Şimdi Ara

Steam Chat uygulaması iOS ve Android için kullanıma sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valve tarafından bugün iOS ve Android platformlarında çalışacak Steam Chat uygulaması kullanıma sunuldu. Zengin mesajlaşma özelliklerine sahip olan uygulama grup sohbet, özelleştirilebilir bildirimler ve fazlasını destekliyor. Sesli sohbet ise şimdilik dikkat çekici şekilde uygulamada bulunmasa da Valve açıklamasında özelliğin üzerinde çalıştıklarını belirtti.
    Geçen hafta Steam Link uygulamasını da çıkaran Valve, bir hafta içinde ikinci iOS uygulamasını tanıtmış oldu. Steam Link hatırlayacağınız üzere evinizdeki PC’den iPhone, iPad ya da Apple TV’nize oyunları yansıtmanızı ve oynamanızı sağlıyor. Bu uygulama Apple tarafından bir yıl boyunca reddedilse de sonunda kullanıcılara sunulmuştu.
    İndirme Linkleri:

• Eski halinden daha iyi ve hızlı. Umarım steam in mobil uygulamasıda baştan sona yenilenir. Şuanki uygulama tamamen web tabanlı ve aslında sadece web sitesini mobil olarak açıyor.

• Biraz Discord'a evirmek istiyorlar sanırım yoksa Steam'in kendi uygulaması üstündeki mesajlaşma, iletişim için yeterliydi bana göre sonuçta bir WhatsApp beklemiyorum.

• Steam Link App Store kurallarına uymadığı için reddedildi, uydular sonra kabul edildi. Olay bu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rekabet falan anlıyorum da geride kalmış Steam uygulamasını geliştirmek varken sohbeti ayırmak pek doğru değil. Ben burada kullanıcı yararından çok kendini öne çıkarma çabası görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 22 Mayıs 2019; 19:0:24 >
  • steam mobil uygulamasından zaten sohbet edilebiliyordu Facebook gibi sohbet için ayrı uygulama yapması saçmalık. Ama steam'a saygım sonsuz dolar kuru 2tl sabit hep. Ben anlamıyorum millet cs:go itemlerini yabancılara dolar olarak satsa zengin olmaz mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.