Şimdi Ara

steam ani fps düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemci: i5 12. nesil / ekran kartı: rtx 3060 / laptop / excalibur g870

steam den oyun oynarken büyük fps droplar yaşıyorum mesela cs 2 de 120 fps fln alırken bir anda 10 fps oluyor 1-2 dakika böyle gidiyo sonra düzeliyo ama o dauzun sürmüyo bu böyle gidiyo şuan da once human oynarken aynısını yaşıyorum ve 1-2 haftadır witcher 3 oynarken böyle bir sorun yaşamıyordum ama şuan witcher dada aynı sorunu yaşıyorum altdaki resimler once human daki 3 farklı anda çektiğim ekran fotoları

80 fps normal oynatıyo:

steam ani fps düşmesi

14 fps(2-3 dakika böyle kalıyo sonra normalleşiyo ama normaldede 2-3 dakika kalıyor):

steam ani fps düşmesi

60 fps ama sonrasında 80i fln görüyo:

steam ani fps düşmesi

yardımcı olursanız sevinirim

Not: Steam dışı oyunlarda bu olmuyor mesela Valorant oynarken ortalama 200 FPS alıyorum ve FPS'im genellikle 200 civarında oluyor drop falan yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketçup -- 21 Temmuz 2024; 19:55:14 >

• Temp değerleri baş şüpheli gibi duruyor (SS alınmadığı esnada TjMAX değerlerine ulaşılıyor olabilir).

RTX 3060 Laptop GPU'nun yerine INTEL UHD Graphics kullanılması gibi bi' durum yoktur veya anlık olarak değişmiyordur diye varsaydığımı da belirtmiş olayım.

steam ani fps düşmesi 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.