Şimdi Ara

Steam Başka Pc de Hesap Oyunları İndirmeye Gerek Varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr ben şimdi steam hesabımı başka bilgisayarda açtığımda ana pc de olan oyunları direk o pc de indirmem mi lazım?Yoksa oyun dosyalarını alsam kopyalasam nasıl oluır?Şimdi denedim ama hala indiriyor.??

• Ana pc olan oyunları harici bir belleğe yedek alıp sonra başka bilgisayara kurup oynayabilirsin fakat ufak bir ayrıntı var. Yedek alma işlemini Steam üzerinden yapman lazım. Ana bilgisayarında Steam açıp oyun listende yedeğini almak istediğin oyunun üzerine gelip yedek alacaksın.

Listende bulunan ve yedeğini alacağın oyunun adı üzerine gelip sağ tıklayınca bir liste çıkacak oradan Oyun dosyalarını yedekle diye bir seçenek olacak. Ona tıkla ve karşına PC de dkurulu olan tüm oyunların adının yazdığı bir ekran çıkar o ekranda yanında işaret konmuş oyun yedek alınır. İşleme devam et dediğin zaman nereye yedek almak istediğini sorar sen nereye yedek alacaksan oraya yedek al.

Oyun Kuracağın zaman ise başka şekilde işlem yapman lazım.

Yedek aldığın oyunu diğer bilgisayara kurmak istediğinde ise, Steam'i aç ve daha sonra steam açıkken yazılımın sol üst köşesinde yazan Steam yazısına tıkla karşına bir ufak ekran çıkacak. Oyunları yedekle ve Geri Yükle yazan yere tıkla bu defa karşına 2 seçenekli bir ekran çıkacak oradan Yedekten geri yükle yazan kısma tıkla daha sonra çıkacak ekrandan ise oyunları ana bilgisayardan nereye yedek aldıysan yani harici bellekte oyunu nereye yedek almışsan oyunun klasörünü bulup seç ve seçtikten sonra devam et. Bu şekilde diğer bilgisayara oyun kurulamaya başlar.

• Tamam teşekkür ederim.Yalnız ben bi tane oyunu normal şekide kopyalayarak gerçekleştirdim bir sorun oluşturur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AslanKurt- -- 25 Temmuz 2015; 14:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AslanKurt-

Tamam teşekkür ederim.Yalnız ben bi tane oyunu normal şekide kopyalayarak gerçekleştirdim bir sorun oluşturur mu?

Steam oyunu tanıdıysa yani yüklenmiş şekilde görüyorsa bir sorun olacağını sanmam. Yalnız o işi yani normal kopyalama olayını nasıl başardınız merak ettim çünkü ben o yöntemle başaramamıştım da. Yani oyunu kopyalayıp kurmama rağmen steam oyunu görmemişti.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Şey şimdi bir oyunu daha deneyeceğim.Şans eseri yaptım.Şimdi tekrar deneyip yolu bulup yazarım.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Haa olay çok basitmiş sadece common klasörüne attım oyunun dosyasını ve yükleye bastım steamde.Mevcut dosyalar aranıyor dedi ve oyunu kabul etti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.