyunlar silinmişti. benzer durum yaşanmaması için soruyorum.
-
Merhaba 2017 den beri oyun (gift) ve kod satışlarım mevcut bu konuda hiç bir şekilde iade söz konusu olmamıştır.Lütfen referanslarımı inceleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0ZMİK -- 8 Eylül 2024; 2:40:24 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
80 euroluk sorunsuz alışverişim oldu, teşekkürler.
-
Fiyatın düşmesi iyi oldu sorunsuz bir adet aldım
-
sorunsuz alışveriş oldu sağolun
-
Hızlı ve güvenilir. 2 Dakikada kodu teslim aldım. Teşekkürler
-
5 tane 20€ kod aldım. Çok hızlı ve güvenilir satıcı. Teşekkürler
-
Güvenilir alışveriş. 60 Euro cüzdan kodu satın aldım. Anında kodlar geldi. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X